"زهره امامی آرندی" تنهای بانوی ملی پوش ساوجی در رشته ورزشی سپک تاکرا است، او که از سال ۸۹ این ورزش را شروع و در مسابقات ملی مقام های مختلفی کسب کرده معتقد است که عدم حمایت از این ورزش در ساوه، انگیزه ورزشکاران را برای پیوستن به این رشته کم کرده است.
کسب مقام برتر توسط این ورزشکار در تیرماه سالجاری در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بانکوک تایلند بهانهای شد تا گفتوگویی را با او انجام دهیم.
"زهره امامی آرندی" در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از سال ۹۶ وارد تیم ملی ایران شدم و از سال ۹۷ افتخار پوشیدن لباس تیم ملی را دارم. در سال ۲۰۱۹ به همراه تیم ملی به مسابقات جهانی بانکوک تایلند اعزام شدم و در آخرین مسابقات قهرمانی کشور که سال ۱۴۰۰ به میزبانی مراغه در استان تبریز برگزار شد مقام اول و قهرمانی را بدست آوردم.
وی بیان کرد: اواخر تیرماه سال ۱۴۰۱ به مدت ۱۵ روز به مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بانکوک تایلند اعزام شدم، مسابقات سطح فوق العاده بالایی داشت و حدود سه سال شیوع کرونا اصلا تاثیری در کیفیت مسابقات و تیمها نداشت. در این دوره از مسابقات نیز مقام پنجم را در جهان کسب کردم.
امامی آرندی در ادامه با بیان اینکه ورزش سپک تاکرا در سالهای اخیر رشد چشمگیری در ایران داشته و تقریبا تمامی استانها در این رشته فعال شده اند، گفت: شهرستان ساوه به دلیل برخورداری از استعدادهای ورزشی فراوان آماده پذیرش هر رشته ورزشی به صورت حرفهای است اما نیازمند حمایت است. البته اخیرا مذاکراتی با سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ساوه در خصوص برگزاری کلاسهای آموزش رشته مهیج سپکتاکرا صورت گرفته است، که در این نشست شهرداری ساوه حمایت و اسپانسری تیم سپک تاکرای ساوه را برعهده گرفت و بزودی کلاسهای آموزش سپک تاکرا به مربیگری اینجانب زیر نظر شهرداری ساوه برگزار خواهد شد.
وی با تقدیر از حمایتهای اداره ورزش و جوانان ساوه گفت: درخواست حمایت و توجه بیشتر به این رشته ورزشی را دارم که بتوانیم تیم سپک تاکرای ساوه را پرقدرت برای مسابقات استانی و کشوری آماده کنیم و بتوانیم ملی پوشان دیگری از شهرستان ساوه تربیت کنیم.
این بانوی ملی پوش ساوجی در ادامه گفت: ورزش سپک تاکرا مربی و سالن تمرین در ساوه نداشته است در نتیجه برای تمرین این رشته ورزشی ناگزیر بودم به اراک بروم که سختیهای فراوانی از نظیر هزینه و زمان دارد و هیچ حمایتی حتی برای تامین هزینه ایاب و ذهاب به تهران و اراک نشد و تمامی هزینهها را شخصا پرداخت کردم. کمتر کسی پیدا میشود که بخواهد این مشکلات را برای کسب مقامهای ملی و بین المللی کسب کند.
وی بیان کرد: به دلیل مشکلاتی که در طول این سالها در نتیجه فقر امکانات و زیرساختها متحمل شدم درصدد هستم که با پیگیری از طریق مسئولان و متولیان حوزه ورزشی فضایی بوجود آید تا علاقمندان به این رشته ورزشی بتوانند در شهرمان به تمرین بپردازند.
امامی آرندی در ادامه با اشاره به نبود امکانات ورزشی سپک تاکرا در ایران نظیر توپ و تور و ... گفت: در هر دوره از مسابقات جهانی و آسیایی مقدار زیادی توپ و تور خریداری میشود و باید از طریق فدراسیون این امکانات را تهیه کنیم.
وی افزود: ساوه از ظرفیت بالایی برای توسعه ورزش سپک تاکرا برخوردار است اما در سایه عدم حمایت، متاسفانه انگیزه ورزشکاران برای روی آوردن به این رشته ورزشی پائین است.