یک کشاورز بخش خرقان از توابع شهرستان زرندیه خواستار تجدید نظر در برخوردهای قهری با کشاورزان دیمکار این بخش شد.
هاشم اذانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با تاکید بر اینکه کشاورزي رکن اصلي توسعه است و ميتواند به عنوان عامل مهم و تاثيرگذار در اقتصاد مقاومتي ايفاي نقش کند، افزود: بسیاری از اراضی این بخش متعلق به آباء و اجداد کشاورزان خرقانی است و دهها سال است که توسط آنان کشت میشود، اما برخوردهای قهری نسبت به این اراضی صورت گرفته و مسئولان، این اراضی را جزو اراضی ملی میدانند و از فعالیت کشاورزان در این اراضی ممانعت بعمل میآید.
وی بیان کرد: بخش خرقان استعدادهاي بالقوه فراواني در زمينه کشاورزي دارد و همه ساله بخش عظيمي از محصول گندم شهرستان با تلاش کشاورزان این بخش تولید میشود، نباید برخوردهای قهری با کشاورزان صورت بگیرد بلکه باید با راهکار قانونی این مشکل برطرف شود.
وي به معضلات مختلف بخش کشاورزي خرقان اشاره کرد و مشکل اصلي کشاورزان را عدم تفکيک اراضي ملي و مستثنيات دانست و افزود: اگر به گذشته خرقان برگرديم، کاملا مشهود است که به لحاظ موقعيت جغرافيايي و اقليم خاص و خرد بودن اراضي کشاورزي آبي در این بخش همواره ارتزاق مردم از طريق ديمکاري غلات و حبوبات بوده و اين موضوع اثبات ميکند که ديمکاري جزو لاينفک خرقان است، لذا انتظار میرود که در برخوردهاي قهري با کشاورزان ديمکار تجديدنظر شود.
اذانی گفت: کشاورزي در دين و مذهب ما امري مقدس است و کشاورزان به عنوان مجاهدان عرصه امنيت غذايي کشور از جايگاه والايي برخوردارند.
وی ديمکاري در خرقان را با اهميت توصيف کرد و گفت: ديمکاران و ديمکاري به لحاظ توليد محصول استراتژيک گندم از نظر متوليان امر کشاورزي اهميت فراواني دارند و بر این اساس انتظار میرود که در هر شرايطی از کشاورزان ديمکار حمايت و در جهت احقاق حقوق آنان تلاش شود.