چندی پیش خبری بر روی خروجی رادیو ساوه قرار گرفت که حاوی مطلبی با عنوان "کاندیدای نخبه و جوانگرا نماینده ساوه و زرندیه می شود" بود.
با قرار گرفتن این خبر بر روی خروجی رادیو ساوه که به عنوان اولین خبر پربازدید کننده این رسانه در صدر اخبار گرفت نظرات متفاوتی نیز از سوی کاربران اعمال شد.
در این نظرات که از سوی کاربران در پائین خبر درج شده به اتفاق خواستار معرفی این کاندیدا از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه شدند.
از این رو رادیو ساوه در راستای احترام به دیدگاه ها و نظرات مردمی و به منظور تنویر افکار عمومی اقدام به برگزاری یک نظر سنجی کرد و در این نظر سنجی 10 نفر از کاندیداهای احتمالی که نامزدی آنها در انتخابات مجلس سال جاری قطعی است، معرفی و از مردم خواسته شده بود که کاندیدای نخبه و جوانگرا را از میان این افراد انتخاب کنند.
با گذشت حدود یک ماه از نظر سنجی نتایج ذیل بدست آمد و دکتر عباس محسنی در صدر انتخاب مردم قرار گرفت.
محسنی که به گفته برخی از صاحب نظران و فعالان سیاسی شهرستان ساوه می تواند به یک پدیده انتخاباتی تبدیل شود توانسته است در مدت زمان کوتاهی که از وی به عنوان یک کاندیدای انتخاباتی یاد می شود موجی از گرایش مردم را به سمت خود جلب کند.
محسنی که هنوز رسما خود را کاندیدای انتخاباتی معرفی نکرده است در صورت اعلام رسمی قطعا به دلیل بومی بودن از منطقه زرندیه و سکونت در ساوه از آرای پایه ای بیشتری نسبت به سایر کاندیداها برخوردار خواهد بود.
وی که در عرصه های مختلف مدیریتی توانست، کارنامه موفق ومورد اقبالی ازخود به جای گذارد. مدیری 40 ساله که همواره به مولفه های انقلابی بودن التزام عملی داشته و به ارتباط صمیمی با مردم و پرهیزاز تجمل گرایی و ساده زیستی مشهوراست.
ارتباط دوستانه با اهالی رسانه، هنرمندان، فرهیختگان، سخنوری، فعالیت های پربار رسانه ای، وشناخت عرصه های مختلف مدیریتی وعمرانی از دیگر ویژگی های شاخص این چهره انتخاباتی است که وی را از سایر رقبا متمایز می کند.
امتیاز دیگر محسنی مقبولیت وی علاوه برشهرستان ساوه و زرندیه در سطح استان است.
هرچند گفته می شود وی هنوز تصیم جدی برای حضور در انتخابات نگرفته ودر حال ارزیابی اوضاع انتخاباتی است.
به گزارش رادیو ساوه موج تبلیغات انتخاباتی با حضور کاندیداهای احتمالی در محافل و مجالس مختلف در شهرستانهای ساوه و زرندیه آغاز شده و با نزدیک شدن به برگزاری انتخابات در اسفندماه شدت بیشتری میگیرد.
هفتم اسفندماه سال 94 انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری پیش رو است و هرچه به این موعد نزدیک میشویم جنبوجوشهای انتخاباتی بیشتر میشود و افزایش تقاضا برای تأسیس دفاتر استانی احزاب یا گسترش آن در شهرستانها با یارگیریهای سیاسی نمونههایی معمول از این تحرکات انتخاباتی است که بیشک بلا اشکال است و در چارچوب قوانین انجام میشود.