شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه امسال ۱۸ تا ۲۵ مهرماه به عنوان هفته فرهنگی ساوه انتخاب شد .

حجت‌الاسلام جعفر رحیمی پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه در نودوسومین جلسه مشترک شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساوه که در سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد، اظهار کرد: رسالت رسول مکرم اسلام (ص) تزکیه و تعلیم آن چیزی که مردم نمی‌دانند یا نمی توانند، است. 

وی بیان کرد: علم و دانش مانند اقتصاد، هم راه تعلیم دارد و هم موروثی است و انسان از هر دو جهت به علم دست خواهد یافت.

وی در ادامه با اشاره به هم افزایی قوای سه گانه در صیانت از عفاف و حجاب گفت: همدلی ایجاد شده فرصت مغتنمی برای موضوع عفاف و حجاب است تا دستگاههای اجرایی با عملی کردن راهبردهایی که در کلان کشور مطرح شده است به تقویت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در صیانت از عفاف و حجاب بپردازند. جهاد تبیین لازمه نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.

امام جمعه ساوه در خصوص هفته فرهنگی ساوه نیز گفت: امسال روز و هفته فرهنگی ساوه در ۱۸ تا ۲۵ مهرماه برگزار می شود اما از سال های بعد، هفته فرهنگی ساوه به طور سالیانه و متفاوت تعیین خواهد شد.

وی گفت: با توجه به اینکه ساوه پتانسیل های فراوان دارد و از مشاهیر و فرزانگان متعددی برخوردار است، پیشنهاد انتخاب سالیانه هفته فرهنگی در شهرستان ساوه، پیشنهادی سنجیده و خوب است و هر سال می توانیم بنا به یک عنوان، روز و هفته فرهنگی متفاوت و درخوری را انتخاب کنیم . 

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه افزود: حسن این پیشنهاد این است که در سالیان آتی دست مسئولان آینده شهرستان برای انتخاب هفته فرهنگی ساوه باز است و این پیشنهاد جامعی است. 

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه افزود: پس از بحث و بررسی مفصل مقرر شد امسال از ۱۸ تا ۲۵ مهرماه به عنوان هفته فرهنگی ساوه تعیین شود و روز ۱۸ مهرماه که مصادف با قیام مردم ساوه است، به عنوان روز ملی ساوه برای همه سال ها تعیین شود، اما در سال های آینده به مناسبت های مختلف هفته فرهنگی ساوه در موعدهای مختلف برگزار می شود چرا که جنس مناسبت های ما متفاوت است و باید در هفته های متفاوت برگزار شود که شان مشاهیر و هر مناسبتی به طور ویژه حفظ گردد.

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز بر نهادینه کردن ارزش های عفاف و حجاب براساس اسناد بالادستی اشاره کرد و گفت: عفاف و حجاب در آموزه های دینی و آرمان های نظام اسلامی و سیاست های کلی فرهنگی و قانون اساسی جایگاه والایی دارد.

مهدی الیاسی به تصویب این سند در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد و افزود: پرورش فضایل اخلاقی و مکلف کردن دستگاه‌های اجرایی برای به فعلیت رساندن صیانت از عفاف و حجاب راهبرد اساسی این سند بالادستی است.

وی گفت: تکالیف دستگاه‌های اجرایی در اجرای این سند مشخص شده و مسئولیت های هر دستگاهی ابلاغ شده و مکلف هستند با بکارگیری تمامی ابزارها در نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنند.

فرماندار ساوه به در پیش بودن هفته جمعیت اشاره کرد و گفت: ادارات موظف هستند برای هفته جمعیت برنامه ریزی داشته باشند و از کارکنانی که ازدواج کردند و یا فرزندآوری داشتند تجلیل شود.

راه اندازی دسته عزاداری در سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، برپایی ۱۰ شب جشن در نقاط مختلف شهر همزمان با دهه کرامت، برپایی جشن ولادت حضرت معصومه سلام الله و روز دختر، برگزاری مسابقه قرآنی، بزرگداشت سالروز ارتحال امام، پاسداشت مناسبت های ملی و مذهبی در مدارس، بزرگداشت دهه ولایت و برنامه ریزی برای طرح اوقات فراغت از مصوبات این جلسه بود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: امر به معروف و نهی از منکر واجب عظیمی است که دیگر واجبات دینی نظیر نماز و روزه و ... بواسطه این فریضه اقامه می شود و اگر امر به معروف و نهی از منکر نباشد مابقی واجبات نیز تعطیل است.

وی افزود: بی تفاوتی جامعه موجب شده است که آسیب های اجتماعی تشدید شود و امروز در سایه بی تفاوتی است که منکر در جامعه زیاد شده است و باید در برابر اهمال کاری و بی تفاوتی پاسخگو باشیم.

این نماینده مردم در خانه ملت به مصوبه مجلس در حوزه صیانت از عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: افزون بر ۳۰ دستگاه فرهنگی در کشور در خصوص عفاف و حجاب مکلف به انجام به وظایف قانونی خود هستند و باید هر دستگاهی که نتوانست به وظایف خود عمل کنند به دلیل ترک فعل مواخذه شود.

وی افزود: دولت در اجرای دقیق طرح ها و مصوبات باید ابتدا از درون خود شروع کند و اگر موضوع عفاف و حجاب در دستگاه‌های دولتی مورد تاکید قرار گرفت قطعا در تمام سطوح جامعه جاری و ساری خواهد شد.

وی با بیان اینکه کار ایجابی بر سلبی مقدم است، تصریح کرد: برای بازخورد مناسب در ترویج معروفات و نهی از منکرات کار ایجابی و اقناع سازی،  بر کار سلبی مقدم است.

حجت الاسلام سبزی افزود: در فضای مجازی برخی افراد در قالب لیدر نسبت به اجرای طرح عفاف و حجاب مانع تراشی می‌کنند که باید دستگاههای متولی نظارتی با نظارت دقیق اجازه ندهند عده ای در فضای مجازی جنجال آفرینی کنند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group