فرمانده تیپ رزمی تبلیغی امام جعفر صادق(ع) سپاه گفت: باید به دنبال الگوهای ایرانی اسلامی پیشرفت باشیم و آن را جایگزین نسخههای بیگانگان و الگوی غربی کنیم.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام حسین طیبیفر همزمان با فرا رسیدن پنجم آذر روز بسیج مستضعفان در اجتماع بزرگ بسیجیان ساوه که با عنوان شکوه مقاومت در مصلی امام علی (ع) ساوه برگزار شد اظهار کرد: الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت یعنی استقلال نظامی، سیاسی و اقتصادی به گونهای که در همه عرصهها خودکفا بوده و وابسته به بیگانه نباشیم.
وی از اقتصاد مقاومتی به عنوان یک الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت یاد کرد و افزود: امروز بسیج باید به طور جدی در حوزه تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی ورود کند گرچه فعالانه عمل کرده و کارنامه درخشانی دارد.
این مقام مسئول در سپاه در ادامه به ویژگیهای مورد قبول یک بسیجی در حکومت اسلامی اشاره کرد و گفت: بسیج مصداق "اشداء علی الکفار و رحماء بینهم" است بدین معنی که در مقابل ستمگران و کفار ایستادگی کرده و مقاومت می کند و در مقابل انقلابیون و نیروهای ارزشی و انقلابی رحیم و همراه آنان است.
وی ادامه داد: بسیجیان در مقابل خدای تعالی کمر خم می کنند و در برابر عظمت الهی پیشانی بر خاک می گذارند اما در برابر جبهه کفر ایستاده و هیچگاه در مقابل گردنکشان پیشانی بر زمین نمیگذارند و چنین ویژگی در بین مدافعان حرمین شریفین متجلی شده است.
وی تاکید کرد: بسیجیان بندگان الهی هستند که نور ایمان در دل و اخلاص در عمل دارند و علیه کفر و ظلم مبارزه میکنند و کفار به شدت از این شجره طیبه الهی و این نیروی مردمی عصبانی بوده و ترس دارند.
فرمانده تیپ رزمی تبلیغی امام جعفر صادق (ع) سپاه در ادامه با اشاره به معیارهایی که مقام معظم رهبری برای بسیجیان و نیروهای انقلابی مطرح کرده است، گفت: هر کسی که نظام اسلامی را قبول داشته و جمهوریت را به عنوان روش اداره کشور و متکی به رای مردم در کنار اسلامیت نظام پذیرفته است، مورد قبول نظام است و مصداق بسیجیا دارد.
وی، قبول کردن سیره و اندیشه امام در عمل و نه در شعار و حرف، پذیرفتن ولایت فقیه به عنوان رکن رکین انقلاب، پذیرفتن قانون اساسی که مشروعیت مسئولین نظام متکی به ولی فقیه را مورد تاکید قرار داده است و پذیرفتن سیاستهای کلی نظام را از جمله معیارهای دوستداران انقلاب و ویژگی یک بسیجی برشمرد و افزود: هر کس این معیارها را نپذیرد از محدوده نظام خارج شده است از این رو باید این معیارها را پذیرفته و بدان التزام داشته باشد تا در محدوده نظام تعریف شود.
حجتالاسلام طیبیفر در ادامه دعوت به صدور انقلاب اسلامی را مهمترین ماموریت بسیج برشمرد و افزود: بسیج باید فراتر از مرزها حرکت کند و با صدور انقلاب اسلامی به سراسر گیتی و تبیین نحوه مقابله با جریانهای معاند اسلام این انقلاب را فراگیر و بسیج را جهانی کند.
وی بر ضرورت مقابله بسیج با فساد در همه ابعاد تاکید کرد و گفت: مقابله با فساد اداری و مالی نیز از ماموریتهای داخل نظام بسیج به شمار میرود و باید در مقابل متخلفان ایستادگی کرد و اجازه نداد در کشور اسلامی فساد صورت گیرد.
به گزارش ایسنا، فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز با اشاره به نامگذاری بسیج از سوی امام عزیز گفت: امام راحل با ماهیت عظمت انقلاب و گستردگی توطئه دشمنان پس از تسخیر لانه جاسوسی به عنوان انقلاب دوم، به دنبال شکلگیری تفکری با تاسی از نیروی مردمی به عنوان بسیج شد.
سرهنگ پاسدار علی رسولی افزود: این نیروی مردمی برای صیانت از ارزشهای اسلامی و تحقق اهداف انقلاب پایهگذاری شد و در پنجم آذرماه سال 58 بنا نهاده شد و امروز پس از 38 سال به یک درخت تنومند تبدیل شده و رکن رکین انقلاب و نظام است.
وی گفت: بسیج یکی از موفقترین الگوهای جهان اسلام و یک نسخه شفابخش در دفاع از یک حکومت است و یک راهکار عملیاتی و اجرایی دارد که میتواند مردم را از زیر بار ظلم و جور و استکبار نجات دهد و نمونه آن را در عراق و سوریه مشاهده کردیم.
فرمانده سپاه ساوه گفت: امروز به برکت بسیج جبهه مقاومت ایجاد شده است و اگر بخواهیم از شر شیاطین و جبهه استکبار و رژیم جعلی و غاصب کودککش اسرائیل نجات پیدا کنیم باید به نسخه شفابخش بسیج رجوع کرده و هیمنه سست بنیان مستکبران را از صحنه روزگار محو کنیم.
وی به وظیفه بسیج پس از گذشت 38 سال از تشکیل آن اشاره کرد و گفت: باید با وحدت و انسجام حضور بسیج در جامعه حفظ شود. بسیج تا آخرین قطره خون از اصول انقلاب و آرمانهای اسلام عقب نشینی نخواهد کرد.
سرهنگ رسولی تصریح کرد: با فرهنگ بسیجی که فرهنگ معنویت و فرهنگ استقلال و دفاع از اسلام است بر روی اصول خود ایستادهایم و برای حفظ آن مقاومت خواهیم کرد.
عزاداری در آستانه فرا رسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و تجلیل از بسیجیان نمونه از دیگر برنامههای این مراسم بود.