امام جمعه ساوه گفت: اقامه نماز جماعت در مدارس از اولویتهای دستگاه تعلیم و تربیت است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، حجتالاسلام سیدحسین تقوی در آیین بهرهبرداری از نمازخانه دبیرستان پسرانه موسیبنجعفر(ع) ساوه در سخنانی با تأکید بر اهمیت و جایگاه نماز در آئینهای عبادی گفت: دانشآموزان با اقامه نماز اول وقت و به جماعت در مدارس، شکر نعمتهای خداوند را به جای آورده و در کسب علم و فضیلتهای اخلاقی و دینی بکوشند.
وی اضافه کرد: احداث هر مسجد و نمازخانه در مدارس منجر به ايجاد يك پايگاه معنوي و فرهنگي و سرمايهگذاري براي آينده اسلام و انقلاب و جوانان میشود.
وی اظهار کرد: هر چند که احداث و ایجاد محیطهای آموزشی و کلاسهای درسی مورد نیاز است اما در کنار این کمبود نباید از احداث و توسعه فضاهای پرورشی در مدارس از جمله، نمازخانه، کتابخانه و یا امکانات فرهنگی غافل شد.
تقوی خاطرنشان کرد: والدین نیز باید تلاش کنند تا دانشآموزان را برای حضور در نماز جماعت در مساجد و نیز نماز جمعه تشویق کنند.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز با اشاره به اینکه رشد و تعالی جامعه مرهون نظام تعلیم و تربیت است، گفت: تمام افتخار دینی و علمی در مدارس شکل گرفته است.
عبداله سالمی دینمداری دانشآموزان را از اهداف مهم آموزش و پرورش دانست گفت: توجه به ارزشهای دینی و نگاه توحیدی دانشآموزان به عنوان یكی از مهمترین بندهای سند تحول بنیادین در دستور كار آموزش و پرورش قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: رسیدن به حیات طیبه مورد نظر قرآن و تعالیم اهل بیت(ع) هدف متعالی و پیش روی آموزش و پرورش بهعنوان یکی از شاخصههای سند تحول بنیادین است.
در این مراسم که نماینده مردم ساوه و زرندیه، معاون استاندار و فرماندار ساوه و جمعی دیگر از مسوولان و خیرین حضور داشتند نمازخانه این مرکز آموزشی که با زیربنایی بالغ بر 134 متر مربع و با صرف هزینهای معادل 110 میلیون تومان احداث شده به بهرهبرداری رسید.