شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

هنرنمایی ژیمناست های نونهال و نوجوان کشور در برنامه عصر جدید لزوم رسیدگی به مشکلات این رشته ورزشی در ساوه را یادآور کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، فشردن زنگ طلایی در برنامه استعدادیابی عصر جدید برای پدیده‌های ژیمناستیک کشور نشان از استعدادهای واقعی نوجوانان و نونهالانی داشت که با بهره‌مندی از توانایی‌های خود زیر نظر مربیان مجرب و امکانات ورزشی مناسب در مقابل دیدگان میلیون‌ها نفر به زیبایی هنرنمایی کردند. 

نوجوانان و نونهالانی که با قدرت، بدون نقص و با تمرکز بالا و با داشتن اندامی ورزیده توانستند تجربیات خود را به نمایش بگذارند و با دریافت زنگ طلایی داوران از اهمیت بالای این رشته ورزشی و استعدادهای این رشته سخن بگویند. 

این زنگ طلایی اگرچه برای بسیار از بینندگان خوشایند بود، اما ورزشکاران این رشته در ساوه شاید با دیدن این صحنه و شنیدن آهنگ زنگ طلایی برای بی توجهی‌ها به ژیمناستیک ساوه آهی از دل کشیدند.

شهرستانی که علیرغم دارا بودن استعدادهای فراوان در رشته‌های مختلف ورزشی همچنان از کمبود سرانه ورزشی رنج می‌برد و اتفاق اخیر در تخلیه خانه ژیمناستیک ساوه نیز ضربه دیگری بر پیکره ورزش این شهر بود.

ناچار به تخلیه این سالن ورزشی شدیم

رئیس اداره ورزش و جوانان در پاسخ به خبرنگار فارس در خصوص این اتفاق گفت: مالکیت خانه ژیمناستیک ساوه در اختیار مرکز تحقیقات انار بود، اما متاسفانه با اقدام اداره تحقیقات انار استان و دریافت حکم قضایی ناچار به تخلیه این سالن ورزشی شدیم.

سید محمد عبدی افزود: تا دو سال قبل با مرکز تحقیقات برای این سالن ورزشی قرارداد داشتیم و طی این دو سال نیز با پیگیری‌های انجام شده توسط نماینده مجلس و اداره ورزش این سالن در اختیار خانه ژیمناستیک قرار داشت. 

وی با بیان اینکه در این موضوع هیچ کوتاهی از سمت اداره ورزش و جوانان صورت نگرفته است ،گفت: این سوله هیچ امکاناتی نداشت، تمامی وسایل گرمایش و سرمایش و برق کشی و تجهیزات و ... توسط  اداره ورزش فراهم شده بود و اکنون با تخلیه این سالن مشخص نیست چه بر سر آینده بیش از 500 ورزشکار این رشته خواهد آمد. 

عبدی با بیان اینکه پایین بودن سرانه ورزشی، امکان اختصاص سالن برای خانه ژیمناستیک را سخت کرده است، ادامه داد: در حال حاضر جایی برای در اختیار قراردادن به این هیئت وجود ندارد اما طبق صحبت‌های انجام شده قراراست زمینی برای ساخت خانه ژیمناستیک داده شود که البته سالها برای ساخت آن زمان نیاز است. 

رئیس اداره ورزش و جوانان ساوه اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته توانستیم سالن هلال احمر را یک روز در میان برای این ورزشکاران فراهم کنیم، اما این‌ها مسکن محسوب می‌شود و مشکل را رفع نمی‌کند لذا باید چاره اساسی برای این موضوع اندیشید. 

وی خاطرنشان کرد: با شهرداری و برخی ارگان‌های دیگر هم صحبت کرده‌ایم تا در صورت در اختیار قراردادن سوله نسبت به بازسازی آن اقدام کنیم اما این موضوع همتی فراتر از اداره ورزش می‌طلبد و فرماندار و نماینده باید به این قضیه ورود کنند تا موضوع حل شود.

ژیمناستیک ساوه را نابود نکنیم

دبیر هیئت ژیمناستیک شهرستان ساوه نیز با بیان اینکه این سالن حدود 12 سال قبل با پیگیری گلستانی‌فرد فرماندار اسبق به این هیئت اختصاص یافته بود، گفت: در آن سالها بدلیل نبود سالنی برای این ورزش، سوله‌ای مخروبه که سال‌ها حتی باز نشده بود در مرکز تحقیقات انار به این هیئت واگذار شد تا ورزشکارانی را در این رشته پرورش دهیم.

