نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: معارف قرآنی موجب تربیت صحیح جامعه میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- "شهلا میرگلوبیات" در همایش تکریم بانوان فعال قرآنی شهرستان زرندیه که به مناسبت روز روستا در سالن اجتماعات دهیاری روستای تقلید آباد برگزار شد، افزود: بانوان نقش اساسی و کلیدی در تربیت فرزندان به عنوان آینده سازان جامعه دارند از این رو تربیت قرآنی به عنوان تربیت صحیح توسط مدیران تربیتی خانواده ها که بانوان هستند ضروری است.
وی با تاکید بر برقراری رابطه مستقیم بین تربیت جوانان و نقش زنان و مادران در آموزشهای قرآنی اظهار کرد: اگر این امر با نقش زن به عنوان مادر در جامعه آمیخته شود اثر بخش ترین و ایمن ترین نتایج تربیتی را به دنبال دارد.
به گفته وی بهره مندی از آموزه های قرآنی در تربیت جامعه راهکاری مناسب برای احیای ارزشهای اسلامی و جلوگیری از بروز آسیبهای اجتماعی است.
میرگلوبیات استفاده راهبردی از برنامه های قرآنی برای رده های مختلف سنی را بهترین راهکار برای مقابله با نهاجم فرهنگی بیان کرد و افزود: عمل به قرآن در کنار فراگیری آموزه های قرآنی نیز عامل مهمی در کاهش ناهنجاریهای اجتماعی است.
به گزارش ایسنا امام جمعه شهرستان زرندیه نیز با تشکر از فعالان قرآنی شهرستان زرندیه گفت: خداوند کسانی را که با قرآن سر و کار دارند و خود آن را میآموزند و به دیگران آموزش میدهند و دل ها را با آن انس میدهند، در جمع انبیاء یاد میکند.
حجت الاسلام "محمدعلی علم الهدی" اظهار کرد: ما باید به حرفهای قرآن گوش دهیم، تنها خواندن قرآن کافی نیست و در کنار قرائت قرآن باید به دستورات قرآن و برنامههای آن عمل کنیم.
وی افزود: بانوان جامعه وقت بیشتری را صرف جلسات قرآنی میکنند که این امر بسیار مطلوب بوده و ما باید بدانیم برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن کودکان، نوجوانان و جوانان باید با قرآن انس پیدا کنند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه نیز گفت: این همایش پیرو عمل به منویات مقام معظم رهبری که بارها بر تجلیل از قهرمانان قرآنی تاکید فرموده اند برگزار شده است.
"احمد جوانمرد" افزود: بانوان فعال قرآنی همان قهرمانان قرآنی مد نظر ایشان هستند که می بایست مورد حمایت و تشویق و تکریم واقع شوند.
وی دغدغه توسعه فعالیتهای قرآنی بویژه توسط بانوان را از آن جهت حائز اهمیت دانست که زنان همواره در عرصه فرهنگ و فرهنگسازی و تربیت خانواده و فرزندان نقش محوری داشته و دارند.
جوانمرد ضمن اشاره به همکاری شایسته کانون فرهنگی هنری جوادالائمه علیه السلام در برگزاری این همایش، مساجد را پایگاههای اصلی و سازنده فرهنگ اصیل دینی و حتی ملی دانست.
وی استفاده از جوانان را در فعالیتهای فرهنگی از دیگر نکات مهم و سازنده در مقوله فرهنگ عنوان کرد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: در شهرستان زرندیه پنج موسسه فرهنگی قرآن و عترت در حال فعالیت هستند که مدیریت اکثرشان مثل سایر نقاط کشور بعهده بانوان است که این نشانگر عزم جدی و علاقه بانوان به فعالیتهای فرهنگی بویژه فعالیتهای قرآنی است که این خود مستلزم توجه جدی مسئولین و نهادهای ذیربط به این موضوع و حمایت جدی از آنان است.
در این همایش علاوه بر سخنرانی، قرائت قرآن توسط حافظ کل قرآن حاج غلامرضا اسکندری، مداحی، برگزاری مسابقه قرآنی ویژه کودکان و نوجوانان از بانوان فعال قرآنی بخش مرکزی شهرستان خانمها فاطمه صابری، فاطمه سعادتی، رقیه صفری، سکینه آزاد و الهام فیضی با اهداء لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد.