جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

پس از تمام شدن محتویات ترشی، به جای دور ریختن آب و سرکه می توان از آن استفاده های جالبی کرد که در این مطلب به نقل از «Cooking» آمده است.

آب ترشی را جایگزین سرکه یا آب لیمو در سالاد کاهو، سیب زمینی یا پاستا کنید.

در همان آب، می توان با سبزیجات دیگر ترشی انداخت.

اسید موجود در آب ترشی، به نرم شدن گوشت کمک می کند. پس گوشت را در آن بخوابانید.

راز دستور تهیه نان چاودار، آب ترشی است.

با مالیدن کمی آب ترشی روی پوست، می توان آفتاب سوختگی را رفع کرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group