رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور گفت: مهمترین اولویت در امداد و نجات، اسکان اضطراری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی محمود مظفر در آئین اختتامیه مسابقات کشوری طراحی اردوگاه و اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر کشور در ساوه افزود: ایجاد آرامش روانی در بین مصدومان و آسیب دیدگان حوادث مختلف از مهمترین نتایج اسکان اضطراری در سوانح است.
وی ادامه داد: با برپایی چادر و اسکان اضطراری مصدومان علاوه بر ایجاد آرامش روانی، موجب تسکین آلام مصدومان شده و سرپناهی برای آنان ایجاد می شود.
وی سرعت، دقت و مهارت را به عنوان سه اصل مهم در کار امداد و نجات دانست و اظهار کرد: بررسی ها حاکی از آن است که هر یک دقیقه زمان تاخیر در امداد رسانی 100 دقیقه بار منفی ایجاد خواهد کرد از این رو زمان و سرعت در انجام کار امدادرسانی از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی با بیان اینکه امداد و نجات مسئله مرگ و زندگی است، افزود: شناسایی نقاط آسیب دیده و ایجاد اسکان از مهارت هایی است که از عهده امدادگران برمی آید.
رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور با اشاره به اینکه برگزاری دوره های آموزشی موجب ارتقای سطح آمادگی های امدادگران می شود، گفت: موضوع آموزش از اولویت های این مجموعه است و در طول سال در حوزه های گوناگون این آموزش اجرا می شود.
وی بیان کرد: وظايف خاص، خداپسندانه و مهم جمعيت هلال احمر در حوادث و سوانح، افزايش روز افزون توان و قابليتهاي امدادي جمعيت را به امري ضروري بدل ساخته است.
مظفر خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر به ویژه سازمان امداد و نجات با برخورداری از نیروهای متخصص، توانمند، جوان و پرشور و نشاط بهترین خدمات را به مردم به ویژه حادثه دیدگان ارائه می دهد.
به گزارش ایسنا مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز گفت: اسکان اضطراری در هنگام بروز حوادث غیرمترقبه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مرتضی سلیمی افزود: متاسفانه در هنگام بروز حوادث آسیب دیدگان با مشکلاتی در زمینه اسکان مواجه هستند که هلال احمر میکوشد با برگزاری این دورهها روش صحیح اسکان را منطبق بر استانداردهای بینالمللی به اعضا آموزش دهد تا آنها بتوانند در هنگام بروز حوادث نسبت به اسکان حادثهدیدگان اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد: در این دوره فراگیران با آموزشهای لازم در زمینه سرپناه اضطراری، اسکان موقت و اردوگاه، روشها و استاندارهای اسکان اضطراری، طراحی و اجرای اردوگاه و شناخت بیماریهای شایع در اردوگاه، مدیریت اردوگاه را فرا گرفته و همچنین با دفترچههای خانوار و توزیع اقلام در اردوگاه آشنا شدند.
در این مسابقات که با حضور ۳۱ استان در قالب تیمهای ۴ نفره از سراسر کشور در شهرستان ساوه از توابع استان مرکزی برگزار شد، در پایان تیم هلال احمر آذربایجان غربی به مقام قهرمانی رسید.
همچنین در این مسابقات تیم های اردبیل و ایلام نیز به ترتیب در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.
این مسابقات در بخش خواهران با همان آیتمها و تعداد شرکتکنندگان از ۱۹ تا ۲۱ مهرماه در شهرستان ساوه برگزار میشود.