رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه گفت: سینمای قرآنی در شرایط موجود نیازمند حمایت همهجانبه است.
احمد جوانمرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی افزود: هنر سینما به عنوان هنر هفتم و یکی از تأثیرگذارترین هنرها همواره توانسته نقش مهمی در رشد و توسعه فرهنگی هر جامعه ایفا کند.
وی اظهار کرد: از این هنر به دلیل وجود مخاطب قابل توجه و بسیار زیاد، در نهادینه کردن اهداف سیاستگذاران فرهنگی استفاده شده است و این موضوع قابل انکار نیست که غرب توانسته با استفاده از ابزار هنر بویژه هنر سینما به مقاصد فرهنگی خویش دست یابد.
وی بیان کرد: از این رو هنر سینما بالاخص سینمای قرآنی توجه مسئولان نظام و دستاندرکاران فرهنگی کشور را میطلبد. البته در سالهای بعد از انقلاب اسلامی ایران بویژه دههی اخیر در این مقوله هرازچندگاهی اتفاقاتی افتاده است که از آنجمله ساخت سریال یوسف پیامبر(ع) و... است که مورد توجه عموم مردم مسلمان ایران اسلامی و مسلمانان دیگر کشورهای اسلامی نیز واقع شده است.
وی با بیان اینکه این توجه و علاقمندی که قطعا تأثیراتی را نیز در پی داشته بیانگر لزوم توجه و حمایت جدی از سینمای قرآنی و دینی کشور است بر لزوم برنامهریزی صحیح برای رهایی سینمای قرآنی از مهجوریت تأکید کرد و گفت: با اینکه معتقدم هنر سینما نسبت به بقیه هنرها فعالیت بیشتری داشته و حتی در برخی موارد در تولیدات قرآنی هم موفق عمل کرده است اما، دلیل مهجوریت سینمای قرآنی را گیشهمحور بودن سینما در کشور میدانم و قطعا تا زمانی که حمایتهای ویژهای از هنرمندان سینمای کشور در ساخت فیلمهای قرآنی و دینی صورت نگیرد این مهجوریت ادامه خواهد داشت.
رئیس ارشاد زرندیه با بیان اینکه اینگونه تولیدات(سینمای دینی – قرآنی) مخاطب خاصی در جامعه دارد، افزود: قطعا در جوامع اسلامی و حتی جوامع دیگر، سینمای دینی دارای مخاطب خاص بوده و هست، همانطور که در دیگر هنرها هم به این شکل است و هنر دینی جایگاه خود را در بین علاقمندان به هنر و عموم مردم حفظ کرده است.
وی گفت: هنر دینی از آنجاکه با اعتقادات مردم سر وکار دارد از تأثیرگذاری بسیار بالایی برخوردار بوده و جایگاه ویژهای میان مخاطبین خود باز کرده است.
وی با تشریح دلایل عدم تولید اینگونه فیلمهای تاریخی که عموما از قصص قرآنی استناد میشود، گفت: دلیل اصلی عدم تولید اینگونه فیلمها در وهله اول کم توجهی به این مقوله در سالهای قبل بوده که به مرور ذائقهی مردم را به سمت و سویی دیگر برده و در نتیجه کارگردانان سینما و شرکتهای فیلمسازی به ساخت فیلمهایی پرداختهاند که از نظر گیشه پاسخگوی هزینههای آنها بوده است.
جوانمرد خاطر نشان کرد: اگر فیلمها وسریالهایی هم مثل سریال یوسف پیامبر(ع) ساخته شده سفارشی بوده و از حمایتهای ویژه ای برخوردار شده است.