مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه از کاهش 68 درصدی میزان تولید عسل در این شهرستان خبر داد.
احمد قره بیگلو در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: علت کاهش چشمگیر تولید عسل در این شهرستان خشکسالی و در نتیجه کاهش گل و گیاه درسال جاری است.
وی با اشاره به اینکه زرندیه دارای چهار هزار و 700 کلنی زنبور عسل است افزود: تولید عسل در این شهرستان از 56 تن در سال گذشته به 18 تن در سال جاری کاهش یافته است.
این مقام مسوول همچنین از کسب رتبه سوم تولید عسل توسط این شهرستان در استان مرکزی بعد از خمین و شازند خبر داد و افزود: خشکسالی های متوالی و ریز گردهای حاصل از آلودگی هوا در چند سال اخیر زنبورداران زرندیه را با مشکل مواجه کرده است.
قره بیگلو کاهش ریزگردها و وجود شرایط مساعد و تنوع گیاهی در بخش خرقان زرندیه را ظرفیت مناسبی برای تولید عسل در این شهرستان دانست و افزود: نوع پوشش گیاهی خاص و آب و هوای مناسب بخش خرقان زرندیه عسل تولیدی این شهرستان را از کیفیت مناسبی برخوردار کرده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان زرندیه در بخش دیگری از این گفتوگو، افزود: در سال گذشته افزون بر 37 هزار و 254 تن انواع محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل و آبزیان در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.
قرهبیگلو افزود: با تولید این میزان محصولات دامی، شهرستان زرندیه توانسته است 19 درصد از تولیدات دامی استان مرکزی را به خود اختصاص دهد.