رسول ابراهیمی با بیان اینکه صفر تا صد سالن با کمک خیرین، شهرداری، اداره ورزش و شهریه ورزشکاران تجهیز شد، افزود: فرماندار اسبق در آن سالها وعده داده بود که این سالن را به ورزشکاران این رشته می‌دهیم و با تهاتر زمین دیگری را به مرکز تحقیقات خواهیم داد.

وی افزود: 5 سال بعد از این موضوع مرکز تحقیقات اعلام کرد که هیئت ژیمناستیک برای فعالیت در این سالن نیاز به عقد قرارداد و پرداخت هزینه سالیان دارد که تا 2 سال قبل و با تعویض رئیس هیئت ژیمناستیک این فرآیند ادامه داشت و علیرغم مراجعه ما به این مرکز اعلام شد که بخاطر کرونا نیازی به بستن قرارداد جدید نیست.

دبیر هیئت ژیمناستیک خاطرنشان کرد: مدتی بعد اعلام کردند که به دلیل ایجاد هنرستان مرکز تحقیقات این سالن را نیاز داریم و علیرغم تلاش‌های صورت گرفته نماینده و با وجود سالن مشابه در مجاورت این سالن و یک سالن نیمه کاره دیگر و تاکید نماینده اما سالن از ما گرفته شد. 

ابراهیمی با بیان اینکه پس از به اجرا گذاشتن چک ضمانتی رئیس سابق هیئت ژیمناستیک که اکنون کارمند اداره ورزش است، بی هیچ مقاومتی از سوی اداره سالن تخلیه شد، بیان کرد: در ساوه استعدادهای فراوانی در این رشته وجود دارد و اکنون یکی از قطب‌های ژیمناستیک استان محسوب می‌شویم که مشخص نیست با این وضعیت چه بر سر ورزشکاران ما خواهد آمد.

وی افزود: در سال‌های اخیر ورزشکاران این رشته از ساوه همواره در مسابقات کشوری حضور داشته‌اند که این نشان از هدفگذاری مناسب در این رشته بوده است اما سوزاندن استعدادهای آینده ورزش کشور ضربه مهلکی بر روحیه این ورزشکاران نوجوان و نونهال بود. 

ابراهیمی با بیان اینکه در سال‌های قبل نیز بی‌توجهی به دو و میدانی ساوه باعث نابودی این رشته قهرمان پرور شد،گفت: این وضعیت اکنون به فوتبال و فوتسال و ژیمناستیک رسیده و در صورت عدم رسیدگی و توجه به ورزشکاران خصوصا رشته‌های پایه، ورزش این شهر دچار مشکل خواهد شد. 

 قرار نبود این اتفاق رخ دهد

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس نیز با بیان اینکه مدتی قبل برای پیگیری این موضوع از نزدیک این سوله را بازدید کرده است، گفت: بعد از اطلاع از اقدام مرکز تحقیقات برای تخلیه این سالن با مسئولان مربوطه صحبت کردیم و قرار نبود این اتفاق رخ دهد. 

حجت‌الاسلام سبزی افزود: جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات سوله و زمین‌های زیادی برای ایجاد کارگاه هنرستانی دارد اما متاسفانه علیرغم قولی که دادند متاسفانه با اقدام قضایی درب این سالن را بر روی ورزشکاران مستعد ساوجی بستند. 

وی با بیان اینکه گاها اقدامات برخی افراد به صلاح شهر نیست، ادامه داد: نمیدانم چرا برخی نگاه کوته‌بینانه دارند و بسته عمل میکنند، تعاون و همکاری بین دستگاه‌های مختلف باعث پیشبرد اهداف خواهد شد اما اینگونه رفتارها تنها باعث ضرر و زیان میشود. 

نماینده مردم در مجلس با ابراز ناراحتی از تعطیلی این سالن که با سختی و مشقت تجهیز شده بود، تصریح کرد: در این خصوص با استاندار و مدیرکل جهاد کشاورزی و ورزش صحبت خواهم کرد چون این اقدام درستی نبود و تلاش می‌کنم موضوع را مرتفع کنیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص پایین بودن سرانه ورزش ساوه نیز گفت: بعد از سفر وزیر ورزش به ساوه درخواست‌هایی به وی ارائه شد که پیگیر یک قرار ملاقات با وزیر برای پیگیری مصوبات هستیم تا هم برای شهر ساوه و هم شهرها و روستاهای شهرستان با توجه به افزایش  روز افزون جمعیت امکانات و تجهیزات جدیدتری اضافه کنیم.

***********

گزارش از رضا حیدری

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group