مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت: با پایان برداشت انار از باغات شهرستان ساوه امکان صادرات بیش از 50 هزار تن انار فراهم است.
حسن شریفی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با اشاره به برداشت 150 هزار تن انار از باغات شهرستان ساوه از بیش از 10 هزار باغ بارده، اظهار کرد: بیش از یک سوم انار تولیدی شهرستان از قابلیت صادرات برخوردار است.
وی با اشاره به میزان صادرات انار به خارج از کشور در سال جاری گفت: تاکنون بالغ بر دو هزار تن انار از باغات شهرستان ساوه به خارج از کشور صادر شده است که از این میزان حدود 300 تن انار گواهی قرنطینه (صدور گواهی خروجی صادراتی) از جهاد کشاورزی ساوه دریافت کرده و از مرز آستارا به کشور روسیه صادر شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رقم انار صادراتی را ملس ساوه عنوان کرد و گفت: کشورهای آسیای میانه و اروپایی بیشتر طالب انار ملس ساوه هستند و ارقام دیگری نظیر تبریری، نیریز، شیشه کپ فردوس و نادری بادرود نیز در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی با تاکید بر بهبودی نسبی وضعیت صادرات انار به کشورهای اروپایی در سال جاری اظهار کرد: در سالهای گذشته و قبل از اعمال تحریمهای ظالمانه بنا بر گواهیهای قرنطینه، صادرات محصول انار این شهرستان به 30 کشور جهان بین 20 تا 40 هزار تن بود که بخش عمده آن به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس صادر میشد ولی در سال جاری این روند بهبود یافته و صادرات رونق گرفته است.
شریفی خاطرنشان کرد: ساوه با ویژگیهای اقلیمی و آب و هوایی خاص، با تنوع تولید در بخش کشاورزی همراه است و تولید بیش از 70 نوع محصول کشاورزی، دامی و باغی این شهرستان از ظرفیت صادراتی بالایی برخوردار است