به همت استخر هلال احمر ساوه و با حضور شناگران پسر این شهرستان جشنواره یک روزه استعدادیابی این رشته ورزشی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، رئیس هیئت شنای شهرستان ساوه در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: با برگزاری این جشنواره با حضور تمامی شناگران شهرستان از تمامی استخرهای فعال، اعضای تیم منتخب شنای پسران ساوه برگزیده شدند.
محمدرضا برزگر افزود: این مسابقات با حضور حدود 60 نفر در چهار رده سنی شامل زیر 10 سال، 11 الی 12 سال، 13 الی 14 سال و 15 الی 17 سال با هدف شناسایی شناگران مستعد و انتخاب افراد ماهر و توانمند در رشته ورزشی شنا برگزار شد و برگزیدگان برای حضور در مسابقات برون شهری در سطوح استانی و کشوری معرفی میشوند.
وی گفت: پس از برگزاری جشنواره و انتخاب نفرات برتر، در جلسه کمیته فنی، نتایج مسابقات، رکورد و عملکرد برگزیدگان مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از اعمال نظر و تصمیمگیری در مورد شناگران، اعضای تیم شنای پسران مشخص خواهند شد.
رئیس هیات شنای شهرستان ساوه خواستار نهادینه کردن فرهنگ آموزش شنا از سنین کودکی در بین فرزندان شد و افزود: تقویت هوش، تمرکز حواس، هوشیاری و پیشرفت در روابط اجتماعی از جمله نتایج فراگیری شنا در بین فرزندان است.
وی در ادامه گفت: متاسفانه به دلیل هزینه بالای رشته ورزشی شنا این رشته ورزشی در بین سایر رشتههای ورزشی بسیار غریب است و چون بازدهی آن در بین شناگران زمانبر و مستلزم پرداخت هزینه بیشتری است لذا استقبال نوجوانان و جوانان از شنا بسیار ضعیفتر از سایر رشتههاست در حالیکه این رشته ورزشی بسیار مهیج و بانشاط بوده و میتواند اوقات سالم و سرگرم کنندهای را برای علاقمندان به ارمغان بیاورد.
برزگر از ورزش شنا به عنوان پزشکیترین و مفرحترین رشته ورزشی یاد کرد و گفت: امیدواریم با برگزاری مستمر این جشنواره شناگرانی تربیت شوند که بتوانند در چهار رشته این ورزش ردههای برتر استانی، کشوری و حتی فرا مرزی را کسب کنند.
وی لازمه تربیت شناگران توانمند را تمرین 36 ساعته در هر هفته دانست و خواستار اختصاص سانس بیشتر از سوی استخرها برای انجام تمرینات شد و افزود: اگر بتوانیم در هر استخری حدود 100 شناگر آموزش داده و تربیت کنیم قطعا میتوان موجب توسعه ورزش شنا در این شهرستان شد.
در ادامه امیر صداقت پیشکسوت و رئیس هیات نجات غریق شهرستان ساوه نیز گفت: حمایت خانواده ها و فرهنگ سازی بین والدین و افزایش تعداد استخرهای شهرستان از چهار استخر به 7 الی 8 استخر می تواند جنبه آموزشی شنا را تقویت کند و سانس های بیشتری برای آموزش اختصاص داد.
وی خواستار نظارت کافی در استخرها و آموزش از سنین پائین تر شد و افزود: استعدادهای خوبی در شهرستان ساوه وجود دارد که با شناسایی و استعدادیابی میتوان این شناگران را برای رقابت در ردههای بالاتر آماده کرد.
وی بیان کرد: خانوادهها باید همان طور که فرزندان خود را برای تحصیل تشویق میکنند برای ورزش به خصوص رشته ورزشی مهیج و مفرح شنا نیز تشویق کنند تا در کنار تحصیل به ورزش نیز علاقمند شوند.
صداقت افزود: شهرستان ساوه از استعداد بالایی در ورزش شنا برخوردار است و همواره شناگران ساوجی سهم بسزایی در درخشش استان مرکزی در میادین ورزشی ملی و بینالمللی دارند و از لحاظ کیفی در رتبه بالایی قرار دارند که باید تلاش کرد از لحاظ کمی نیز وضعیت را بهبود ببخشند.
مدیر استخر هلال احمر ساوه نیز قهرمانپروری در رشته ورزشی شنا و شناسایی چهرههای ورزشی نوظهور در رشته شنا را اصلیترین هدف برگزاری این جشنواره بیان کرد.
نوید گلرخ افزود: جشنواره همگانی استعدادیابی ورزش شنا گامی جهت شناسایی و معرفی شناگران و زمینهساز و مشوق افرادی است که تمایل دارند در این رشته ورزشی فعالیت داشته باشند.
وی بیان کرد: انجام دورههای آموزشی در استخر هلال احمر به منظور کشف استعدادها در دستور کار قرار دارد تا بتوان با هماهنگی بین بخشی در بین استخرهای شهرستان به انجام هر چه بهتر استعدادیابی و افتخارآفرینی برای ورزش شنا کمک کنیم.