امام جمعه ساوه گفت: درمان درد فرهنگی صدور بخشنامه و دستوالعمل نیست.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در کارگروه تخصصی امور فرهنگی و اجتماعی استان مرکزی که با حضور استاندار و به مناسبت هفته فرهنگی ساوه در این شهرستان برگزار شد، با اشاره به فرمان رهبری در خصوص آتش به اختیار عمل کردن در حوزه فرهنگی گفت: باید فرمان مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی به درستی اجرایی شود و همه به میدان فرهنگ آمده و در عمل تلاش کنند.
وی با اشاره به تشکیل سالانه 800 هزار پرونده نزاع و خشونت در کشور گفت: این تعداد پرونده با موضوع خشونت بیانگر آن است که در حکومت اسلامی جامعه ما به سمت فرهنگ و سلوک نبوی پیش نرفته است و مردم از برخورد کریمانه و توام با عطوفت پیامبر رحمت (ص) الگوبرداری نمیکنند.
امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه هم اکنون در جنگ فرهنگی بسر میبریم، گفت: هدف دشمن در جنگ فرهنگی به راه انداختن جنگ دینی با ابزار رسانههاست و باید هوشیارانه و با تدوین برنامه مناسب به مقابله با این جنگ بپردازیم.
وی قرار گرفتن بیماریهای قلبی و فشار خون در رتبه اول وقوع بیماری ها را نشانگر عدم اطمینان قلبی به خدای تعالی و نبود آرامش در بین مردم دانست و بر تقویت آرامش درونی با ذکر و یاد خدای تعالی در تمامی امور تاکید کرد.
حجتالاسلام حسینی در ادامه از مسئولان خواست تا به شهرستان ساوه به عنوان دومین شهرستان استان با چالشهای و مشکلات بسیاری که در حوزه اجتماعی و فرهنگی مواجه است نگاه جدی کرده و درصدد برطرف شدن این معضلات برآیند.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: ساوه با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر بیشترین جمعیت را در استان پس از مرکز استان دارد و نسبت به سرشماری سال 1392 افزون بر 50 هزار نفر رشد جمعیتی داشته است که بیانگر مهاجرپذیر بودن این شهرستان است.
محمدبهاروند افزود: با استقرار صنایع جدید در این شهرستان طی ماههای آینده شاهد رشد سریع در جمعیت این شهرستان خواهیم بود که تامین زیرساختها و توسعه فرهنگی از نیازهای اساسی آن خواهد بود.
وی با اشاره به تاریخ و تمدن ساوه گفت: بخشی از فرهنگ و تمدن این خطه، اسلامی است و مفاخر ارزشمند انقلابی، دینی و مذهبی از این شهرستان برخاسته اند و آثار تاریخی با قدمت بالا در این خطه وجود دارد.
بهاروند برخورداری ساوه از 400 اثر تاریخی که 110 اثر از این تعداد ثبت شده و 290 اثر تحت حفاظت است را نشانگر قدمت بالای این دیار دانست و گفت: ویژگیها و استعدادهای بالای مذهبی و علمی این منطقه شهره جهان است.
وی پذیرش جمعیت مهاجر از 31 استان کشور، برخورداری از 17 واحد دانشگاهی، تحصیل 51 هزار دانش آموز و حجم بالای دانشجو را از ظرفیت های این شهرستان در حوزه فرهنگی و علمی برشمرد و افزود: یکی از خلاهای علمی در این شهرستان کمبود هیئت علمی در دانشگاههاست.
فرماندار ساوه، آمار بالای تصادفات متاثر از تردد در محورهای مواصلاتی شهرستان، تامین زیرساختهای نقاط حاشیه نشین، لزوم احداث واحدهای آموزشی و مدارس، تخصیص اعتبارات استانی، افزایش سهمیه سرانه فضای ورزشی در شهرستان مطابق با میانگین استانی و نگاه جدی متولیان به مقوله فرهنگ را از جمله نیازهای مهم این شهرستان در حوزه اجتماعی و فرهنگی برشمرد.