فرماندار ساوه گفت: برق صنایع شهرستان اصلیترین و مهمترین زیرساخت لازم برای توسعه صنعت ساوه است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در نشستی با مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی و شهردار ساوه به منظور بررسی مسائل و مشکلات برق این شهرستان، اظهار کرد: توسعه صنایع وابسته به تامین برخی زیرساختها نظیر آب، برق، گاز و خدمات دیگری است تا سرمایهگذاران با خیال راحت از اینکه زیرساخت مورد نیاز فراهم شده است انگیزه سرمایهگذاری را داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به افتتاح پروژه ایستگاه و خط برق 63.20 کیلوولت شهر صنعتی کاوه با ارزشی بالغ بر 140 میلیارد ریال که اخیرا صورت گرفت، اظهار کرد: این پروژه با هدف ارائه خدمات برقرسانی هر چه مناسبتر به مشترکین و متقاضیان برق در بزرگترین شهر صنعتی کشور و پاسخگویی به نیاز مصرف برق در بخش صنعت مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
فرماندار ساوه تصریح کرد: با وجود افتتاح این پروژه برای برقرسانی به صنایع شهرستان اما به دلیل رشد مصرف برق در شهر صنعتی ساوه و نیز شهرک جدید صنعتی این شهر با عنوان شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی، میطلبد تا نسبت به تامین برق تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه با پیگیریهای فرمانداری تعامل خوبی بین توزیع برق و واحدهای صنعتی در پرداخت معوقات ایجاد شده است، گفت: با وجود بدهی میلیاردی قبوض برق مصرفی برخی از شرکتهای تولیدی و صنعتی شهر صنعتی کاوه به اداره برق شهرستان، به گونهای تدبیر و سازوکار مناسب صورت گرفته است که برق هیچ واحد تولیدی و صنعتی در قبال بدهی قبوض قطع نشده است تا خلل ناشی از قطعی برق در تولید و اشتغال بوجود نیاید و از طرفی با تسهیل و اتخاذ تمهیدات مناسب زمینه پرداخت بدهی مربوط به برق مصرفی فراهم شده است.
بهاروند در ادامه به عمده ترین مشکلات حوزه برق رسانی اشاره و خواستار رفع مشکلات روشنايي معابر شهرها و روستاهاي تابعه شهرستان و همچنین مشکلات حوزه برقرسانی شهرکهای صنعتی شد.
به گزارش ایسنا، شهردار ساوه نیز بر ضرورت برنامهریزی برای ایجاد و توسعه خطوط زیر زمینی انتقال برق در مناطق شهری تاکید کرد و گفت: نیروی برق به عنوان یکی از پر اهمیتترین منابع انرژی، نقش مهمی در تامین آسایش و رفاه زندگی و پیشرفت و توسعه جوامع بشری داشته است و استفاده از این انرژی، احداث شبکههای توزیع و خطوط انتقال را در نقاط مختلف و بویژه مناطق شهری امری ضروری ساخته است.
سیدمهدی حسینی ادامه داد: امروزه در بسیاری از مناطق و از جمله شهرها و کلانشهرهای جهان روشهای انتقال برق، تغییرات قابل ملاحظهای را تجربه کرده و خطوط انتقال زمینی در بسیاری از کشورهای دنیا جایگزین دکلها و خطوط انتقال هوایی شدهاند.
وی بر ضرورت برنامهریزی برای ایجاد و توسعه خطوط زیر زمینی انتقال برق در مناطق پرتراکم شهری تاکید کرد و افزود: کاهش کیفیت بصری شهر و ایجاد موانع برای اجرای پرشتاب پروژههای عمرانی شهری بخشی از ویژگیهای شبکههای هوایی در ساوه است لذا با اجرای شبکههای زیرزمینی می توان باعث افزایش کیفیت برق رسانی شهر و کاهش تلفات و تحولی در نمای بصری شهر باشیم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز با تشریح اقدامات صورت گرفته در شهرستان ساوه، تعامل و همکاری با شرکت توزیع را مثبت دانست.
محمد اله داد توسعه خطوط انتقال برق زیرزمینی به عنوان یک شبکه ایمن را یکی از اهداف استراتژیک شرکت توزیع نیروی برق استان با هدف زیباسازی مبلمان شهری و صیانت از محیط زیست اعلام کرد که در دستور کار شرکت توزیع برق استان برای اجرا در شهرهای مختلف استان است.
وی با اشاره به همکاری و تعامل مجموعه برق استان با صنایع اظهار کرد: عمده برق مصرفی استان در حوزه صنعت قابل بهرهبرداری است و در خصوص بدهی قبوض برق نیز تسهیل لازم صورت میگیرد و برای تامین نیاز برق مصرفی صنعت استان نیز پروژههای متعددی اجرا می شود و یا در حال اجراست.