مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: غرق شدگی اولین عامل مرگ کودکان بین یک تا چهار سال است.
"رقیه خرّم" در کارگاه آموزشی "پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان و نوجوانان" در ساوه افزود: علت اصلي مرگ ناشي از آسيب در كودكان یک تا چهار سال، غرق شدگي و بعد از آن تصادفات جادهاي و سوختگي است.
وی ادامه داد: در سنين بالاتر از پنج سال نيز آسيبهاي ترافيكي، غرق شدگي و سوختگي از دلايل اصلي مرگ كودكان هستند.
وی بیان کرد: به همین دلیل ارتقای مهارت والدین، مراقبین کودک و کارشناسان واحدهای محیطی و ستادی یکی از راهکارهای موثر در راستای کاهش مرگ کودکان است.
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اهمیت سوانح و حوادث در جهان گفت: به گزارش سازمان جهاني بهداشت سالانه بيش از 950 هزار كودك در اثر حوادث مي ميرند.
به گزارش ایسنا، دکتر راجی متخصص جراحی عمومی نیز در این کارگاه گفت: سوختگيهاي ناشي از آتش سوزي، يازدهمين دليل عمده مرگ و مير كودكان بين یک تا 9 سال است .
وی گفت: براساس آمار در مرگ كودكان 59-1 ماهه ایران، سوختگي با آب داغ یکی از بیشترین عوامل سوختگی کودکان در این سنین است.
دکتر مومنی متخصص ارتوپدی نیز آسيبهاي ترافيكي را علت اصلي مرگ در سنين 15 تا 19 سال و دومين علت مرگ 5 تا 9 و 10 تا 14سالهها عنوان کرد.
وی گفت: به مرگي كه در حين تصادف يا در عرض 30 روز پس از تصادف با وسيلهاي كه قابليت انتقال افراد يا اجناس را از جايي به جايي ديگر دارد، مرگ ناشی از حوادث ترافیکی میگویند.
وی در پایان گفت: 21 درصد مرگهاي ناشي از حوادث ترافيكي، در كودكان اتفاق میافتد .
به گزارش ایسنا، کارگاه آموزشی "پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان و نوجوانان" با حضور پزشکان، کارشناس و کاردان مامایی، کارشناس و کاردان بهداشتی، کارشناس و کاردان فوریتهای پزشکی، پرستاران، کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان زرندیه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی ساوه توسط گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشکده برگزار شد