یک استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه امروز دشمن پیام شهدا را نشانه گرفته است تا آن را از بین ببرد، گفت: ترویج فرهنگ شهادت و ادامه این مسیر تکلیف ماست.
حجتالاسلام سید حسین مومنی در آئین معنوی یادواره 432 شهید شهرستان زرندیه افزود: مهمترین پیام شهدا حفظ اسلام و ارزشهای اسلامی و تبعیت از ولی فقیه است که حافظ انقلاب و کشور است. از این رو دشمن به دنبال هدف قرار دادن این ارزشهاست.
وی با اشاره به اینکه شهدا معاملهگر با خدا بودند و به همین دلیل هم خدا آنها را به این مقام رساند، بیان کرد: آنچه بر همه ما تکلیف است، ترویج فرهنگ شهادت و تداوم راه شهدا که همان تداوم قیام سیدالشهداست.
وی با تاکید بر مطالعه وصیتنامه شهدا و تحقیق در سیره این مجاهدان راه خدا، تصریح کرد: در وصیتنامه شهدا دنیایی از مطالب مفید و ارزشمند نهفته است و باید ضمن مطالعه در بین نسل جوان نیز ترویج دهیم.
به گفته وی دشمن شاد کردن در شرایط کنونی عمل خلاف نسبت به وصایا و پیام شهداست و این گونه عمل کردن قطعا دشمن را به اهداف خود خواهد رساند.
حجتالاسلام مومنی با تاکید بر اینکه باید یادوارههای شهدای ما خروجی داشته و صرفا یک مراسم نمادین برگزار نشود، یکی از وظایف فعالان حوزه ایثار و شهادت را تبیین و بررسی پیام شهدا که در وصیتنامههای آنان مطرح شده است دانست و افزود: لازم است که اتاقهای فکری به همین منظور تشکیل شود تا به درستی تبیین و در مراسم این چنینی به مردم بازگو شود، قطعا با این شرایط یادواره شهدا خروجی مثبتی خواهد داشت.
وی با تاکید بر پرداختن به سیره اخلاقی، عبادی و سیاسی شهدا در یادوارههایی که برای سبکبالان عاشق برگزار میشود، افزود: مهمترین انتظار شهدا از بازماندگان قافله شهیدان پاسداری از اسلام با تبعیت از ولی فقیه است و سوال این است که ما چقدر در تحقق پیام شهدا تلاش کردهایم؟
مومنی تصریح کرد: یادوارههای شهدا باید در جامعه تاثیرگذار باشد و خروجی آن که یک کار فرهنگی است، باعث تقویت اعتقادات و باورهای اعتقادی به ویژه نسل جوان شود.
وی در ادامه با تجلیل از مقام شهید و شهادت اظهار کرد: اول کسی که وارد بهشت میشود شهید است و این رتبهای است که خدای تعالی به مجاهدان در راهش عنایت کرده است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شهید به وجهالله نظر میکند، افزود: شهدا مقام عبودیت را درک کردهاند و این مقام عبودیت، مقام رضا را به دنبال دارد، درست همان گونه که برای امام حسین(ع) متجلی شد.
به گفته وی بررسی در سیره عملی شهدا ما را متوجه این موضوع میکند که شهدا از این سرمایه استفاده حداکثری را کردهاند و در مسیر ولایت و توحید قرار گرفتهاند.
به گزارش ایسنا؛ فرماندار زرندیه نیز در این مراسم گفت: شهرستان زرندیه افتخار دارد که همزمان با دهه با عظمت کرامت میزبان برگزاری یادواره 432 شهید خونینبال به بهانه اولین سالروز تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در این منطقه است که با همدلی بین دستگاههای اجرایی در قالب ستاد برگزاری مراسم اجرایی شد.
محمد کردی با یادآوری نامگذاری سال جاری به عنوان همدلی و همزبانی ملت و دولت افزود: برگزاری چنین یادوارههای تجلی واقعی همدلی و همزبانی است.
وی با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا به صورت مستمر و طبق برنامه سالانه در شهرهای مختلف شهرستان برگزار میشود، تصریح کرد: فرا رسیدن اولین سالروز تشییع و تدفین شهدای گمنام در شهرهای مامونیه و پرندک بهانهای شد تا این آئین معنوی به صورت نمادین و برای 432 شهید شهرستان برگزار شود.
به گفته فرماندار زرندیه تجدید پیمان با آرمانهای والای شهدا، ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و یادآوری جانفشانیهای شهدا و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس، قدرشناسی از خانوادههای معظم و معزز شهدا و گسترش روحیه همدلی و تعاون از اهداف برگزاری این مراسم است.
وی برگزاری چنین آئینهایی را عاملی برای انتقال فرهنگ ایثار و مجاهدت در راه خدا دانست و تصریح کرد: از مهمترین برکات بزرگداشت مقام شهید استمرار مکتب حسینی به عنوان تنها مکتب نجاتبخش بشریت است.
کردی خاطر نشان کرد: شهیدان با ایثار و از خودگذشتگی موجب استحکام پایههای انقلاب شدند و برگزاری یادواره شهدا تجلیل از مقام کسانی است که با ایثارگری خود در هشت سال دفاع مقدس موجب بالندگی نظام و انقلاب شدند.
به گزارش ایسنا؛ این مراسم که در مسجد علیابنابیطالب(ع) شهر مامونیه مرکز شهرستان زرندیه برگزار شد با حضور چشمگیر مردم این شهرستان به ویژه خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران روبرو شد.
پخش کلیپ با موضوع دفاع مقدس، نوحهخوانی در توصیف مقام شهدا توسط سید محسن بنی فاطمی، گلباران گلزار شهدای گمنام در شهرهای پرندک و مامونیه، تجلیل از خانواده 19 شهید از شهدای جاویدالاثر شهرستان با اهدای لوح تقدیر، رونمایی از ماکت عملیات خیبر و قرائت شهر از برنامههای جانبی این یادواره بود.