شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: اجتماعی کردن سلامت به معنای مشارکت ساختارمند مردم و توانمندسازی جوامع محلی است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر عباس نیک‌روش در نشستی با خبرنگاران به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به رویکرد دولت دوازدهم مبنی بر اجتماعی کردن حوزه سلامت، اظهار کرد: از جمله الزامات تحقق این رویکرد فرهنگ سازی در بین آحاد مختلف مردم و اتخاذ سازوکار مناسب است.

وی با تاکید بر اینکه اجتماعی کردن سلامت یک استراتژی در تحقق پوشش همگانی سلامت محسوب می شود، اظهار کرد: لازمه هدفمند کردن این رویکرد، فراهم کردن مسئولیت های قابل واگذاری به کانون ها و استفاده از مردم با توجه به مقتضیات جوامع محلی برای تبیین و مشخص کردن اهداف و برنامه هاست.

وی تبلیغات رسانه‌ای و اطلاع رسانی عمومی را گامی در جهت ارائه خدمات سلامت برای سالم ماندن مردم دانست و گفت: از تمامی ظرفیت‌ها برای بقای جامعه و انتقال پیام و مفهوم واقعی سلامت استفاده خواهیم کرد.

نیک روش در ادامه با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان سلامت برای همه و پوشش همگانی سلامت برای همه و همه جا، گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت با تاکید بر توجه به افراد کم برخوردار بود و خوشبختانه با اجرای این طرح تا حد قابل قبولی اهداف محقق شده است.

وی خودمراقبتی را رکن اصلی طرح تحول نظام سلامت دانست و گفت: در اجرای این طرح علاوه بر توجه به نقاط محروم و حاشیه شهرها به دنبال ارتقای شرایط مطلوب زندگی با مشارکت مراقبان سلامت با مشاوره در حوزه تغذیه جسم و روان هستیم که با پوشش همگانی سلامت و دسترسی به خدمات لازم زمینه تحول در سیمای سلامت فراهم شده است.

وی از برگزاری مجمع خیرین سلامت در ساوه و زرندیه طی روزهای آینده خبر داد و گفت: در کنار این برنامه به دنبال راه‌اندازی کانون سلامت در تمامی جوامع محلی هستیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه گفت: در ارتقای سلامت موضوع توانمندی مدیران این حوزه بر مبنای شایسته سالاری و کارآمدی متکی بر خرد جمعی در دستور کار دانشکده قرار دارد و هدف از جابجایی مدیران بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌ها و توان مدیریتی افراد است و این رویه در دانشکده آغاز شده و ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: مجموعه بهداشت ودرمان ساوه در سالجاری وارد پنجمین سال استقلال خود در قالب دانشکده علوم پزشکی شده است و با قرار گرفتن در ردیف بودجه ملی و رشد مطلوب اعتبارات توانسته در سال جاری به جایگاه واقعی خود برسد و سهم قابل قبولی از بودجه کشور را به خود اختصاص دهد.

دکتر حبیب الله رضایی در خصوص پرداخت مطالبات معوق کارکنان و پرسنل دانشکده بویژه مطالبات پرستاران گفت: هیچگاه حقوق پرسنل دانشکده معوق نشده و همواره در پایان هر ماه پرداخت شده است.

وی با اشاره به پرداخت ماهانه 3.5 میلیارد تومان از بودجه کشور برای حقوق پرسنل و پرستاران اظهار کرد: تنها معوقات پرسنل بحث کارانه است که سازوکار خاص خود را دارد.

رضایی از کارانه به عنوان یک اهرم انگیزشی تعبیر کرد و با تاکید بر اینکه باید کارانه هم مانند حقوق به موقع پرداخت شود، اظهار کرد: منابع پرداخت کارانه از محل درآمدهاست و پرداخت کارانه از بودجه جاری کشور خلاف مقررات است و از آنجائیکه درآمدهای دانشکده به دلیل اجرای طرح تحول سلامت کاهش یافته است و از طرفی بخش اعظمی از درآمد ها به دلیل تاخیر در پرداخت مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر به موقع وصول نمی‌شود لذا پرداخت کارانه با تاخیر مواجه شده و منجر به بروز مشکلاتی برای پرستاران شده است.

وی با اشاره به اجرای 16 پروژه در حوزه سلامت طی سال جاری از محل اعتبارات ملی و استانی گفت: مهمترین پروژه احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان شهید مدرس ساوه است.

رضایی تصریح کرد: هم اکنون با تغییر کاربری زمین جانمایی شده به وسعت چهار هکتار در مجاورت پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی و با عقد قرارداد برای مطالعه و تهیه نقشه بزودی پروسه واگذاری زمین به دانشکده عملیاتی شده و با جذب اعتبارات لازم آرزوی دیرینه مردم ساوه برای برخورداری از یک بیمارستان مجهز و مدرن وابسته به بخش دولتی برآورده خواهد شد.

قائم مقام رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه در حوزه اجتماعی نیز از تشکیل بانک اطلاعاتی سمن‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر چهار سمن در حوزه درمان فعالیت دارند.

مرتضی صبوحی بر لزوم ورود خیرین و سمن‌ها به حوزه آموزشی مقوله سلامت تاکید کرد و گفت: هم اکنون پردیس دانشکده علوم پزشکی در بنای 6 هزار متری توسط خیرین حوزه سلامت در حال احداث است و در سال جاری میزان پیشرفت آن به 50 درصد خواهد رسید.

وی ادامه داد: پیشرفت 50 درصدی احداث پردیس با مشارکت خیرین این تعهد را برای وزارت بهداشت ایجاد می‌کند که 50 درصد مابقی عملیات اجرایی این پردیس از محل منابع دولتی و از طریق وزارت بهداشت تامین شود که موجب تسریع در تکمیل این پروژه خواهد شد.

وی در ادامه کمک مالی 42 میلیون تومان حوزه مددکاری بیمارستان مدرس به بیماران بی بضاعت در سال گذشته را از جمله اقدامات حوزه اجتماعی دانست و گفت: در سال گذشته بالغ بر 80 میلیارد ریال از سوی خیرین برای احداث فضای فیزیکی و تجهیز حوزه سلامت پرداخت شده است.

صبوحی تصریح کرد: بالغ بر 1800 نفر از خدمات رایگان کلینیک سیار دندانپزشکی طی سال گذشته بهره‌مند شدند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group