رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور گفت: نباید از انجام فعالیتهای قرآنی شانه خالی کرد، چرا که توسعه فعالیتهای قرآنی نیاز کشور و جوانان است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، مهدی قرهشیخلو در نشست هماهنگی برگزاری چهارمین دوره جشنواره قرآنی استانی گلهای محمدی(ص) و فاطمی در شهرستان زرندیه با اشاره به دیدار اخیر جمعی از فعالان قرآنی با رهبرمعظم انقلاب اظهار کرد: رهبری معظم انقلاب در این دیدار بر توسعه فعالیتهای قرآنی توسط همه دستگاهها تاکید داشتند و تصریح کردند که اجرای فعالیتهای قرآنی فقط مختص دستگاههای فرهنگی کشور نیست و نباید دیگران از انجام آن شانه خالی کنند.
وی با اشاره به نیاز کشور به توسعه فعالیتهای قرآنی گفت: کمبود امکانات و زیرساختها نباید باعث ایستایی در کار قرآنی شود و نباید موانع احتمالی پیش رو موجب کندی امور در فعالیتهای قرآنی شود.
وی با اشاره به ابتکار استان مرکزی در برگزاری موفق سه دوره جشنواره قرآنی گلهای محمدی(ص) و فاطمی(س) گفت: این جشنواره که تنها با یک ایده آغاز شده و در آستانه برگزاری چهارمین دوره آن هستیم، نماد وفاق و همدلی همه دستگاههای اجرایی استان در راستای توسعه فعالیتهای قرآنی است که از جمله منویات مقام معظم رهبری به شمار میرود.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور با تاکید بر اینکه این جشنواره به لحاظ برگزاری موفق در سطح شهرستانهای استان در آغاز دوره چهارم به صورت فراگیر و در تمامی نقاط استان برگزار میشود، افزود: هر چه قدر برای انس بیشتر جوانان و نوجوانان به عنوان جامعه هدف این جشنواره با قرآن کریم و کلام وحی تلاش کنیم آینده کشور را مصونیت بخشیده و با تقویت بنیه دینی نسل جوان به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نیز کمک خواهیم کرد.
قره شیخلو در ادامه با ارائه چند پیشنهاد در خصوص برگزاری هر چه بهتر این جشنواره با کیفیت بهتر و کمیت بیشتر گفت: این جشنواره با گذشت سه دوره از برگزاری آن به بلوغ کامل در سطح استان مرکزی رسیده است و پیشنهاد میشود که در دوره چهارم به صورت استانی برگزار شود، حتی زمینه حضور شهرستان اراک که به دلایلی قرار است در جشنواره چهارم حضور نداشته باشد نیز فراهم شود و این ابتکار ارزشمند قرآنی استان مرکزی در دوره چهارم به صورت فراگیر و استانی برگزار شود.
وی به ظرفیت استان مرکزی در برگزاری این جشنواره در دوره های بعدی به صورت کشوری و ملی اشاره کرد و گفت: پیشنهاد میشود استاندار مرکزی این طرح ابتکاری استان را به وزارت کشور منتقل کرده و از سوی وزیر کشور طی دستورالعملی به تمامی استانداران و فرمانداران سراسر کشور ابلاغ کند تا شاهد برپایی جشنواره با عظمت ملی قرآنی شویم که ایده آن از استان مرکزی شروع شد.
وی همچنین خواستار برپایی مراسم اختتامیه جشنواره چهارم به صورت استانی شد و افزود: اختتامیه استانی این جشنواره و رسانهای کردن آن در حد وسیع موجب الگوبرداری سایر استانهای کشور از این خلاقیت قرآنی خواهد شد.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور گفت: با توجه به تولید محصولات قرآنی و عرضه آن در جشنواره پیشنهاد میشود که این تولیدات در قالب نمایشگاههای دائمی در طول سال در معرض دید علاقمندان قرار گیرد که تاثیرات بسیار مثبتی را در بر خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه استان مرکزی براساس ارزیابی های صورت گرفته از استانهای موفق کشور در عرصه قرآنی است، اظهار کرد: این شواهد و قرائن در خصوص فعالیت های قرآنی استان بیانگر روح همدلی و اتحاد بین مسئولان استانی است که یک فرصت بسیار ارزشمند و پتانسیل قوی در این حوزه است.
قرهشیخلو با تاکید بر اینکه انسجام موجود بین مسئولان استان مرکزی را در کمتر استان دیگر کشور شاهد بودهام، گفت: این استان با توجه به ظرفیتهای مناسب و اتحاد بین مدیرانش میتواند به یک استان نمونه کشور در حوزه فعالیتهای قرآنی تبدیل شود.
وی به مشارکت خیرین استان مرکزی در حوزه قرآنی نیز اشاره کرد و گفت: در طرح نورباران که در آن قرار است به همت خیرین و دستگاههای اجرایی 200 هزار جلد قرآن کریم در سراسر کشور چاپ و توزیع شود، سهم استان مرکزی به لحاظ برخورداری از خیرین بیشتر از سایر استانهاست.
به گفته این فعال قرآنی و قاری بینالمللی کشورمان، استان مرکزی در تربیت نیروهای قرآنی نیز موفق بوده و میتواند سایر استانهای کشور بویژه استانهای مجاور خود را تحت پوشش قرار دهد.
وی با قدردانی از دست اندرکاران حوزه فعالیتهای قرآنی اظهار کرد: برکات برگزاری این جلسات علاوه بر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه موجب رضایت الهی و باقیات صالحات برای فعالان این عرصه است.