سرپرست جهاد کشاورزی ساوه نگهداری انار در انبارهای غیراستاندارد را از عوامل ضرر رسان در حوزه تولید انار دانست.
حسن شریفی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، به مشکلات تولید کنندگان انار در این شهرستان اشاره کرد و با بیان اینکه كرم گلوگاه آفت انار تولیدی این شهرستان است گفت: از آنجا که باغ هاي انار اين شهرستان ارگانيك است لذا سمپاشي به منظور از بين بردن اين آفت با تولید ارگانیک این محصول منافات دارد.
وی خشكسالي سال های اخیر که منجر به كمبود آب و كاهش شديد آب هاي سطحي و زير زميني شده است را از دیگر مشکلات باغداران انار بیان کرد و افزود: آبياري مناسب منجر به تولید محصولی با کیفیت بالا شده و کمبود آب نیز موجب بروز آفت ها و آفتاب سوختگي درختان می شود.
شریفی شوري آب هاي زير زميني را نیز در كيفيت و كميت انار تولیدی موثر دانست و اظهار کرد: کم آبي و شوري آب از مهمترين تهديدهاي بخش كشاورزي است که البته در سال های اخیر تمهیداتی برای برطرف کردن این مشکل اندیشیده شده است.
وی خواستار ایجاد صنایع بسته بندی و پايانه صادراتي براي عرضه محصول به صورت مستقيم به مصرف كنندگان شد و تصریح کرد: نبود سردخانه، صنايع بسته بندي و سورتينگ و هزينه بالاي توليد و پايين بودن ضريب مكانيزاسيون در باغ ها از دیگر مشکلات باغداران است.