رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه گفت: سال ۹۹ به دلایلی از جمله شیوع ویروس کرونا برای اعضا و داوطلبان این نهاد بسیار سخت و پرچالش بود.
«سید لقمان حسینی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با شیوع کرونا، ایام سخت و پرچالشی را پشت سر گذاشتیم ولی با وجود اثرگذاری این ویروس بر تمام فعالیتهای جمعیت هلال احمر، مشارکت و همدلی مردم نیز بیش از گذشته بود.
وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر در راستای مبارزه با ویروس کرونا همگام با سایر ارگانهای دست اندرکار، اقداماتی چون تب سنجی در مبادی ورودی شهرستان، مشارکت در طرح غربالگری یا مراجعه به واحدهای صنفی، همراهی در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و کمک به ضدعفونی معابر شهری، ادارات و منازل با تولید آب ژاول در استخر این مجموعه انجام داد.
به گفته او، در سال ۹۹ همچنین بانک امانات پزشکی هلال احمر ساوه با حمایت خیرین تشکیل شد که گامی موثر در ارائه خدمات به بیماران به ویژه افراد نیازمند به شمار میرود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه ادامه داد: هر بیماری که نیاز به تجهیزات پزشکی داشته باشد میتواند به صورت رایگان از خدمات این بانک امانات بهرهمند شود.
حسینی بخش دیگری از اقدامات جمعیت هلال احمر با حضور داوطلبان و امدادگران را در مواردی چون حوادث جاده ای، کمک به مسافران و خودروهای گرفتار در برف و امدادرسانی به مردم روستاهای مرق و مرقکان که بدلیل رانش زمین راه دسترسی شأن تخریب شد، عنوان کرد.
وی گفت: غربالگری، تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده، اجرای طرح آمران سلامت و توزیع بستههای حمایتی از دیگر فعالیتهای جمعیت هلال احمر ساوه در سال ۹۹ بود که علیرغم سختیها، این جلوههای زیبا را نظارهگر بودیم.
حسینی گفت: در سال ۹۹ با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، طرح آمران سلامت در ۱۰ ایستگاه ثابت و سیار در سطح شهر ساوه اجرا شد و داوطلبان جمعیت هلال احمر مردم را به رعایت دستورالعملهای بهداشتی تشویق میکردند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه از مشارکت ۱۶ تیم در طرح ناظران سلامت خبر داد که از اصناف و اماکن عمومی بازرسی کردند و در حاشیه شهر اقدامات نظارتی لازم در شرایط کرونایی را انجام دادند.
در یکسال گذشته بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر در شهرستان های ساوه و زرندیه به ویروس کرونا مبتلا شدند.