نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: خودکفایی در صنعت دارویی ایران مرهون تلاش و مجاهدت فعالان صنعت داروسازی دانش بنیان کشور است.
حجتالاسلام محمد سبزی پنجشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۱ در آیین بهرهبرداری از شرکت داروسازی دانش بنیان روژین دارو واقع در منطقه ویژه اقتصادی شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه اظهار کرد: رشد بیماری ها و نیاز به مصرف دارو میطلبد تا کشور در تولید دارو به خودکفایی دست پیدا کرده و از خروج ارز جلوگیری بعمل آید.
وی با اشاره به مشکلاتی که ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور بوجود آورده بود، اظهار کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی چالش بزرگی را در جامعه ایجاد کرد و امروز با اصلاح این سیاست اقتصادی فساد و رانت از بین رفته و یا به حداقل رسیده است.
این نماینده مردم در خانه ملت با اشاره به اینکه با تغییر دولتها شاهد تغییر سیاستها و تنظیمگری به دلیل نبود سیاست واحد هستیم، گفت: امروز در کشور براساس تمدن و فرهنگ غنی و براساس اقلیم و جغرافیای زرخیز ایران و ویژگی های ژئوپولتیکی که در دنیا دارد باید یک حکمرانی صحیح و مبتنی بر تمدن و فرهنگ غنی که از آن برخوردار است، شکل بگیرد.
وی بیان کرد: حکمرانی متناسب با ایران اسلامی از بروز چالش و سیاستهای چندگانه و بعضا متناقض جلوگیری میکند. باید نگاه واحد و در همه ابعاد به همه حوزهها به ویژه در بخش درمان و داروسازی صورت گیرد. نوع حکمرانی در حوزه صنعت و تولید نباید به گونهای باشد که در یک مقطع نیروی جویای کار زیادی در جامعه باشد و در مقطعی دیگر کمبود نیروی کار احساس شود بلکه باید با برنامه ریزی صحیح و درست از بروز هرگونه چالش در حوزه منابع انسانی جلوگیری گرد.
حجتالاسلام سبزی افزود: سیستم بانکی و دولت باید از تولید به ویژه شرکتهای دانش بنیان حمایت کنند و یقین بدانید وقتی حمایت ها واقعی شود و تسهیل گری صورت گیرد موانع بزرگی از پیش روی تولید برداشته خواهد شد.
وی بیان کرد: در سایه برخورداری از مدیران متخصص و توانمند میتوان بهره وری در تولید مبتنی بر دانش و تکنولوژی را ارتقاء داد و با تامین نیاز کشور به انواع کالاها و محصولات به خودکفایی دست یافت.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت داروسازی روژین دارو نیز گفت: با توجه به شرایط تحریم اقتصادی در چند سال اخیر تاکید بر تولید داخلی مورد توجه قرار گرفته است و در مقطعی قرار داریم که اگر نخواهیم بگوئیم اقتصاد با رشد منفی مواجه است، باید گفت که با رکود و تورم دست و پنچه نرم میکنیم.
روحالله مهدوی افزود: با توجه به ظرفیت بالای کشور در حوزه منابع انسانی و زیرساختها، تولید ناخالص ملی با رشد منفی روبروست که جای بسی تامل است و چاره ای جز توسل به راهبردهای راهگشا برای عبور از این شرایط نداریم.
وی افزایش تیراژ تولید را نخستین راهبرد برای عبور از شرایط اقتصادی موجود برای جلوگیری از رشد منفی اقتصاد در کشور دانست و افزود: افزایش بهرهوری در وضعیت موجود با نوسازی ماشین آلات مستهلک در حوزه تولید بویژه صنعت دارو و نیز احداث و افزایش خطوط تولید منطبق با الزامات روز صنعت داروسازی راهکاری برای استفاده بهینه از ظرفیتها و عبور از این وضعیت است، موضوعی که شرکت دانش بنیان روژین دارو به دنبال تحقق این استراتژی است.
مهدوی افزود: داروسازی روژین یکی از فرصتهای طلایی کشور در راستای افزایش تولید و ایجاد ارزشهای افزوده نظیر بهبود کیفیت زندگی، ایجاد فرصتهای شغلی و کمک به توسعه احداث شده و فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: محصول یک شرکت دارو سازی با سلامت و جان مردم سروکار و ارتباط مستقیم دارد و در شرایط تحریمی ساخت یک شرکت داروسازی کاری سخت و دشوار است که این صنعت دانش بنیان توانست در چنین شرایطی ارزی و تحریمی با درجه بالای کیفیت اقدام به سرمایه گذاری عظیم در حوزه داروسازی کند.
وی از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، نظام بانکی، مجموعه شهرصنعتی کاوه و مسئولان خواست تا برای تحقق اهداف این شرکت داروسازی حمایت واقعی کنند.