معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: پروژههایی که قبلا مورد بهرهبرداری قرار گرفته جزو پروژههای افتتاحی دهه فجر نیست.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه، افتتاح چندباره پروژهها در مناسبتهای گوناگون و با حضور مسئولان مختلف را موجب سلب اعتماد عمومی مردم دانست و افزود: تمامی پروژههایی که در دهه مبارک فجر مورد بهرهبرداری قرار میگیرد تامین اعتبار لازم و تکمیل شده است و بنای مجموعه مدیریتی شهرستان واقع گرایی بوده و به دنبال تبلیغات نیستیم.
وی با تاکید بر اینکه اعتماد مردم بالاترین سرمایه اجتماعی برای نظام اسلامی است، اظهار کرد: به هیچ وجه با افتتاح مجدد و یا افتتاح نیمه تمام طرحها به اعتماد عمومی مردم لطمه نخواهیم زد.
وی با اشاره به افتتاح و کلنگزنی 81 پروژه صنعتی، تولیدی، خدماتی و آموزشی در دهه فجر، عنوان کرد: 61 پروژه در دهه فجر افتتاح و 21 پروژه کلنگ زنی خواهد شد و برای اجرا و بهرهبرداری از این تعداد پروژه 188 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه شده و زمینه اشتغال 779 نفر را به طور مستقیم فراهم خواهد کرد.
فرماندار ساوه در ادامه با تاکید بر پاسخگویی در برابر مطالبات مردمی اظهار کرد: مدیران موظف هستند عملکرد و اقدامات انجام شده در حوزه مدیریتی خود را به اطلاع مردم برسانند و با تعامل مطلوب از طریق رسانهها به گونهای رفتار نکنند که تصور ناکارآمدی در مجموعه مدیریتی آنها در اذهان عمومی و رسانهها بوجود آید.
وی از مدیران خواست تا از همه ظرفیت ها و امکانات خود برای تبیین دستاوردهای انقلاب با گذشت نزدیک به 40 سال از پیروزی این نهضبت، استفاده کنند، گفت: انقلاب اسلامی دوران طفولیت و نوجوانی خود را طی کرده و به یک نهال تنومند 40 ساله تبدیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه در این برهه از انقلاب اسلامی فرصت آزمون و خطا وجود ندارد، اظهار کرد: اقداماتی که با تلاش مسئولان در راستای خدمت به مردم صورت میگیرد باید مبتنی بر تعلق، برنامه ریزی منطقی و بر مبنای اصول و قانون باشد.
بهاروند در ادامه به آسیبشناسی اتفاقات اخیر در شهرستان اشاره کرد و گفت: با بررسیهای بعمل آمده 37 درصد از اعتراضات مردمی جنبه اقتصادی داشته است که از این میزان 73 درصد آن مربوط به مسائل بانکی و فعالیت موسسات غیرمجاز در شهرستان بوده است.
وی با اشاره به اینکه 85 درصد از معترضین را افراد زیر 35 سال تشکیل دادند، گفت: حوادث اخیر بیشتر در شهرهای کوچک کشور بوقوع پیوست که ضرورت خدمترسانی بیشتر به مردم و برطرف کردن نارضایتیها را در این شهرها دوچندان میکند.
وی با تقدیر از حضور بابصیرت مردم در صحنه خواستار رسیدگی به مشکلات مردم شد و افزود: نباید مشکلات مردم نادیده گرفته شود بلکه باید با حضور در میان مردم ضمن استماع مطالبات آنها راهکار لازم برای برون رفت از مشکلات را اتخاذ کرد.
رئیس شورای تامین شهرستان ساوه با عوامل بروز حوادث اخیر در کشور که از سوی شورای عالی امنیت ملی اعلام شد اشاره کرد و گفت: کاهش اعتماد مردم نخستین و مهمترین عامل بروز این اتفاقات بود و گرچه این نارضایتیها در داخل کشور بوجود آمده بود اما با تشدید آن از سوی عوامل خارجی و معاندین نظام زمینه ساز ایجاد فتنهای بزرگ بود که با حضور مردم خنثی شد.
وی با تاکید بر اینکه نباید در موضع گیریها و اظهارات خود بی اعتمادی را در جامعه رواج دهیم، گفت: به هر میزان که بر طبل بیاعتمادی در جامعه بکوبیم و اظهارات تفرقهافکنانه را در جامعه ترویج دهیم به انقلاب و مردم خیانت کردهایم.
فرماندار ساوه افزایش توقعات، انتظارات و خواستههای مردمی را عامل دیگر بروز حوادث اخیر بیان کرد و گفت: برخی از مسئولان در اظهارات خود قولها و تعهداتی را به مردم میدهند که عملیاتی شدن آن با امکانات و تعهدات کشور محدودیت دارد و چون این اظهارات جنبه شعاری به خود میگیرد لذا موجب بیاعتمادی در جامعه شده و توقعات مردم را افزایش میدهد.
وی با تاکید بر اینکه مردم ما صادق، بصیر و دارای درک بالای سیاسی و اجتماعی هستند، گفت: همه مسئولان باید در برابر مردم پاسخگو باشند و در اظهارات خود قانون و امکانات کشور را ملاک قرار دهند.
فرماندار ساوه در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت دهه مبارک فجر خواستار تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی به نسل جوان شد و گفت: دلسوزان انقلاب با مقایسه وضعیت حاکم بر کشور در قبل از انقلاب با خدمات صورت گرفته پس از انقلاب موجب تقویت امید، نشاط و پویایی جامعه شوند.
وی بیان کرد: در قبل از انقلاب کشور ایران وابستگی کامل به بیگانگان داشت و هر تصمیم سیاسی، اقتصادی، نظامی، اجتماعی و ... اتخاذ میشد باید به تائید بیگانگان و مستکبران جهان می رسید اما به برکت انقلاب اسلامی امروزه تصمیماتی که در کشور گرفته میشود در تمامی معادلات بین المللی تاثیرگذار است.
بهاروند تصریح کرد: کشور ایران قبل از انقلاب در تمامی عرصهها نظیر اقتصادی، کشاورزی، علمی وابسته بود و فضای خفقان در این کشور وجود داشت اما به برکت انقلاب همه ارکان نظام در اختیار مردم و با انتخاب مردم انتخاب میشوند و همه تصمیمات براساس دین مبین اسلام بوده و مغایر با شرع و قانون نیست.