امام جمعه ساوه گفت: کسب حلال و انصاف تضمینکننده سعادت اخروی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدحسین تقوی در مراسم افتتاحیه ششمین دوره کلاسهای آموزشی ویژه مشاورین املاک شهرستان ساوه افزود: تربيت انسانها و تأمين سعادت بشر در تمام مراحل زندگي از جمله مهمترین اهداف دین مبین اسلام است و كسب روزي حلال نيز يكي از توصیههای دینی ما براي هدايت درست انسانهاست.
وی ادامه داد: پاكترين و حلالترین درآمدها آن است كه از راه معامله و تجارتي صحيح و درست به دست آمده باشد و این کار شما که گردهم آمدید تا با آموزش و آشنایی با قوانین حقوقی و نیز احکام اسلامی در بدست آوردن روزی حلال تلاش کنید مورد رضایت خداوند است.
وی با اشاره به احادیث و و روایاتی که از اهلبیت(ع) وارد شده است، گفت: کسانی که به بازار تجارت میروند باید احکام تجارت و کسب و کار را بدانند در غیر این صورت دچار لغزش میشوند.
وی اظهار کرد: خدای متعال در رابطه با کسب و داد و ستد در قرآن کریم دستورات زیادی را بیان کرده و در فقه اسلامی نیز در زمینه کسب و کار دستوراتی وارد شده است.
امام جمعه ساوه در ادامه، با اشاره به يكي از آسيبهايي كه ممكن است متوجه صاحبان ثروت و سرمايه شود، گفت: رباخواری از جمله کارهایی است که در آموزههای اسلامي به شدت نكوهش شده و رباخوار و ربادهنده و نويسنده قرارداد و شاهد آن دو، مورد لعنت خداي بزرگ قرار گرفتهاند.
وی افزود: تلاش برای تأمین نیازهای مردم مطابق با شرع و قانون موجب ایجاد امنیت اجتماعی در جامعه میشود و هیچگاه معضلات اجتماعی گریبانگیر افراد نمیشود و اینگونه است که جامعه به سمت و سوی انحراف کشیده نخواهد شد.
حجتالاسلام تقوی خاطرنشان کرد: فعالان صنفی همانگونه که در دوران انقلاب و سالهای مبارزه نقش مهمی در پشتیبانی و پیروزی انقلاب داشتند امروز نیز نقش مهمی در حفظ نظام میتوانند ایفا کنند.
به گزارش ایسنا، رئیس اتحادیه صنف مشاورین املاک ساوه نیز در این جلسه آموزش را باعث ارتقای سطح آگاهی متصدیان املاک ذکر کرد و افزود: یکی از عوامل مؤثر بر تولید منازعات در کشور به منازعههای مرتبط با مشاغل صنفی برمیگردد که متناسب با این عامل، راهحلهای متعددی مطرح میشود و مهمترین راهحل مربوط به افزایش سطح آگاهی و توانایی فعالان صنفی نسبت به مسایل حقوقی حرفهای آنهاست.
فرامرز خسروی بیان کرد: ارتقای آگاهی فعالان صنفی نسبت به ابعاد وظایفشان موجب میشود که تولید منازعه پیرامون وظایف فعال صنفی کاهش یابد.
وی اظهار کرد: این موضوع که نفع مستقیم آن در ابتدا عاید فعال صنفی میشود، باعث میشود که بار ناشی از هزینههای مستقیم و غیرمستقیم از دوش او برداشته شود.
وی با بیان اینکه از جمله مهمترین مشاغل صنفی که زمینه فراوانی برای بروز منازعه پیرامون آنها وجود دارد صنوف مشاورین املاک و خودرو است، گفت: این صنوف بنا به وظایف حرفهای خود مبادرت به تنظیم قراردادهایی با افراد میکنند و لذا هرگونه عدم آگاهی یا ضعف اطلاعات حقوقی آنها میتواند به صورت بالقوه یک یا چند منازعه را تولید کند که این امر به تبع خود هزینههای خرد و کلان را بدنبال دارد.
رئیس اتحادیه صنف مشاورین املاک شهرستان ساوه افزود: از این رو با درک این مهم که مشاوران املاک و خودرو نقش بنیادی در تولید منازعه دارند تدوین محتوای آموزش حقوقی مرتبط با وظایف صنفی این افراد را در دستور کار قرار دادهایم که به نتایج بسیار مثبتی نیز دست یافتیم.