در مراسمی که همراه با محفل انس با قرآن توأم بود از دانشآموزان منتخب مسابقات فرهنگی و هنری شهرستان ساوه با حضور امام جمعه، معاون فرماندار و جمعی از مسوولان محلی در سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران فاطمه زهرا (س) ساوه تجلیل شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، امام جمعه ساوه در این مراسم در سخنانی گفت: آموزش و پرورش زيربناي توسعه جوامع و از دستگاههای تاثيرگذارتر کشور است.
حجتالاسلام سید حسین تقوی افزود: شناسايي و پرورش استعدادهاي نوجوانان و جوانان یک کار زیربنایی است که این مهم در آموزش و پرورش و توسط معلمان زحمتکش انجام میشود.
وی اضافه کرد: تجلیل از دانشآموزان منتخب زمینه استعدادیابی، پرورش و هدایت آنان را در عرصههای اجتماعی فراهم میکند و موجب پرورش درست و مناسب نسل آینده کشور میشود.
تقوی ادامه داد: کار آموزشی در مدارس ما باید به موازات کار پرورشی و با تقویت آموزههای دینی همراه شود چون دانشآموزان قشر مهمی از جامعه هستند که باید برای نهادینه کردن فرهنگ والای اسلامی و قرآنی در بین آنها تلاش مضاعف کرد.
وی با توصیه به دانشآموزان در خصوص اهتمام به تلاوت قرآن و عمل به دستورات قرآنی از سنین نوجوانی و جوانی اظهار داشت: تلاوت قرآن باعث به کمال رسیدن انسان میشود و هرکس میخواهد سعادتمند و بهشت نصیبش شود قرآن بخواند و به دستورات آن عمل کند. باید این کار ارزشمند را از سنین پائین در خود نهادینه کنیم.
وی گفت: قرآن نور رحمت و هدايت به سوي سعادت است و تاكنون كاملتر و جامعتر از آن دستوري براي سعادت بشر نيامده و نخواهد آمد و تلاوت قرآن در همه احوال ارزشمند و فرصتي براي نزديك شدن به درگاه الهي است.
امام جمعه ساوه در پایان، درخشش دانش آموزان این شهرستان در مسابقات فرهنگی و هنری را در سطوح مختلف به ویژه در عرصههای بین المللی و ملی مرهون تلاشها، زحمات و برنامهریــزیهای مدیران، معاونان و مربیان پرورشی، معلمان، دانش آموزان و خانواده های آنان دانست.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش پرورش شهرستان ساوه نیز در این مراسم گفت: هدف از برگزاری این مراسم قدرداني از دانشآموزاني است كه در حوزه فرهنگ و هنر به موفقیتهایی دست یافتهاند و خروجی آن استعداديابي، پرورش و هدايت دانش آموزان است.
عبداله سالمی افزود: در هزاره سوم و در عصر فناوري و تكنولوژي كشورها به دو گروه كشورهاي توليد كننده فناوري و دانش و كشورهاي مصرف كننده توليدات ديگر كشورها در عرصههاي علمي و پژوهشي تقسيم شدهاند كه ايران اسلامي توانسته است با تكيه بر قدرت اداره و ايمان جوانان خود، گامهاي ارزشمندي را در راستاي شكوفايی علمي بردارد.
وی ادامه داد: مأموریت اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رسیدن دانشآموزان به حیات طیبه است که همان تزکیه نفس است و این مهم جز با تعامل اولیا با مدرسه عملی نخواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: سند تحول بنيادين دستگاه تعلیم و تربیت ترسيمگر نقشه علمي كشور است و بر مبناي اين سند رسالت مهم آموزش و پرورش تربیت نسلی عالم، دانا، شجاع، محقق و پژوهشگر، ولايت مدار، ظلم ستیز و مسووليتپذير است.
وی گفت: دانشآموزان شهرستان ساوه در بسياري از عرصههاي علمي و هنري در سطح كشور و حتي جهان درخشيده اند و اين امر به دست تواناي معلمين و همت و كوشش دانشآموزان رقم خورده است.
وي بیان کرد: در سند چشمانداز افق 1404 آنچه تاكيد شده است رسيدن به ايران مولد علم و تكنولوژي است و اين امر تنها با همت و تلاش شما دانش آموزان به عنوان آيندهسازان فرداي اين كشور محقق ميشود.
سالمی تصریح کرد: شهرستان ساوه با توجه به آمار دانشآموزی که دارد نیازمند برخورداری از مدارس خاصی است که با تلاش دستگاه تعلیم و تربیت این مهم تا حدودی محقق شده است.
در این مراسم تنی چند از دانش آموزان برتر قرآنی به تلاوت آیات نورانی قرآن کریم پرداختند و سپس شرکت کنندگان در این مراسم در ضیافت افطاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ساوه شرکت کردند.