سید احمد نبوی در نخستین ساعت از نخستین روز ثبت نام کاندیداهای انتخابات مجلس دهم، از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه ثبت نام کرد!
سید احمد نبوی مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که چندی است زمزمه های حضور احتمالی وی در انتخابات پیش رو شنیده می شد، صبح امروز شنبه 28 آذر با حضور در امامزاده سیدعلی اصغر و در جوار تربت شهدای شهرستان ساوه، ضمن تجدید عهد با آرمانهای امام راحل و شهدای گرانقدر اسلام و انقلاب، برای حضور در انتخابات به عنوان یکی از اصلی ترین کاندیدها اعلام آمادگی کرد و سپس با حضور در محل فرمانداری ویژه شهرستان ساوه به طور رسمی ثبت نام کرد.
وی که در نخستین ساعات صبح در امامزاده سید علی اصغر (ع) حاضر شده بود در جمع نسبتاً کثیری از هوادارانش که بر خلاف انتظار در آن ساعت صبح شنبه برای اعلام حمایت به مزار شهدا آمده بودند، درباره تکلیف و علت حضورش سخن گفت.
وی با بیان اینکه نتیجه انتخابات برایش مهم نیست و به حسب احساس توان و تکلیف وارد عرصه شده است افزود؛ "به قول امام رحمة الله، میزان رأی ملت است! من و همه کاندیداها برنامه ها و توانمان را به مردم معرفی می کنیم و هر چه مردم انتخاب کنند بهترین انتخاب خواهد بود. نتیجه را خداوند عالم رقم می زند و من نگران نتیجه انتخابات نیستم"
سید احمد نبوی نخستین کاندیدای بخش انتخابیه ساوه و زرندیه بود که در فرمانداری ساوه حضور یافت و ثبت نام کرد.
وی پس از ثبت نام در یک نشست خبری که توسط فعالین مطبوعاتی شهرستان ساوه تدارک شده بود حضور یافت و به تشریح اهداف و برنامه هایش پرداخت و به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.
گزیده کوتاهی از صحبتهای ایشان را در ذیل یادآور می شویم :
"ساوه و زرندیه باید به ۲منطقه نمونه اقتصادی تبدیل شوند.
نبوی با اشاره به ضرورت توجه به توسعه کشور گفت: برای توسعه کشور و همچنین تقویت بنیه اقتصادی و نجات اقتصاد کلان کشور و همچنین تقویت ظرفیتهای بومی دوشهرستان ساوه و زرندیه، شعار من همان تاکید مقام معظم رهبری یعنی اقتصاد مقاومتی است که در واقع راهکار عملیاتی آن؛ انتقال اقتصاد از دولت به مردم و رونق تولید داخلی است.
مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این یک شعار تبلیغاتی است که در مدت 4 سال بیکاری را ریشه کن می کنم! ولی می توان با توجه به ظرفیتهای ساوه و زرندیه این 2 منطقه را به مناطق نمونه اقتصادی تبدیل کرد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به مشاغل خانگی گفت: حمایت و رونق شرکت های تعاونی روستایی و استفاده از فارغ التحصیلان کشاورزی و رونق مشاغل خانگی از مواردی است که سبب هماهنگی و بهره وری خرده مالکان و متخصصان و دانشجویان خواهد شد و باعث تولید بیشترمی شود. نبوی تأکید کرد؛ گسترش و حمایت از صنایع تبدیلی برای تولید محصولات با ارزش افزوده باید باجدیت دنبال شود.
سید احمد نبوی در مهمترین فراز از صحبتهایش از نوشتن یک سند 500 صفحه ای درباره دلایل عقب ماندگی ساوه و زرندیه و راهکارهای توسعه پایدار منطقه، خبر داد و افزود؛ این سند با کمک بیش از 40 متخصص در رشته ها و شاخه های مختلف، تهیه و تدوین شده است و به زودی آن را برای مطالعه مردم منتشر خواهم کرد. همچنین این سند، میثاقنامه من با مردم شهرم خواهد بود. در این سند شرح وظایف من به عنوان نماینده و دستگاههای اجرایی به عنوان بازوان توسعه آورده شده و مردم می توانند پس از دوره 4 ساله نمایندگی من برابر این سند کارنامه مرا قضاوت و به من نمره بدهند.
