شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

اعضای ستاد استانی پیگیری و اجرای کلی سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه از سه واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان بازدید کردند.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، در جریان این بازدید رئیس کل دادگستری استان مرکزی به همراه معاونین دادگستری، دادستان اراک، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی، معاون استاندار و فرماندار ساوه، رئیس دادگستری و دادستان ساوه و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی ضمن بازدید از این واحدهای تولیدی و صنعتی و آشنایی با نحوه فعالیت آنها، مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولیدات این شرکت ها را بررسی کردند.

اعضای این ستاد در ابتدا در شرکت پروفیل صفا تولیدکننده انواع لوله و پروفیل حضور یافتند. این کارخانه با ظرفیت تولید سه میلیون و 570 هزار تن در سال بزرگترین کارخانه لوله ساز از نظر تنوع تولید و کیفیت است.

به گفته رستمی صفا مدیرعامل کارخانه، این واحد تولیدی تا قبل از سال 1385 200 میلیون دلار صادرات سالانه داشت اما متاسفانه از سال 1385 با مشکلات مالی مواجه شد به گونه ای که میزان صادرات آن تا حدود سه میلیون دلار کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه تا قبل از سال 85 یک ریال بدهکار نبودیم، افزود: در حال حاضر بالغ بر هزار و چهارصد میلیارد تومان بدهی این شرکت است در حالیکه بانک ها با احتساب جریمه و دیرکرد مبلغ بدهی را تا سقف 6 هزار میلیارد تومان اعلام کرده اند که با اعلام اعتراض از سوی مدیریت شرکت مبنی بر در نظر گرفتن این میزان بدهی این مووضع توسط کارشناسان خبره در حال بررسی تا مبلغ واقعی بدهی اعلام شود.

رستمی صفا، بیان کرد: در صورت حل مشکلات مالی این شرکت می توان سالانه 500 میلیون دلار ارزش افزوده برای کشور از محل تولیدات این کارخانه کسب کرد اما متاسفانه در طول این سالها براثر تعدیل نیرو و کاهش تولید میزان اشتغال آن از سه هزار و 200 نفر به هزار و 500 نفر کاهش پیدا کرده است و هم اکنون حقوق کارگران به مدت چهار ماه است که پرداخت نشده است.

وی خواستار دستور ویژه دستگاه قضایی مبنی بر تعیین تکلیف میزان بدهی و اعلام رقم واقعی بدهی برای بازپرداخت از سوی شرکت شد و گفت: در خصوص بدهی به سازمان تامین اجتماعی و امور مالیاتی نیز تواقفات لازم صورت و مبلغ بدهی تعیین تکلیف شده است اما بدلیل معوقات بانکی کارت بازرگانی این شرکت صادر نمی شود و حساب های بانکی نیز مسدود شده که موحجب اختلال در روند صادرات محصولات شرکت شده است.

وی بیان کرد: در صورت حل مشکلات این واحد تولیدی تا پااین سال 1397 این قول را خواهیم داد که علاوه بر ازتقای ظرفیت تولید این شرکت میزان اشتغال را با پنج هزار و 500 نفر افزایش داده و شاهد رشد ارزش افزوده متاثر از تولیدات این مجموعه باشیم.

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: فعالیت این شرکت به صورت نیمه تعطیل بود اما با برگزاری جلسات اقتصادی مقاومتی و همکاری مسئولان مشکلات تا حدودی برطرف و کار تولید با قوت در حال انجام است.

محمد بهاروند اصلی ترین مشکل این واحد تولیدی را مسایل مالی بیان کرد و گفت: به دلیل بدهی معوقه بانکی این واحد تولید قادر به دریافت تسهیلات از سوی بانک مرکزی نیست که در سفر اخیر وزیر صنایع موضوع مطرح و قرار بر این شده است که ظرف کدت دو هفته این موضوع حل شود.

به گزارش ایسنا، هادی ملکی رئیس دادگستری ساوه نیز خواستار اجرایی شدن مقررات شورای پول و اعتبار در خصوص میزان وام دریافتی این شرکت شد و افزود: وام دریافتی بر مبنای سود 12 الی 13 درصد محاسبه شده است اما سود محاسبه شده فعلی 24 یا 25 درصد در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، اعضای ستاد استانی پیگیری و اجرای کلی سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در ادامه از شرکت صنایع ریخته گری پرلیت آسیا بازدید کردند و در جلسه ای با حضور هیئت مدیره این شرکت مشکلات آن را بررسی کردند.

به گفته داودی عضو هیئت مدیره این شرکت، این واحد تولیدی در حوزه تولید قطعات ایمنی چدن خاکستری برای مدرن ترین خودروهای دنیا فعالیت می کند که حدود 80 درصد از تولیدات آن به خارج از کشور نظیر فرانسه، ایتالیا، آلمان، تونس، ترکیه، روسیه و ... صادر می شود.

داودی گفت: این واحد تولیدی به دلیل نبود سرمایه درگردش و نقدینگی کافی هم اکنون با حدود 60 درصد ظرفیت کار می کند و توانسته است با تولید سالانه 30 هزار تن محصول برای 220 نفر اشتغال ایجاد کند و به عنوان پیشرفته رفته ترین صنعت ریخته گری در ایران مطرح است.

فرماندار ساوه در بازدید از این شرکت گفت: این واحد ریخته گری بالغ بر 80 درصد تولیدات خود را صادر کرده که افزون بر 60 درصد از این میزان صادرات به کشورهای اروپایی صادر می شود.

محمدبهاروند افزود: یکی از مشکلات این واحد تولیدی و سایر صنایع این است که تسهیلات برای واحدهای با اشتغال کمتر از 100 نفر اعطا می شود در حالیکه اکثر صنایع و این واحد تولیدی با ظرفیت بالای 100 نفر فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، بازدید از شرکت بوتان تولید کننده انواع رادیاتور و آبگرم کن دیوار از دیگر برنامه های اعضای ستاد استانی پیگیری و اجرای کلی سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه بود.

مصطفوی مدیر روابط عمومی شرکت بوتان در این بازدید گفت: این واحد تولیدی مفتخر است که 97 درصد محصول تولیدی آن کاملا ایرانی و تولید داخل است و به بازارهای اروپایی و کشورهایی نظیر لهستان، گرجستان و رومانی و ... صادر می شود.

وی بیان کرد: در سال جاری بالغ بر 110 هزار دستگاه آبگرم کن از این واحد تولیدی به خارج از کشور صادر و به عنوان صادر کننده نمونه ملی معرفی شده است. و در مجموع بالغ بر 500 هزار دستگاه تاکنون به کشورهای اروپایی صادر شده است.

وی گفت: در حال حاضر بالغ بر 10 میلیون خانوار ایرانی از تولیدات این مجموعه استفاده می کنند و برای حدود 1500 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

اعضای ستاد استانی پیگیری و اجرای کلی سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه پس از بازدید از این واحدهای تولیدی با حضور در سالن جلسات دادگستری ساوه ضمن بررسی مشکلات حقوقی و قضائی این واحدها با حضور صاحبان صنایع، تصمیمات لازم را برای برطرف کردن مشکلات و تسهیل در امور تولید و صادرات آنان اتخاذ کردند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group