مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآنی با هدف بهره گیری از ظرفیت قرآنی شهرستان ساوه و شناساندن استعدادها و پتانسیل های حوزه قرآن و فرهنگ قرآنی از جمله برنامه های در دست اقدام در آینده نزدیک است.
حجتالاسلام عباس دانشی در گردهمایی فعالان قرآنی شهرستان ساوه اظهار کرد: انقلاب اسلامی قرآن را از مظلومیت و مهجوریت خارج کرد و با راه اندازی موسسات و مراکز قرآنی شاهد درخشش فعالیت های قرآنی هستیم.
وی بر معرفی و شناساندن فعالان قرآنی شهرستان ساوه به آحاد مختلف مردم تاکید کرد و افزود: شناخت و تبیین فعالیت های قرآنی موسسات و مراکز قرآنی موجب تقویت انگیزه در بین علاقمندان به قرآن بویژه نسل جوان خواهد شد.
حجت الاسلام دانشی به محدودیت و کمبود اعتبارات قرآنی اشاره کرد و افزود: فعالیت مراکز قرآنی باید جهادی و خودگردان باشد چراکه اعتبارات دولتی ناچیز است. برپایی نمایشگاه های قرآنی، بهره گیری از ظرفیت خیرین و حمایت های معنوی دولتی موجب توسعه فعالیت های قرآنی خواهد شد.
وی بر فعالیت دارالتحفیظ قرآن کریم برای اوج گیری فعالیت های قرآنی شهرستان ساوه با اتخاذ تدابیر لازم و هم افزایی مجموعه مسئولان شهرستان تاکید کرد و افزود: برپایی نمایشگاه بزرگ قرآنی با هدف بهره گیری از ظرفیت قرآنی شهرستان ساوه و شناساندن استعدادها و پتانسیل های حوزه قرآن و فرهنگ قرآنی از جمله برنامه های در دست اقدام در آینده نزدیک است.
در ادامه امام جمعه ساوه گفت: قرآن حقیقتی است که ما از آن غافل هستیم و حتی در بین اهل قرآن نیز مظلوم است.
حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: قرآن دوای درد و برطرف کننده گرفتاری از جامعه بشری است و باید به فرهنگ قرآنی تمسک جسته و صرفا به تلاوت قرآن بسنده نکرد.
وی بر دیده شدن فعالیت های قرآنی در جامعه تاکید کرد و افزود: ساوه از ظرفیت بالای قرآنی برخوردار است و باید این ظرفیت و استعداد را به خوبی هدایت کرد.
وی بر فعالیت خیرین در حوزه قرآنی تاکید کرد و افزود: خیرین بیشتر در حوزه سلامت و مدرسه سازی مشارکت دارند. باید بیش از آنچه به درد جسمی پرداخته می شود به درد روحی با گسترش مشارکت و فعالیت های خیرین در حوزه قرآنی پرداخت.
امام جمعه ساوه خواستار توجه و نگاه جدی به مفاهیم و تعالیم قرآنی شد و افزود: مراکز فرهنگی و مدیریت شهری با تامین منابع مالی به دنبال اجرای فعالیت های قرآنی برنامه محور هستند.
منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بی توجهی به قرآن موجب می شود که روح انسان بمیرد و نباید فقط به قرائت قرآن اکتفا کرد.
حجت الاسلام محمد سبزی افزود: اگر جامعه شیعی به خوبی در حوزه قرآنی کار می کرد و مدیران با فرهنگ قرآنی تربیت می شدند قطعا فساد و اختلاس بوجود نمی آمد.
وی بیان کرد: تکریم فعالان قرآنی تکریم دین است و در کنار فعالیت های عمرانی باید به فعالیت های قرآنی که بیشتر در حوزه قرآنی متمرکز می شود پرداخت.
حجت الاسلام سبزی خواستار توزیع عادلانه خدمات و امکانات فرهنگی در نقاط مختلف جامعه بویژه نقاط حاشیه ای و کمتر برخوردار شد و از فعالان قرآنی خواست که فقط برای رضای خدا فعالیت کنند.
در این گردهمایی تنی چند از فعالان قرآنی به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند.
استفاده حداکثری از ظرفیت قاریان، خادمان، حافظان و فعالان قرآنی، کمبود اعتبارات مالی برای توسعه فعالیت های قرآنی، عدم توانایی مالی در پرداخت حق الزحمه و هزینههای جاری موسسات قرآنی، پرهیز از سیاسی کاری و برخورداری فعالان قرآنی از امکانات دارالتحفیظ قرآن کریم ساوه، تشکیل بانک اطلاعاتی از فعالین و خیرین قرآنی، مشکلات بیمه ای و درآمدی فعالان قرآنی، معافیت عوارض ساخت و ساز برای مراکز قرآنی، فعالیت مراکز قرآنی در نقاط حاشیه ای و کمتر برخوردار جامعه از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
در پایان این گردهمایی از تنی چند از فعالان قرآنی با اهدای لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.