شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه گفت: لازمه مدیریت در بحران‌هایی نظیر شیوع بیماری کرونا رجوع به خرد جمعی و تقویت همدلی و هم‌افزایی است.

علی میرزایی امروز دوشنبه ۱۹ اسفندماه در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه که در سالن جلسات فرمانداری ویژه ساوه برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ هرآنچه که دانشکده علوم پزشکی در قرارگاه پدافند زیستی شهرستان ساوه مطرح کرده است با نظر کارشناسی و مشورتی مصوب و اجرایی شد.  

وی بیان کرد: نخستین اقدام در درمان بیماران کرونایی ایزوله کردن یکی از مراکز درمانی برای ارائه خدمات به بیماران بود و از آنجاکه بیمارستان شهید مدرس ۱۱۰ تخت بستری داشت، لذا سناریوی فعال کردن دو بخش ویژه کرونا در دو بیمارستان برای افزایش ظرفیت بستری شوندگان مطرح و اجرایی شد.

فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه نباید در شیوع کروناویروس وظایف ذاتی بیمارستان مدرس تحت الشعاع این بیماری قرار می‌گرفت گفت: چون ظرفیت و توان این مرکز درمانی با ۱۱۰ تخت بستری  محدود بود لذا برای اینکه بخشی از حوزه درمان این بیمارستان به سایر بیماران خدمات ارائه می کرد، با یک جمع‌بندی و ارائه نظرات تخصصی دو بخش ویژه و ایزوله بیمارستان شهید مدرس و چمران به این امر اختصاص یافت.

وی با تاکید بر اینکه خدمات مدافعین سلامت به مردم قابل تقدیر است، افزود: مدیریت بحران در پیشگیری از شیوع بیماری با خرد جمعی و همدلی محقق خواهد شد و هم اکنون کادر درمانی و پرستاری ساوه خدمات مناسبی را برای قریب به ۱۱۰ بیمار پرستاری کرونایی ارائه می‌دهند.

فرماندار ساوه در ادامه گفت: پایه نظام اسلامی بر خدمتگزاری به مردم بنا شده است و همه مسئولان در صف خدمت قرار دارند. ممکن یک نفر سردار این صف خدمتگزاری باشد یا سرباز آن، اما آنچه که مهم است اینست که خدمت صادقانه یک عطیه و توفیق الهی است.

وی افزود: دوراندیشی یک مدیر یعنی آنکه روز معارفه به فکر روز تودیع باشد و بداند که در دوران تصدی مسئولیت خویش باید در راه خدمت به مردم و برای رضای خدا تلاش کند.

وی با تقدیر از خدمات دکتر نیک روش رئیس سابق دانشکده علوم پزشکی ساوه در مدت زمان مسئولیتش گفت: سرپرست جدید علوم پزشکی دارای سوابق قابل قبول علمی، پزشکی و اجرایی است و کارنامه درخشانی در حوزه بهداشت و درمان در مدت فعالیت خود در وزارت بهداشت و بیمارستان بقیه الله (عج) تهران دارد.

در ادامه این جلسه امام جمعه ساوه نیز گفت: در مدیریت بحران در سراسر کشور دچار مشکل هستیم و هم صدایی منسجمی وجود ندارد که این یک ضعف بزرگ در حوزه درمان است.

حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: جسارت، قاطعیت و سرعت عمل از  مولفه‌های مهم در حوزه مدیریت بحران است که باید با تلاش مضاعف و تدبیر صحیح عینیت یابد که اگر چنین ویژگی هایی نباشد شهر دچار خسارت می‌شود.

وی بیان کرد: همدلی در بحران نیازمند هم افزایی کارکنان و کادر درمانی است و اگر همدلی و هم افزایی وجود داشته باشد روند خدمت رسانی به مردم تسریع و تسهیل خواهد شد.

امام جمعه ساوه با اشاره به جابجایی مدیران نیز گفت: در انتخاب مدیران، شایسته سالاری باید جایگزین سیاست‌زدگی و سیاسی‌بازی شود و عزل و نصب‌های اداری گرفتار باند و گروه نشود.

در این آئین با اهدای لوح تقدیری از خدمات دکتر عباس نیک روش تجلیل و دکتر مهدی مصری بعنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه معرفی شد

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group