فرماندار ساوه گفت: در حکمرانی اسلامی، پاسخگو بودن مسئولین ضامن مقبولیت، مشروعیت و تداوم است.
مهدی الیاسی پنجشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۲ در نشستی با خبرنگاران اظهار کرد: دشمنان نظام اسلامی به دنبال کمرنگ کردن اعتماد و امید در جامعه هستند و ایجاد فضای ناامیدی مهمترین راهبرد آنها در جنگ ترکیبی و شناختی با ابزار رسانه است.
وی افزود: اصحاب رسانه رسالت خود را به سمت شکل دهی اعتماد و امید آفرینی سوق دهند و دلسوزانه نسبت به ثبت و ضبط وقایع اقدام کنند تا راه نفوذ دشمن برای القای ناامیدی در جامعه مسدود شود.
وی خواستار تحرک و پویایی بیشتر دستگاههای اجرایی برای خدمت بیشتر به مردم شد و اظهار کرد: انتظار می رود مردم و رسانهها در صورتی که متوجه شوند اداره ای به وظایف خود عمل نمی کند این مسئله را به دستگاه های ذیربط اطلاع دهند.
فرماندار ساوه تصریح کرد: یکی از مسائلی که چالشهای جامعه را بهبود میبخشد، تقویت فضای گفتوگو بین مردم و مسئولان است و رسانهها و خبرنگاران بهعنوان طبقه میانی بین این دو گروه قرار گرفته و وظیفه سنگینی در شکلگیری و حفظ این حلقه دارند.
وی گفت: ساوه بهعنوان یک منطقه ویژه و راه ارتباطی چند استان مهم کشور، موقعیت خاص و ویژهای نسبت به سایر شهرها دارد و همین امر چالشهایی را نیز ایجاد کرده است، اما تمام توان شهرستان با کمک رسانه ها برای حل این مشکلات به کار گرفته شده تا در سریعترین زمان و در صورت تأمین اعتبار رفع شود.
به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز خبرنگاران الهی اندیش را طلایه داران جبهه دانایی، برای مقاومت و مقابله با تهدیدات قدرت های استکباری دانست و آنها را چشم بینا و زبان صادق برشمرد و افزود: خبرنگاران باید دردهای جامعه را شناسایی کنند و به دنبال راههای درمان نیز باشند و به مسئولین امر راه را نشان دهند.
حجتالاسلام جعفر رحیمی افزود: خبرنگاران باید دغدغه فرهنگ دینی و پیشرفت کشور را داشته باشند. خبرنگاری یعنی اطلاع رسانی صادقانه و شفاف در سایه تقوا، صداقت، عفاف و انصاف. رعایت اصول و ارزش های اسلام و انقلاب و پایبندی به سیاست های کلی و مصالح نظام از دیگر ویژگی های خبرنگاران است.
وی بیان کرد: خبرنگاران نباید تحت تاثیر جوسازی ها و شایعه پراکنی ها قرار گیرند. آنها باید با عینک بصیرت و طبیبانه دردها را شناسایی کنند و در مواقع حساس، دردها و زخم ها را جراحی کرده و بخیه بزنند. اگر خبرنگاری دردها را شناخته و روی زخم را باز کند و در فکر درمان نباشد به قلم و رسالت خود توهین کرده است.
امام جمعه ساوه در ادامه پرهیز از عادات غلط مثل ترویج سوءظن و ... را مورد تاکید قرار داد و گفت: فضای جامعه را فضای برادری و مهربانی کرده و با پرهیز از انتشار حرفهای نادرستِ غفلتزا و پرهیز از شایعهسازی و شایعهپراکنی به رسالت خبری خود عمل کنید.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز عدالت و صداقت در عرصه خبر را از ویژگی های بارز خبرنگاران برشمرد و گفت: دشمنان انقلاب در حوزه خبری خود بر ضد ارزشهای اسلامی ما فعالیت میکنند. در سالهای اخیر نیز با جنگ ترکیبی و شناختی، هجمههای زیادی را علیه کشورمان اعمال کرده اند.
سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی، صیانت از آرمانهای نظام اسلامی و جهاد تبیین را راهکار مقابله با دشمنان برشمرد و افزود: امروز شیوه و جبهه جنگ تغییر یافته و دشمنان با جنگ نرم و تهدیدات هوشمند به میدان کارزار آمدهاند.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز نقش رسانهها در توسعه یک جامعه را مهم دانست و گفت: خبرنگاران در جمهوری اسلامی ایران از جایگاه ویژهای برخوردارند و ارتباط مسئولان با رسانهها بارها مورد تأکید سران کشور بوده است.
حسین محمودی فر اظهار کرد: امروز با گسترش فضای مجازی انتشار اخبار کذب و دروغ در جامعه افزایش پیدا کرده است و رسانههای رسمی باید در مقابل این تهدیدات، فرصتسازی کنند و با اطلاعرسانی صحیح، بهموقع و دقیق مقابل این هجمهها بایستند.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات و تلاش رسانهای دشمن برای کمرنگ کردن حضور مردم در پای صندوقهای رای و بیاهمیت خواندن انتخابات گفت: مشارکت مردم همواره نقشههای دشمنان را در طول این سالها نقش بر آب کرده است و انتظار ما از رسانهها این است که مردم را ترغیب و تشویق به حضور در انتخابات کنند و اجازه ندهند رسانههای بیگانه بر عمل و رفتار مردم اثر بگذارند.
محمودی فر اضافه کرد: در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته و طرحهای بزرگی در دست انجام است که رسانهها با ارتباطگیری صحیح با مدیران دستگاهها باید در انعکاس آن کوشش کنند.
در این آیین از خبرنگاران شهرستان ساوه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد.