رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: بیمارستان شهید مدرس ساوه به یک مجتمع بزرگ آموزشی، درمانی و پژوهشی ارتقا یافت.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر جلیل کوهپایهزاده در آئین تجلیل از کارمندان ممتاز دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به سه نوع اعتباربخشی که در سال 95 به این دانشکده صورت گرفته است، گفت: نخستین شکل اعتباربخشی در حوزه درمان بوده است به طوری که بیمارستان های 17 شهریور و شهید مدرس ساوه جزو بیمارستانهای درجه یک و بیمارستان شهدای آسیابک زرندیه با کمی اختلاف درجه دو معرفی شد.
وی در ادامه افزود: قبل از سال 1395 دانشکده علوم پزشکی ساوه از اعتباربخشی در حوزه آموزشی محروم بود و با وجود تربیت دانشجو در این مراکز درمانی، اما اعتباربخشی آموزشی به آن تعلق نمیگرفت. از این رو با پیگیریهای صورت گرفته به این مراکز گرید آموزشی هم افزوده شد و با برخورداری از اعتباربخشی آموزشی، درمانی و سازمانی به مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی ارتقا یافت.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه با اشاره به فعالیت هزار و 650 نفر کادر درمانی و پرسنلی در این دانشکده اظهار کرد: این دانشکده از سال 1392 تاسیس شد و هم اکنون در آغاز سال پنجم فعالیت است و براساس شاخص های تعریف شده خدمت رسانی کرده و کادر پرسنلی آن با تمام توان و تلاش جدی تصمیمات درستی را در حوزه ارتقای سلامت مردم اتخاذ کردند.
وی بیان کرد: براساس فعالیتهای صورت گرفته و طبق ارزیابیهای انجام شده از سوی وزارت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه در حوزه برنامه های عملیاتی دو درصد از میانگین کشوری جلوتر است و توانسته مسئولیتی که داشته است را از میانگین کشوری بهتر به سرانجام برساند.
وی ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی ساوه در منطقه 6 آمایشی قرار داشت اما با تلاش های صورت گرفته و جایگاه قابل دفاعی که دارد در بین دانشکده های کشور در سال 95 سوم شده است و زمینه ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی را دارد.
کوهپایهزاده بیان کرد: با فعالیت سه دانشکده آموزشی در علوم پزشکی ساوه و تنوع رشته ها و نیز افزایش عضو هیئت علمی از ظرفیت بالا برای ارتقای دانشکده به دانشگاه برخوردار هستیم و تلاش خواهیم کرد که این موضوع بزودی عملیاتی شود.
وی در ادامه گفت: با حمایت دولت و کمک بخش خصوصی کلنگ بیمارستان جایگزین شهید مدرس ساوه بزودی به زمین زده خواهد شد و مجاورت بیمارستان 160 تختخوابی با پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی نوید خوبی را در حوزه آموزش سلامت خواهد داد و مسیر ارتقای دانشکده به دانشگاه را هموارتر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: با فعالیت های صورت گرفته در حوزه سلامت می توان گفت که چرخ دانشکده علوم پزشکی ساوه از دستانداز عبور کرده و هم اکنون بر روی زمین مسطح حرکت میکند و جای بسی امیدواری است که شاخصهای سلامت در ساوه و زرندیه روز به روز در حال ارتقاست.
در این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندار و جمع دیگری از مسئولان برگزار شد از کارکنان ممتاز این دانشکده با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.