نبوی در پاسخ به پرسشی درباره خانم میرگلوبیات نماینده فعلی ساوه و زرندیه گفت؛ ایشان از مفاخر شهر ما هستند و برایشان بی اندازه احترام قائلم. اگر من نماینده ساوه و زرندیه شوم برای احیای این بانوی بزرگوار در یک مقام اجرایی در خور تخصصشان با وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی چانه زنی خواهم کرد. به نظر من جایگاه ایشان مشاور وزیر بهداشت است و به علم و تخصصشان سر تعظیم فرود می آورم اما گمان می کنم کارنامه ایشان به عنوان نماینده مجلس چندان امیدوار کننده نیست و امروز حتی در میان بانوان دو شهرستان که حامیان و پایگاه اصلی خانم میرگلوبیات بودند هم موجی از نارضایتی وجود دارد که البته به معنای ناتوانی خانم میرگلوبیات نیست بلکه به نظر من تخصص بی نظیر ایشان در زمینه دیگری است و باید از این تخصص گران سنگ در زمینه بهداشت شهرستان و بخشهای روستایی دو شهرستان که اتفاقا بسیار هم جای کار دارد و از این لحاظ محرومیت داریم، استفاده کرد.
نبوی افزود: با وجود اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهد و ما در تمام عرصه ها شاهد حضور فعال و پر رنگ آنها بودیم و لی متاسفانه بخاطر وعده های دروغین و عدم توجه به مشکلات این قشر باعث شده ایم آنها اعتماد خود را نسبت به نماینده از دست بدهند.
مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: فراهم کردن شرایط برای مشاغل خانگی، تقویت اقتصاد خانواده و اشتغال جوانان به منظور مبارزه با اعتیاد از دغدغه های بانوان است که دغدغه همه مسئولان نیز هست.
نبوی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره برنامه هایی که برای ورزش شهرستان دارند گفت: با توجه به آب و هوا و ویژگی های فیزیکی، این منطقه طبق کارشناسی به عمل آمده بیش از همه مستعد ورزش دو و میدانی و فوتسال است اما متاسفانه ما با ضعف و عدم ثبات مدیریت درحوزه ورزش مانع رونق ورزش شده ایم و نه تنها حمایتی نمیکنیم بلکه منتظریم تا تیم یا شخصی با تلاش خودش بدرخشد سپس خودمان را کنار او قرار دهیم و تلاش ورزشکاران را به نفع خودمان مصادره کنیم.
نبوی تصریح کرد: شعار من پرورش استعدادهای ورزشی در سنین پایه است. باید از همان سنین پایه استعدادیابی شود که در همین راستا با چهره هایی همچون حسین شمس صحبت کرده ام و ایشان (که پسرخاله پدر من نیز هستند) قول همکاری کامل داده اند تا با دعوت از مربیان و ورزشکاران با تجربه بتوانیم مراکز استعدادیابی را تا سال دیگر راه اندازی کنیم و استعدادهای ورزشی را پرورش دهیم.
نبوی در پایان به تشریح بیوگرافی و سوابقش پرداخت و افزود:
اغلب نمایندگان متأسفانه پس از اخذ رأی برای اولین بار با شاکله مجلس آشنا می شوند که با توجه به گستردگی و پیچیدگی مجلس شورای اسلامی، خود این امر بیش از یکسال زمان لازم دارد و پس از آن نیز دیگر بهترین جایگاه ها در کمیسیونها و فراکسیونها پر شده و این تازه واردین جایگاه چندانی نخواهند داشت و یک نماینده درجه چندم خواهند بود. این میان ضرر اصلی را مردمی کرده اند که رأی اعتمادشان را به آن نماینده داده اند و البته نظام هم به سبب بی اعتمادی احتمالی برخی از رأی دهندگان، آسیب می بیند. من به دلیل اینکه دوسال تمام به عنوان مدیر داخلی پارلمان مجلس و معاونت مجمع نمایندگان در مجلس خدمت کرده ام، با تمام ساز و کار مجلس آشنایی دارم و این مسأله به من کمک خواهد کرد تا بهتر بتوانم به مردم شهرم به عنوان یک نماینده خدمت کنم.
