شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

معاون امور عمرانی استانداری مرکزی از باز شدن گره پروژه انتقال آب از سد کوچری به ساوه با دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه و صدور مجوز ماده ۵۶ خبر داد.

«مهدی زندوکیلی» روز سه شنبه به ایرنا، گفت: غیر از ساوه پروژه انتقال آب از سد کوچری به سایر شهرهای استان مرکزی اجرا شده است و آغاز روند عملیات اجرایی و تکمیل آن دغدغه مسئولان به شمار می آید.
وی اظهار داشت: از مجموع مسیر ۱۳۰ کیلومتری این خط انتقال تا شهر ساوه، لوله برای حدود ۴۰ کیلومتر تهیه و اجرای ۲۰ کیلومتر از آن هم به اتمام رسیده است.
وی افزود: شرکت آب منطقه‌ای در هفته گذشته برای ۲۰ کیلومتری که لوله آن تهیه و هنوز اجرا نشده است یک پیمان منعقد کرد که با تعیین پیمانکار، به سرعت عملیات اجرایی برای لوله گذاری این مسیر آغاز خواهد شد.
به گفته زندوکیلی برای مابقی مسیر به طول ۹۰ کیلومتر در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان مجوز ماده ۵۶ اخذ شد.
وی توضیح داد: ماده مذکور در واقع نوعی فاینانس داخلی محسوب می شود و با این مجوز سرمایه گذاران به پروژه ورود خواهند کرد و دولت نیز تضمین می کند که پول شان را در طول سالهای آینده پرداخت کند.
معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: استفاده از ماده ۵۶ و فاینانس داخلی راهکاری موثر برای تحویل هرچه زودتر پروژه انتقال آب سد کوچری به شهر ساوه از پیمانکار است و حق الزحمه را هم به صورت اقساط در آینده پرداخت کنیم.

آب شرب ساوه تا سه سال آینده شیرین می شود
معاون امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: با توجه به اینکه پروژه انتقال آب از سد کوچری به ساوه نیاز به حجم سنگینی از اعتبارات دارد و اجرای آن با روش قبلی و استفاده از منابع دولتی چند سال طول می کشید، اما در سفر آقای نوبخت و با پیگیری های استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان انجام شد موافقت اعطای مجوز برای اجرا به شیوه فاینانس داخلی به درخواست وزیر  اخذ و ابلاغ شد.
وی گفت: به زودی فراخوان انتخاب سرمایه گذار این پروژه انجام خواهد شد و امیدواریم تا پایان سال برای آن بخشی که هنوز به پیمان نرفته است، سرمایه گذار واجد شرایط را انتخاب کنیم.
وی گفت: در صورت انتخاب سرمایه گذار، همه مسیر این پروژه وارد فاز اجرایی خواهد شد که بدین ترتیب یکی از اهداف مجموعه مدیریت استان از پیگیری های قبلی محقق خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد: با تکمیل این  پروژه انتقال، علاوه بر آب شرب مشترکان خانگی نیازهای مهمترین نقطه صنعتی استان مرکزی (حوزه صنایع و کارخانه ها) نیز تأمین شود.
زندوکیلی گفت: در صورتی که روند انتخاب سرمایه گذار و اجرای برنامه ها طبق روال متعارف پیش برود، امیدواریم آب سد کوچری تا ۳۶ ماه آینده به شهر ساوه برید.
وی گفت: شخص استاندار و سایر مسئولان برای انتخاب سرمایه گذار این پروژه رایزنی هایی را آغاز کرده اند و فکر می کنم با دستوری که رئیس سازمان برنامه و بودجه صادر کرد، گره پروژه باز خواهد شد.

آب شرب شهر ۲۳۰ هزار نفری ساوه از سد الغدیر و ۲۹ حلقه چاه تامین می شود که کیفیت آشامیدنی آن مناسب نیست و مردم این شهر با استفاده از دستگاههای تصفیه و آب شیرین کن از آن استفاده می کنند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group