در مراسمی با حضور استاندار مرکزی، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس و جمع دیگری از مسئولان استانی و شهرستانی پل هفت دهنه ساوه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
سرپرست فرمانداری ساوه در حاشیه این آئین گفت: پل هفت دهنه شهرستان ساوه بر اثر سیل سال ۱۳۹۸ آسیب دیده و تخریب شده بود.
مهدی الیاسی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت این پل پس از تخریب آن اظها کرد: برای ساخت و نصب این پل که راه ارتباطی تعدادی از روستاهای ساوه و شهرستان تفرش است ۱۴ میلیارد تومان هزینه شده که از این میزان ۸.۵ میلیارد تخصیص یافته و مابقی نیز در سال جاری به سازنده پل پرداخت خواهد شد.
مدیر اجرایی پل هفت دهنه نیز به مشخصات فنی پل اشاره کرد و افزود: طول پل ۴۵ متر و عرض در تاج ۱۰ متر و نوع پل شاهتیر ترکیبی است.
نقی بهجت افزود: نوع عرشه پل فلزی و بدنه آن از بتن آرمه بوده و دارای ۱۲ عدد شمع با ارتفاع هر شمع ۲۰ متر است. جمع حفاری شمعها ۲۴۰ متر بوده و نوع پرداخت هزینه ساخت و نصب این پل در قالب اسناد خزانه است.
به گزارش ایسنا، پل هفته دهنه ساوه بر اثر وقوع سیل در فروردین ماه سال ۱۳۹۸ به طور کامل نشست کرد، به گونهای که تردد بر روی آن مختل شد.
مسیر پل هفت دهنه ساوه به عنوان یک محور ترافیکی مهم برای میانبرها و کاهش ترددهای روستائیان و مسافرین به شمار میرود و با قدمت بیش از ۳۰ سال در ۱۲ فروردین ماه سال ۱۳۹۸ در مقابل حجم و شدت سیلاب دوام نیاورد و تخریب شد، البته این تخریب خوشبختانه حادثه جانی در پی نداشت، اما در طول این مدت اتفاقات ناخوشایندی به دلیل ایمن سازی نشدن آن در منطقه رخ داد.
اهمیت این پل در حوزه تردد خودرو و عبور و مرور مردم محلی بسیار استراتژیک و مهم است. با تخریب پل هفت دهنه واقع در جاده منتهی به سد الغدیر ساوه که ارتباط دهنده روستاهای مرق، آسیابک، شورقویی، بندچای، مرقکان و بند در مسیر شهرستان تفرش است، این محور مواصلاتی تا مدتی مسدود شد و مسیر جایگزین روستایی خاکی دیگری از محور قدیم ساوه سلفچگان برای تردد اعلام شد و نهایتا پس از فروکش کردن سیلاب راه دسترسی در مجاورت این پل با عبور از کف رودخانه احداث شد که از ایمنی لازم برخوردار نبود.
خبرگزاری ایسنا در تاریخ ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۸ با انتشار گزارشی با عنوان "پل "هفت دهنه" ساوه از تخریب تا تهدید" به تشریح مشکلاتی که متوجه بهره برداران از این پل در مدت زمان تخریب آن بوجود آمده بود پرداخت.