به مناسبت هفته بهزیستی و ماه مبارک رمضان جشن گلریزان جهت کمک به مددجویان تحت پوشش اداره بهزیستی شهرستان ساوه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، در این مراسم خیرین ساوهای مبلغ 41 میلیون تومان به صورت نقدی و 138 میلیون تومان به صورت غیرنقدی برای ساخت مجتمع 99 واحدی معلولین اهدا کردند.
کمکهای غیرنقدی شامل، کابل، سیم، ماسه، تابلو برق، طراحی برق و فضاسازی محوطه مجتمع مسکونی معلولین است.
نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در این مراسم خواستار افزایش اعتبارات سازمان بهزیستی کشور شد و گفت: حمایت از مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی بسیار ضروری است و مجلس برنامه هایی را در راستای حمایت از این قشر در دستور کار دارد.
شهلا میرگلوبیات با اشاره به اینکه مردم ساوه در کارهای خیر همواره پیشقدم و پیشگام هستند، اظهار داشت: خیرین باید برای خدماترسانی بیشتر به مددجویان کمکهای بیشتری به این سازمان داشته باشند.
وی خواستار تشکیل انجمن خیرین ساوه شد و افزود: این انجمن میتواند با همکاری و هماهنگی، به نهاد های حمایتی کمکهای موثری ارائه کند.
وی ضمن تکریم همدلی و همراهی خیرین در راستای محرومیتزدایی و کاهش دغدغههای محرومان افزود: این قشر تاثیرگذار با تأسی به حضرت علی (ع) مرد بزرگ تاریخ و عالم هستی در این عرصه خدمترسانی میکنند.
به گزارش ایسنا، امام جمعه شهرستان ساوه نیز با بیان اینکه همهی اعمال فرد روزهدار، عبادت است، گفت: قرائت قرآن در این ماه از پر فضیلتترین کارهاست.
حجت الاسلام سید حسین تقوی شایستهترین کار در ماه مبارک رمضان را کمک به مستمندان عنوان کرد و خیرین را به کمک به ایتام و سرپرستی آنان سفارش کرد.
وی با اشاره به آیات نورانی قرآن کریم، افزود: انفاق در راه خدا همانند آنست که دانهای گندم بکارید و چندین خوشه گندم برداشت داشته باشید.
وی گفت: در کمک به مردم و انفاق، مالی از بین نمیرود بلکه این اقدام سبب افزونی مال میشود.
رییس اداره بهزیستی شهرستان ساوه نیز در این مراسم گفت: پنج هزار مددجو تحت پوشش و 30 مرکز تحت نظارت این اداره در ساوه هستند.
رضوان ابطحی حوزههای فعالیت این سازمان را شامل امور اجتماعی، توانبخشی، پیشگیری و مشارکت، اشتغال و مسکن عنوان کرد.
وی فعالیتهای امور اجتماعی را شامل تحت پوشش قرار دادن 900 خانواده از کارافتادگان، زنان سرپرست خانوار و ایتام و 350 خانواده مستمریبگیر و اورژانس اجتماعی با شماره تماس 123 عنوان کرد.
ابطحی فعالیت واحد توانبخشی را شامل خدماترسانی به معلولین جسمی، حرکتی و ذهنی، نابینا، ناشنوا و بیماران روانی با حدود 40 معلول، ضایعه نخاعی حدود دو هزار و 500 معلول و 530 مستمری بگیر معلول بیان کرد.
وی تحویل و تعمیر وسایل بیماران ضایعه نخاعی، سمعک، واکر، کمک هزینه درمان مستقیم و غیر مستقیم، کمک هزینه دانشجویی، ازدواج، خدمات فیزیوتراپی، گفتار درمانی، روانشناسی، اجرای طرح CBR و شناسایی معلولین در روستاها را از دیگر خدمات واحد توانبخشی عنوان کرد.
رییس اداره بهزیستی شهرستان ساوه گفت: با هدف توانمندسازی جامعه هدف و خروج از چرخه حمایت، اقدام به فعالیت در زمینه اشتغال با پرداخت وامهای خود اشتغالی، مشاغل خانگی و معرفی به مراکز کار کردیم.
ابطحی افزود: طرح دیگر برای توانمندسازی افراد تحت پوشش، احداث مجتمع 99 واحدی، در قالب مسکن مهر معلولین است که تا کنون 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
همچنین در پایان از خیرینی که در سال گذشته با این نهاد همکاری داشتهاند، تقدیر و تجلیل شد.
در حاشیه این جشن نیز نمایشگاه توانمندیهای توانجویان بهزیستی ساوه دایر شد. در این نمایشگاه توانجویان، آثار صنایع دستی، نقاشی، خطاطی و دیگر تولیدات هنری خود را به نمایش گذاشته اند.