فرماندار زرندیه گفت: پسته زرندیه بدلیل ارگانیک بودن هماکنون مشتاقان زیادی در اتحادیه اروپا پیدا کرده و برخی کشورهای اروپایی برای سالیان سال پیش تولید این شهرستان را متقاضی هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه مرکزی - محمد کردی فرماندار زرندیه در آئین بهرهبرداری از آبیاری قطرهای باغات پسته منطقه سلطان احمدلو که به مناسبت هفته دولت انجام شد، افزود: دولت وابسته به حاکمیت است و بهرهبرداری از پروژهها در حوزههای گوناگون عمران و خدماتی هدیهای از طرف نظام مقدس به مردم است.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل باغداران و کشاورزان زرندیه کمبود منابع آبی است، افزود: از استاندار مرکزی تقاضا داریم انتقال پساب از جنوب تهران با توجه به مجاورت زرندیه به پایتخت را پیگیری کند که یکی از خواستههای به حق مردم این منطقه است.
کردی از استاندار خواست برای شتاببخشی به تحقق این امر کارگروه کشاورزی استان با موضوع انتقال آب به منطقه پسته کاری زرندیه در شهرستان تشکیل شود، تا روند عملیات اجرایی این مهم تسریع یابد.
وی با اشاره به تغییر روش آبیاری در زرندیه از سنتی به نوین گفت: استفاده از آبیاری نوین قطرهای مصرف آب باغات پسته را به نصف کاهش داده است.
کردی با اشاره به اینکه تولید محصول استراتژیک پسته در زرندیه موجب توسعه اقتصادی منطقه شده است، گفت: این شهرستان از استعداد بالایی در حوزه پستهکاری برخوردار است و سطح زیر کشت پسته زرندیه که 5500 هکتار است، قابلیت افزایش تا 20 هزار هکتار را در صورت تامین منابع آبی داراست.
وی با اشاره به ارگانیک بودن پسته زرندیه افزود: تولید پسته ارگانیک زندیه سهم عمدهای در صاردات پسته کشور دارد و 80 درصد پسته تولیدی شهرستان دارای ظرفیت صادرات است.
کردی از استاندار خواست تا با تخصیص اعتبارات لازم تکمیل پایانه پسته این شهرستان که در طول زمان دچار غفلت شده است را شدت بخشد چراکه برای خروج پسته از زرندیه به لحاظ نبود پایانه و آزمایشگاه این محصول به کرمان منتقل شده و با انجام امور آزمایشگاهی بعضا با برند شهرهای دیگر صادر می شود.
وی با اشاره به مجاورت زرندیه با تهران گفت: زرندیه میتواند پایلوت استان در حوزه کشاورزی علمی قرار بگیرد چراکه به لحاظ نزدیکی به تهران و امکان بهره مندی از کارشناسان خبره پایتخت، از این ظرفیت برخوردار است.