جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

مسئول هسته ایده‌پردازی مدیریت شهری ساوه با اشاره به اینکه راه اندازی این مرکز حرکتی نوین و علمی در شهرداری این شهر است، گفت: یکی از راهکارهای مهم در توسعه پایدار شهری، بهره‌گیری از نظر و ایده اندیشمندان و نخبگان است.

رضا یزدی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه در صورت تداوم و اجرای درست فعالیت، این هسته می تواند دستاوردهای خوبی در پیشرفت شهر داشته باشد، اظهار کرد: در قرن ۲۱ شهرداری نباید مرکز آزمون و خطا و  دوباره و موازی‌کاری‌ باشد و حضور نخبگان و همه کسانی که دارای تجربه و ایده‌های نو و جدید هستند، می‌تواند از تکرار خطا و حیف و میل بودجه شهرداری پیشگیری کند.

وی با اشاره به برگزاری اولین جلسه کارگروه مالی و اداری هسته ایده‌پردازی با مجمع نخبگان دانشگاهی و حوزوی، گفت: در این جلسه شرکت‌کنندگان، نظرات تخصصی خود را درباره ساختار هسته ایده‌پردازی، چگونگی عملکرد کارگروه‌ها، تضمین و تسهیل اجرای ایده‌ها و طرح‌ها، حمایت از ایده‌پردازان، حفظ مالکیت معنوی ایده بیان کردند.

وی هدف از تشکیل‌ هسته ایده پردازی مدیریت شهری ساوه را تلاش برای تحقق اهداف بلند به صورت علمی دانست و با بیان اینکه سپردن مأموریت تشکیل اتاق فکر به مرکزی علمی کاربردی شهرداری به عنوان یک ظرفیت علمی است و خروجی مشورت‌ها به عنوان خرد جمعی باید مورد پذیرش و پشتیبانی همه قرار گیرد، تصریح کرد: در این راستا به دنبال اقناع خرد جمعی به منظور تحقق توسعه متوازن و پایدار و آینده پژوهشی ساوه بر اساس استعداد و ظرفیت سرزمینی و جمعیتی است.

وی با بیان اینکه هدف از فعالیت اتاق فکر این است که ایده‌ها و پیشنهادات دیده و جدی گرفته شود و همه باید مرکز علمی کاربردی شهرداری را در این مسیر همراهی و کمک کنند، افزود:  پیرو راه‌اندازی هسته ایده‌پردازی، کارگروه‌هایی در بخش‌های مختلف تشکیل شده و از نخبگان صاحب نظران و شهروندان خواسته شده تا دیدگاه ها و نظرات خود را به دانشگاه ارائه کنند.

یزدی با اشاره به اینکه هدف اصلی از فعالیت این هسته برنامه ریزی برای تحقق اهداف بلند در زمینه‌های دارای استعداد در شهر ساوه و تدوین محتوا و روند دستیابی به این اهداف است، گفت: هدف دیگر، کاهش سرخوردگی و تقویت نشاط و سرزندگی به معنای تثبیت اخلاق در جامعه است.

وی تشکیل کارگروه‌های تخصصی جهت استفاده از تفکر جمعی، دغدغه یابی و مسئله محوری و یافتن راهکارهای درون‌زا برای تحول شهر ساوه را مسائل اساسی در این خصوص عنوان کرد و افزود: این هسته به دنبال برنامه‌ریزی موازی نیست بلکه با لحاظ کردن جهت گیری‌ها محورها و اولویت‌ها به دنبال شناسایی ظرفیت‌هایی است که تاکنون دیده نشده‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین شناسایی چالش‌ها و مشکلات مردم و ارائه راهبردها برای برون رفت از مشکلات پیش رو با اتکا به ظرفیت‌های درون شهری از اهداف فعالیت این هسته است.

رئیس مرکز علمی کاربردی شهرداری ساوه با اشاره به اینکه در ساوه فرصت فعالیت فراوان است، گفت:  نیازمند تحول در نگاه به توسعه شهری و تمهیدات لازم در زمینه چالاک شدنی سرمایه گزاری برای فعالان اقتصادی هستیم.

وی از توجه و اعتماد به دانشگاه در این زمینه تشکر و قدردانی کرد و افزود: فعالیت‌ها زمانی به سرانجام نیک می‌رسد که دانش محور و مبنا باشد و امیدوارم اعتماد به فرهیختگان از سوی شورای شهر و شهرداری منشأ خیر و برکت باشد.

یزدی افزود: این هسته در راستای جذب ایده‌های نخبگان و شهروندان و چالش ها و مشکلات شهری و همچنین نقد و بررسی علمی مدیریت شهری است و هیچ گونه موازی کاری با جلسات شورا،   شهرداری، معاونین و کمیته های تخصصی شهرداری ندارد.

وی به معرفی کارگروه‌های تخصصی این هسته پرداخت و گفت: کاروگره‌هایی نظیر اداری مالی (اقتصاد شهری. درآمد پایدار، سرمایه گذاری. منابع انسانی)، معماری شهرسازی، املاک، عمران، باز آفرینی شهری، فرهنگی اجتماعی ورزشی، حمل ونقل و ترافیک، سیما، مننظر و فضای سبز شهری، انرژی، زیست محیطی، مدیریت پسماند، شهر ایمن و شهر هوشمند در این هسته پیش بینی شده است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group