یک کارشناس دینی در ساوه گفت: تکدی گری به ساختار جامعه آسیب وارد می کند و علاوه بر قبح اجتماعي، آثار و تبعات مخرب ديگري نيز دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، حجت الاسلام علي محمد اسلامي در همایش گفتمان دینی دانش آموزان مدارس ساوه گفت: تكدي گري ازاعمال زشتی است که در قانون نيز براي آن مجازات معين شده است.
وي افزود: افرادي که تكدي گري مي كنند در واقع آسيب بزرگي به اجتماع وارد مي كنند، اين گونه افراد داراي باندهایي هستند كه اهداف خاصي را دنبال مي كنند.
وی اضافه كرد: با متكديان بايد برخورد شود زیرا آنها در كنار اين كار به فساد اخلاقي و فروش مواد مخدر اقدام مي كنند و از طرفی چهره شهر را نیز آلوده مي كنند.
وی بيان كرد: خانوادها و مردم بايد آگاهي داشته باشند كه به اين گونه افراد كمك نكنند چون درآمدي که از اين طريق بدست مي آید صرف مواد مخدر و فساد مي شود.
این استاد گفتمان ديني اضافه كرد: كساني كه مي خواهند به فقرا و نيازمندان كمك كنند به نهادها و سازمانهايی که افراد بی بضاعت را تحت پوشش دارند كمك كنند تا از اين طريق كمك هاي آنها به افراد نيازمند برسد.
این استاد حوزه در ادامه به بیان آثار منفی استفاده از قلیان نیز پرداخت و گفت: افزايش مصرف قليان در بين جوانان و برخي خانواده ها يكي از اهدافي است كه دشمن آن را دنبال مي كند چون آنهايي كه به اعتياد و مصرف مواد مخدر گرفتار شدند از همين سيگار و مصرف قليان شروع كردند.
وي افزود: سفره خانه هاي سنتي كه متاسفانه در حال افزايش است زمينه ساز بسياري از مفاسد اخلاقي، سرقت و اعتياد است.
حجت الاسلام اسلامی اضافه كرد: براساس فتواي برخي مراجع تقيلد استفاده از قليان حرام است چون هر چيزي كه براي انسان ضرر داشته باشد حرام است.