دهیار روستای علیشار از توابع بخش مرکزی شهرستان زرندیه گفت: توسعه روستاها موجب رشد شاخص های اقتصادی و آبادانی کشور می شود.
عبدالله بابا رحیم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: شوراها و دهیاران در توسعه پایدار روستاها نقش تاثیر گذاری دارند و فعالیت مستمر آنان موجب تسریع در حرکت چرخه های اقتصادی کشور و رونق بخشی کشاورزی می شود.
وی بیان کرد: اگر فرآيند پيشرفت كشور با محوریت روستاها انجام گیرد اولا موجب جلوگیری از مهاجرت بي رويه روستائيان به شهرها شده و ثانیا بسیاری از مشکلات جامعه با تلاش روستائیان و تامین نیازهای شهر نشینان در حوزه کشاورزی، دامداری و ... برطرف می شود.
وی در ادامه با معرفی روستای علیشار گفت:روستای علیشار بزرگترین روستای بخش خرقان از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی است.
وی اظهار کرد: این روستا جزء شمالی ترین روستاهای استان محسوب می شود روستایی بالغ بر 550 خانوار و جمعیتی بیش از چهار هزار نفر را در بردارد.
وی ادامه داد: ساکنین این روستا را مردمی ولایی و انقلابی تشکیل داده که در عرصه های گوناگون نظام همواره مدافع آرمان های نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه هستند که تقدیم 41 شهید و دهها جانباز و ایثارگر در دوران دفاع مقدس دلیلی بر این ادعاست.
دهیار روستای علیشار در ادامه با بیان مهمترین اقدامات انجام شده در این روستا در حوزه های عمرانی و خدماتی گفت: فرصت های موجود ایجاد شده پس از انقلاب در طول تاریخ این کشور برای تمام روستاها و این روستا بی نظیر بوده است.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر اعتبارات خوبی جهت عمران و آبادانی روستای علیشار از محل اعتبارات دهیاری ها به این روستا اختصاص یافته است افزود: جدول گذاری معابر به طول 1300 متر، احداث ساختمان آتش نشانی، گازرسانی، ساماندهی آرامستان، مرمت گلزار شهدا ، آسفالت معابر و ... را از مهمترین اقدامات انجام شده در این بخش بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه در بیش از هشت هزار متر مربع از معابر روستای علیشار عملیات آسفالت انجام شده است، اظهار کرد: احداث ساختمان اداری آتش نشانی این روستا با زیر بنایی بالغ بر 50 متر مربع را از دیگر فعالیت های عمرانی انجام شده در این روستا طی ماه های اخیر است.
وی در ادامه از شروع مجدد عملیات اجرایی ادامه احداث سد خاکی علیشار خبر داد و افزود: با پیگیریهای صورت گرفته توسط نماینده مردم ساوه و زرندیه مبلغی بالغ بر دو میلیارد ریال برای احداث این طرح اختصاص یافته است.
دهیار علیشار با اشاره به اینکه عملیات اجرایی احداث سد خاکی علیشار از سال 89 آغاز شده است، افزود: این سد با هدف استفاده بهینه از منابع آبی بخش خرقان زرندیه راهاندازی می شود.