سید احمد نبوی متولد سال 1341 در ساوه است و پس از سه سالگی به دلیل شغل پدری به تهران مهاجرت می کند و تا امروز ساکن تهران است اما تمام وابستگان و وابستگی های شخصی اش را ساوه می داند و می گوید: بیش از آنکه تهران شهر من باشد من ساوه را شهر خودم می دانم چون بهترین روزهای کودکی و جوانی ام را در ساوه و باغهای آبادش گذراندم. پدربزرگم، دایی و خاله و پسرعموها و خلاصه تمام اقوام و وابستگانم هنوز که هنوز است در ساوه ساکن اند. از خانواده بزرگ و قدیمی شیخ الاسلامی های ساوه است و دلیل "نبوی" بودن فامیلی خود را تغییر نام فامیلی توسط پدربزرگش عنوان می کند.
نبوی کارشناس ارشد مدیریت است. در نوجوانی در دبیرستان دارالفنون تهران درس خوانده و در سن 16 سالگی رییس انجمن اسلامی دبیرستان بوده و در همان دوران راهپیمایی های مردم علیه رژیم طاغوت را با همکلاسی هایش سازماندهی می کرده. یکبار توسط ساواک دستگیر می شود که مدت کوتاهی هم در بازداشت به سر می برد ولی به دلیل نقص مدارک علیه وی با گرفتن تعهد آزاد می شود. پس از انقلاب و سال 58 به کمیته پاسداران انقلاب و سال 59 به سپاه ملحق می شود و به جنگ می رود و تمام 8 سال دفاع مقدس را در جبهه ها سپری می کند. بیش از 12 بار مجروحیت و 60 درصد جانبازی دارد. . در همان اوایل جنگ با همسرش خانم ژیان پناه (دختر و خواهر شهید) آشنا می شود و ازدواج می کند. برادرش شهید سید حسن نبوی که مهندس پرواز از امریکاست را در جنگ از دست می دهد!
سه فرزند دارد؛ یک پسر و دو دختر، پس از پایان جنگ به فعالیت سیاسی روی می آورد و از سپاه خارج می شود. در سمتهای مختلفی مدیریت می کند. در سال 76 به عنوان عضو دفتر مرکزی جبهه مشارکت انتخاب می شود ولی به دلیل مشی متفاوت و مشاهده برخی مسائل و تندرویها سال 78 از این حزب استعفا می دهد و به وزارت کار ملحق می شود و به زودی معاون وزیر کار می شود و به عنوان مدیر نمونه کشوری انتخاب می شود. در زمان دولت احمدی نژاد با حالت اشتغال جانبازی از مشاغل دولتی بازنشست می شود و به دعوت دکتر محسن رضایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رود. در اغلب پستهای مدیریتی مجمع در کنار دبیر مجمع کار می کند و تا سال 91 به عنوان مدیرکل حراست و بازرسی مجمع تشخیص مصلحت نظام به کار در مجمع ادامه می دهد و پس از روی کار آمدن آقای روحانی بار دیگر توسط خانم دکتر معصومه ابتکار به دولت دعوت می شود و به مجموعه سازمان حفاظت محیط زیست می پیوندد و به عنوان مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان مشغول کار می شود و کارنامه بسیار درخشانی از خود به جای می گذارد و بیشترین آمار کشفیات در حوزه شکار غیرقانونی و زمینخواری منابع محیط زیستی را در تاریخ سازمان به خود اختصاص می دهد و به عنوان مدیر نمونه کشوری برگزیده و تقدیر می شود. پس از آن در سال 94 به دلیل تصمیم به کاندیداتوری مجلس دهم از پستهای دولتی استعفا می کند و هم اکنون مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام است.