فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه باید با افزایش تاب آوری در جامعه بحرانها را مدیریت کرد، گفت: برخی قوانین در حوزه کسب و کار نیازمند اصلاح است تا این حوزه در شرایط بحرانی آسیب نبیند.
فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه باید با افزایش تاب آوری در جامعه بحرانها را مدیریت کرد، گفت: برخی قوانین در حوزه کسب و کار نیازمند اصلاح است تا این حوزه در شرایط بحرانی آسیب نبیند.
علی میرزایی در اولین جلسه قرارگاه رزمایش کمک مومنانه اظهار کرد: رزمایش همدلی و کمک مومنانه آزمون بزرگی برای ملت ایران در آستانه ماه مبارک رمضان است.
وی بیان کرد: اقدامات حمایتی مردمی از آغاز شیوع ویروس کرونا در راستای پیشگیری و مقابله با این بیماری بیانگر بروز عقلانیت در کشور است که در تاریخ ماندگار خواهد بود.
فرماندار ساوه در ادامه گفت: رزمایش سراسری همدلی و کمک مومنانه در سراسر کشور اجرا می شود و دارای مدل واحد است و باید براساس یک پروتکل خاص و متمرکز در هر استانی اجرا شود.
وی بر لزوم ارائه مدل جدید درخصوص جمع آوری بانک اطلاعاتی و پایش افراد نیازمند تاکید کرد و افزود: با تشکیل بانک اطلاعاتی، افرادی که در کرونا آسیب دیدند، سازماندهی میشوند.
فرماندار ساوه گفت: علاوه بر افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی و خیریهها هستند افرادی که در اثر بیماری کرونا آسیب دیدند در این بانک اطلاعاتی گنجانده میشوند تا جامعه هدف گستردهای را در بر بگیرد. برای تشکیل بانک اطلاعاتی باید ساختار منظم و منسجمی تعریف و اجرایی شود.
وی افزود: منابع مالی برخی از شهرستانهای استان ضعیف و برخی قوی است که از طریق مرکز استان برای شهرهای ضعیف برنامهریزی خواهد شد.
میرزایی بر شفاف سازی، انضباط مالی و توزیع عادلانه کمک ها در این رزمایش تاکید کرد و افزود: هر گونه کمک با حفظ شان و کرامت انسانی افراد و باید محرمانه صورت گیرد. پرهیز از موازی کاری و متمرکز شدن کمکها منطبق با انضباط مالی باشد.
وی بر بسیج امکانات با بهرهگیری از همه ظرفیتها تاکید کرد و افزود: کمک به کسب و کار افرادی که این روزها زیان دیدند از اولویت هاست تا آنان به جامعه فقیر افزوده نشوند.
وی با اشاره به اینکه یکی از برکات کرونا تقویت همدلی و نوع دوستی است، اظهار کرد: کمک به همنوعان از آموزههای دینی است و در نزد خدای تعالی از اجر و قرب بالایی برخوردار است.