آئین جشن تکلیف 240 دانش آموز در زرندیه برگزار شد و این دانش آموزان آغاز مکلف شدن خود به ادای تکالیفی دینی را جشن گرفتند.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، امام جمعه زاویه در این آئین معنوی گفت: شما دانش آموزان با توجه به این که به سن تکلیف رسیدهاید ، بایستی یک سری از کارهایی را که قبلا انجام نمیدادید ، اکنون انجام دهید و همچنین یک سری از کارهایی را که قبلا انجام میدادید، دیگر انجام ندهید که این همانا حلال و حرام الهی است.
حجتالاسلام حسن باقری با اشاره به اینکه اولین چیزی که به انسان مکلف واجب شود، نماز است، افزود: نماز عالیترین نشانه بندگی خدای تعالی است و اگر نماز انسان پذیرفته شود مابقی اعمالش نیز پذیرفته خواهد شد.
وی بیان کرد: نماز عاملی برای مقابله با منکرات است و اگر انسان نمازگزار اهتمام جدی به اقامه نماز اول وقت و حضور در نماز جماعت داشته باشد قطعا به دنبال گناه نخواهد رفت.
امام جمعه زاویه با تاکید بر ترویج سبک زندگی اسلامی از سنین دانش آموزی اظهار کرد: هرچقدر در تقویت سبک زندگی اسلامی در دوران دانش آموزی تلاش کنیم قطعا جامعه ما آسیبپذیر نخواهد بود.
وی از دستگاه تعلیم و تربیت به عنوان مجموعه ای تاثیرگذار در شکلگیری شخصیت دانش آموزان یاد کرد و گفت: هر چقدر در سنین کودکی در تقویت اعتقادات و بنیه دینی فرزندان و آینده سازان تلاش کنیم جامعه ای سالم و عاری از آسیب ها خواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان زرندیه نیز، هدف از برگزاری این جشن را آشنایی دانش آموزان با وظایف و تکالیف الهی، ترویج فرهنگ دینی و توسعه عفاف و حجاب خواند و افزود : جشن تکلیف، شروع اطاعت و بندگی خداست.
محمدعلی یوسفی افزود: دانش آموزان با برگزاری جشن بندگی و اطاعت از خدای تعالی با معبود خویش پیوند میبندند که در اجرای دستورات الهی کوتاهی نکرده و به موقع آن را اجرا کنند.
در ادامه دانش آموزان به اجرای سرود، شعرخوانی، دکلمه، نمایش و برنامههای متنوع دیگر پرداختند و در پایان نیز، این مراسم با قرائت سوگندنامه توسط دانش آموزان و اقامه نماز جماعت خاتمه یافت.