امام جمعه شهر غرق آباد گفت: انبار امدادی جمعیت هلال احمر و نیز استخر شنا از نیازهای مهم مردم غرق آباد است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام علی جنتینیا در آئین آغازین پنجمین دوره طرح ملی دادرس در شهر غرق آباد با اشاره به اینکه این شهر در محور مواصلاتی پردد تردد غرب کشور واقع شده است، افزود: به دلیل حجم تردد وسایط نقلیه سبک و سنگین از محورهای این شهر و قرار گرفتن آن در کریدور مرکز کشور به غرب لذا احداث انبار امدادی و تقویت پایگاه امداد و نجات جادهای در این منطقه ضروری است.
وی بیان کرد: از آنجاکه شهر غرق آباد و بخش نوبران به دلیل بعد مسافت با مرکز استان و نیز مراکز استانهای همجوار در مواقع حوادث و بلایا نظیر سیل و زلزله در شرایط ویژه ای قرار می گیرد و از آنجاکه این شهر بر روی گسل زلزله قرار دارد لذا عملیات امدادرسانی در مواقع حوادث به دلیل بعد مسافت با تاخیر صورت میگیرد از این رو تجهیز این شهر با توجه به محدودیت امکانات موجود از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی بیان کرد: در حال حاضر زمین انبار امدادی برای این شهر واگذار شده است و مجوز ساخت هم صادر شده که نیازمند همت مسئولان و تخصیص اعتبار لازم است.
امام جمعه غرق آباد در ادامه با اشاره به اجباری شدن آموزش شنا در بین دانش آموزان گفت: با وجود اجرای این طرح ملی اما در این شهر استخر شنا وجود ندارد که باید مسئولان آموزش و پرورش فکری در اینباره کنند.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح ملی دادرس گفت: با وجود محرومیتها و کمبود امکانات در این منطقه محروم استان مرکزی اما شاهد درخشش دانش آموزان غرق آبادی در دوره آموزشی طرح دادرس هستیم.
حجت الاسلام جنتی نیا افزود: علیرغم محدودیت های موجود استعدادها و ظرفیتهای بالایی در این منطقه وجود دارد که درخشش دانش آموزان پسر در رتبه اول و دختران در رتبه سوم این طرح بیانگر نبوغ و استعدادهای جوانان این منطقه است از این رو باید خدمات لازم در این بخش فراهم شود.
به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: ایران اسلامی سرشار از گنجهایی است که لازم است شناخته و معرفی شوند و درخشش دانش آموزان شهر غرق آباد در طرح ملی دادرس نیز از مصادیق استعدادهای نهفته در استان آفتاب است.
شهریار فولادوند ادامه داد: افتخار آفرینی دانش آموزان این منطقه به دلیل تلاش افرادی است که از استعدادهای آنان پرده برداشته شده است و سرشارترین توانمندی یک جامعه در استعداد و نبوغ افراد آن است.
وی بیان کرد: بنای طرح ملی دادرس آمادهسازی دانش آموزان برای یاری رساندن به دیگران در روزهای سخت است، لذا از این طرح که به نوعی مهارت آموزی به شمار می رود به عنوان یک هنر نیز می شود.
وی وظیفه آموزش و پرورش را آمادهسازی و تربیت دانش آموزان برای ساخت آینده ای بهتر بیان کرد و گفت: طرح ملی دادرس نیز یکی از ماموریتهای نظام تعلیم و تربیت است چرا که هدف آن آموزش و تربیت برای روزهای سخت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: منشور آموزش و پرورش تربیت متناسب با نیازهای روز جامعه است و در این مسیر به تنهایی قادر به تحقق آن نیستیم و باید تشکلهایی نظیر هلال احمر به کمک دستگاه تعلیم و تربیت بیایند.
وی از هلال احمر به عنوان یک مرجع تخصصی و نظام مند در حوزه آموزش یاد کرد و افزود: این مرجع تخصصی مهارت روزهای سخت را به آینده سازان میآموزد