شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

مدیرکل تبلیغات اسلامی استانی مرکزی گفت: جشنواره قرآنی گلهای محمدی(ص) و گلهای فاطمی(س) در تضاد با هیچ برنامه قرآنی نیست.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربانپور در نشست هماهنگی برگزاری چهارمین دوره جشنواره قرآنی استانی گلهای محمدی(ص) و فاطمی در شهرستان زرندیه با اشاره به اینکه این جشنواره منتسب به اهل‌بیت (ع) است، افزود: هدف این جشنواره این است که فرزندان خود را منتسب به خاندان عصمت و طهارت (ع) تربیت کنیم.

وی با اشاره به آغاز برگزاری نشست‌های هماهنگی جشنواره چهارم در شهرستان‌های مختلف استان مرکزی اظهار کرد: چهارمین دوره از این جشنواره در دوران اوقات فراغت دانش آموزان در سال 1396 برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ایده برگزاری این جشنواره توسط استاد عباس سلیمی از قاریان برجسته بین‌المللی مطرح شد، افزود: این جشنواره در دوره اول در شهرستان محلات، دوره دوم در شهرستان‌های خمین، محلات و دلیجان، دوره سوم در هشت شهرستان استان و در دوره چهارم که در سال آینده برگزار می شود در تمامی شهرهای استان و به صورت فراگیر استانی به جز شهرستان اراک اجرا خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی جشنواره دوره چهارم، برگزاری آن بصورت استانی است، اظهار کرد: جشنواره چهارم به عنوان یک فوق برنامه فرهنگی قرآنی استانی برگزار شده و به دلیل حجم بالای کار در مرکز استان، این جشنواره در شهرستان اراک به عنوان مرکز استان به صورت مستقل برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه جشنواره مختص دستگاه خاصی یا سازمان مشخصی نیست، گفت: این برنامه برآمده از دل شهرستان محلات و براساس یک ایده شایسته بوده و گستره اجرایی آن در حال توسعه است. به عبارتی از یک جزء با همت همه مسئولان به یک برنامه کلی تبدیل شده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه جشنواره در تضاد با هیچ برنامه قرآنی نبوده و به عنوان یک جریان قرآنی و یک برنامه مستمر چندجانبه برگزار می‌شود، تصریح کرد: نخستین و اصلی‌ترین رویکرد جشنواره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تقویت بنیه قرآنی است.

حجت‌الاسلام قربانپور ادامه داد: قرآن محوری برای ایجاد فضای معنوی و ارزشی در خانواده‌ها با تاسی بر کلام وحی هدفی است که این جشنواره در دوره چهارم دنبال می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ قرآنی مقابله با آسیب‌های اجتماعی را دنبال می‌کند، افزود: اگر به درستی اهداف این جشنواره محقق شود در آینده شاهد تربیت نسل جوان قرآنی خواهیم بود که مانع از درگیری آنان با آسیب‌های اجتاعی نظیر طلاق و اعتیاد و ... خواهد شد.

وی رویکرد مقابله با آسیب‌های اجتماعی را مبتنی بر افزایش برنامه‌های دینی و معنوی دانست و گفت: تربیت قرآنی فرزندان به طور طبیعی آنها را از آسیب‌ها دور می کند.

این مقام مسئول در اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی همگانی بودن این جشنواره را دومین رویکرد آن در دوره چهارم دانست و گفت: همگانی بودن بدین معناست که علاوه بر مشارکت همه جانبه دستگاه‌های اجرایی تمامی مردم شهر و روستا در آن امکان حضور دارند.

وی تصریح کرد: جشنواره علاوه بر اینکه یک برنامه فرهنگی قرآنی است، به صورت مسابقه و رقابتی بین شهرستان‌های استان مرکزی برگزار می شود و هر شهرستان باید توان قرآنی خود را در قالب یک رقابت سالم به نمایش بگذارد.

حجت‌الاسلام قربانپور تصریح کرد: این رویکردها می‌تواند منجر به تولید محصول قرآنی شود و این ابتکار استان مرکزی می‌تواند الگویی برای سایر استان های کشور باشد.

به گزارش ایسنا، در ادامه مسئول دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان زرندیه در برنامه های قرآنی و در جشنواره دوره سوم گفت: از این شهرستان در جشنواره سوم 550 نفر در رشته‌های مختلف شرکت داشتند که با توجه به آمار نوجوان و جوان این شهرستان آمار قابل قبولی است.

حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی افزود: شهرستان زرندیه به دلیل ظرفیت بالای قرآنی که دارد در جشنواره سوم توانست بطور مشترک با شهرستان خمین 14 رتبه استانی را کسب کند.

وی بیان کرد: خلق آثار بدیع قرآنی و هنری در جشنواره سوم توسط شرکت‌کنندگان شهرستان زرندیه نشان از استعداد بالای نوجوانان و جوانان دارد و ما توانستیم استعدادهای بالایی را در این شهرستان کشف کنیم.

حجت‌الاسلام شفیعی با اشاره به اجرای موفق جشنواره در دوره سوم و حضور فعالانه شهرستان‌های ساوه و زرندیه در این دوره اظهار کرد: از سوی سازمان دارالقرآن کریم کشور برای چهار شهرستان فعال که در دوره سوم به خوبی درخشیدند که شهرستان‌های ساوه و زرندیه در زمره آنان است اعتبار ویژه ای تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره به عنوان یک کار جهادی با مشارکت مجموعه فرمانداری، شورای اسلامی شهر و شهرداری های استان و با حمایت ائمه جمعه و فعالان حوزه فرهنگی صورت می گیرد، افزود: در دوره چهارم به دنبال تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف هستیم که قطعا برکات آن مشمول نسل آینده جامعه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، امام جمعه شهرستان زرندیه نیز گفت: قرآن کتاب پرواز انسان است و فعالیت در این حوزه موجب سعادتمندی انسان خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی افزود: یکی از مشکلاتی که در سایر جوامع موجود است عدم برخورداری از نعمت قرآن کریم است چرا که قرآن کتاب نجات بخش بشریت و رهنمون کننده آن به سمت سعادت و قرب الهی است.

وی با تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره موجب تقویت و تشویق فعالان قرآنی شده و زمینه حضور نوجوانان و جوانان را در فعالیت های قرآنی دوچندان می کند.

سرپرست فرمانداری زرندیه نیز از قرآن به کتاب الهام بخش و رهنمون کننده انسان یاد کرد و گفت: طبق فرموده نبی ‌مکرم ‌اسلام(ص) تمسک به قرآن و اهل‌بیت (ع) زمینه ساز سعادت انسان است.

جعفر نخستین از آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی شهرستان زرندیه به منظور برگزاری هر چه بهتر جشنواره قرآنی گلهای محمدی(ص) و فاطمی(س) خبر داد و افزود: شهرستان زرندیه از ظرفیت بالایی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و قرآنی برخوردار است.

وی با تحسین ابتکار برگزار کنندگان این جشنواره تصریح کرد: دانش آموزان ترسیم کنندگان الگوهای اسلامی در آینده هستند از این رو مشارکت آنان و زمینه سازی برای حضور هر چه بیشتر آنان در فعالیت‌های قرآنی نظیر این جشنواره موجب تربیت فرزندانی قرآنی و حافظ اسلام خواهد شد.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام حمید کرمی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زرندیه به عنوان دبیر برگزاری جشنواره گل‌های محمدی(ص) و فاطمی(س) در دوره چهارم معرفی شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group