شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

سفیر ارمنستان در ایران گفت:‌ همکاری اقتصادی ایران و ارمنستان موجب بهره مندی ایران از گروه اوراسیا خواهد شد که علاوه بر توسعه اقتصادی و تجاری برای ایران، ایجاد امکان استفاده این کشور از مزیت ورود کالا بدون عوارض را نیز در پی خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی آرتاشس تومانیان در بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی ساوه با تاکید بر انتقال تجربیات اقتصادی و تجاری ارمنستان به ایران گفت: اطلاعات اقتصادی شامل مسائل حقوقی و قانونی و وضعیت فضای کسب و کار ارمنستان در قالب لوح فشرده در اختیار فعالان اقتصادی ایران قرار می گیرد.

وی با اشاره به عضویت ارمنستان در گروه اوراسیا اظهار کرد: این کشور دو سال است که به عنوان یکی از 5 عضو این گروه فعالیت دارد.

تومانیان از رشد 57 درصدی صادرات ارمنستان خبر داد و افزود: این رشد حاصل کیفیت بالای محصولات تولیدی این کشور است و می تواند الگویی برای سایر کشورها باشد تا با تولید مرغوب به رشد صادرات شان کمک کنند.

وی با اشاره به سفر خود به ساوه اظهار کرد: در سفر به استان مرکزی علاقه‌مند به بازدید از شهر صنعتی کاوه و منطقه ویژه اقتصادی این منطقه بودم.

تومانیان با بیان اینکه این بازدید در راستای توسعه همکاری تجاری و اقتصادی بین ایران و ارمنستان صورت می گیرد، به بازدیدی که از شرکت کیش چیپس در شهرک صنعتی ساوه داشت و کیفیت بالای محصولات تولیدی این واحد اشاره کرد و گفت: جغرافیای صادرات این شرکت و فعالیت نزدیک به 10 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این واحد تولیدی نشانگر توان بالای این مجموعه است.

به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان صنعتی و کشاورزی ساوه گفت: ساوه به عنوان دومین شهرستان استان مرکزی از ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی و صنعتی برخوردار است.

محمد بهاروند افزود: قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور، برخورداری از بزرگترین شهر صنعتی کشور، فعالیت منطقه ویژه اقتصادی، نزدیکی به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و پایتخت کشور توانسته است این شهرستان را به عنوان یک منطقه استراتژیک تبدیل کند.

وی در ادامه با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های ایجاد شده توسط کشورهای مختلف بعد از برجام اظهار کرد: بعد از توافق هسته‌ای زمینه حضور کشورهای مختلف برای سرمایه گذاری در ایران تقویت شده است به طوری که هم اکنون با حضور فرانسوی‌ها ساخت رنو فرانسه در این شهرستان عملیاتی خواهد شد و پس از انجام کارهای مقدماتی و قرارداد، فرایند تولید آغاز می شود.

فرماندار ساوه گفت: در حوزه تولید و توزیع برق نیز با مشارکت کشور بلژیک یک نیروگاه 1800 مگاواتی ترکیبی احداث خواهد شد که نقش تاثیرگذاری در رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.

وی به فعالیت ساوه در حوزه صادرات نیز اشاره کرد و گفت: تولیدات این شهرستان در حوزه صنعت از کیفیت بالایی برخوردار بوده به طوری که بسیاری از کشورهای جهان تمایل برای خرید تولیدات این شهرستان را دارند.

وی در ادامه به توانمندی بالای ساوه در حوزه کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از محصولات تولیدی در حوزه کشاورزی به نقاط مختلف جهان صادر می‌شود.

بهاروند از احداث دومین شهرک صنعتی در ساوه با عنوان شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری خارجی به عنوان فصل جدیدی در حوزه سرمایه گذاری با مشارکت کشورهای خارجی یاد کرد و کشور ارمنستان را به عنوان یک کشور توانمند در حوزه سرمایه‌گذاری مشترک برای سرمایه‌گذاری در این شهرک صنعتی دانست.

به گزارش ایسنا یک هیات ارمنی با حضور آرتاشس تومانیان سفیر ارمنستان و همراهی تنی چند از تجار و بازرگانان ارمنی و و دستیار اول، دستیار دوم و وابسته فرهنگی سفارت ارمنستان از ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان‌های ساوه و زرندیه بازدید کردند. این هیات تجاری اقتصادی پس از بازدید از چند واحد تولیدی و صنعتی در زرندیه و ساوه از منطقه ویژه اقتصادی و مجتمع تولید گل رز در شهرک گلخانه‌ای شهر آوه از توابع ساوه بازدید و از نزدیک با توانمندی‌های صنعتی و کشاورزی این منطقه آشنا شدند. سفیر ارمنستان به همراه این هیات تجاری در ادامه سفر به استان مرکزی، ساوه را به مقصد دلیجان ترک کردند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group