فرماندار ساوه گفت: مدرسه سازی میراثی ماندگار برای اعتلای تعلیم و تربیت و پشتوانه اجتماعی برای علم آموزی است و کار خیرخواهانه خیرین مدرسه ساز باقیات صالحات و ماندگار است.
مهدی الیاسی، روز گذشته، سهشنبه نهم اسفندماه ۱۴۰۱ در آئین افتتاح آموزشگاه حافظ روستای نورعلی بیک ساوه اظهار کرد: امر مدرسه سازی به عنوان یک سنت حسنه با مشارکت خیرین به یک فرهنگ تبدیل شده است و خوشبختانه در شهرستان ساوه بیشترین تعهدات نسبت به مشارکت خیرین در مدرسه سازی وجود دارد و ساوه علاوه بر کسب رتبه اول استان در زمره نقاط برتر کشور قرار دارد.
وی از مدرسه سازان به عنوان بازوان دولت در تامین فضاهای آموزشی مورد نیاز در نقاط مختلف کشور یاد کرد و افزود: سنت حسنه مدرسه سازی علاوه بر باقیات صالحات برای خیرین، موجب ارتقای شاخصهای فرهنگی، آموزشی خواهد شد.
فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه با مشارکت خیرین، ساوه را به یک کارگاه ساختمانی و عمرانی تبدیل خواهیم کرد، گفت: اجرای پروژههای عمرانی و اقتصادی زمینه ساز پیشرفت و توسعه متوازن شهرستان ساوه خواهد شد.
وی با تقدیر از خیرین سازنده آموزشگاه حافظ روستای نورعلی بیک گفت: خیرین این روستا که کانون تولید انار ساوه است علاوه بر فعالیت در حوزه باغداری در فعالیت های خیرخواهانه نیز مشارکت دارند که ساخت درمانگاه و مدرسه نمونه ای از اقدامات خیرخواهانه آنان است.
مدیر روابط عمومی اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان مرکزی نیز گفت: اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان مرکزی در سال ۱۴۰۱، تعداد ۴۲ پروژه در قالب ۷۴۱ درس با زیربنای برابر با ۳۱ هزار و ۶۲۸ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال را تحویل آموزش و پرورش داده است.
مجتبی ربیعی افزود: از این ۴۲ پروژه، ۳۶ پروژه به صورت مشارکت خیرین مدرسه ساز و ۶ پروژه به صورت تمام خیری تحویل شده است که به صورت متوسط ۸۶ متر مربع تحویل فضا در هر روز است.
او در ادامه گفت: در دهه مبارک فجر همزمان با افتتاح ۱۱۰۰ پروژه در سراسر کشور که با حضور رئیس جمهور انجام شد، ۱۱ پروژه در قالب ۸۸ کلاس درس و با زیربنای ۱۱۰۱۶ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۹۴۵ میلیارد ریال در استان مرکزی تحویل شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: حدود ۶۵ درصد مدارس ساوه را خیرین بازسازی یا احداث کردهاند و با توجه به نیاز شهرستان ساوه به فضاهای آموزشی جدید از خیرین درخواست می شود در این حوزه مشارکت بیشتری داشته باشند.
اصغر قراخانلو افزود: ساوه به لحاظ رشد جمعیتی که دارد سالانه نیازمند احداث چهار مدرسه جدید است که این مهم با مشارکت خیرین امکان پذیر خواهد بود چرا که اعتبارات دولتی جوابگوی این میزان نیاز سالانه نیست.
به گزارش ایسنا، آئین افتتاح آموزشگاه حافظ روستای نورعلی بیک ساوه با حضور فرماندار، بخشدار، مدیر آموزش و پرورش، خیرین مدرسه ساز و سایر مسئولین استانی، شهرستانی و روستایی برگزار شد.
این پروژه در واقع بازسازی مدرسه قدیم این روستا بود و به همت خیرین مدرسه ساز این روستا با هزینهای بالغ بر ۶ میلیارد ریال ترمیم، بازسازی و مقاوم سازی انجام شده است. در این مراسم از خیرین روستا تجلیل شد.