سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با اشاره به اینکه کار برداشت طالبی در سطح 1800 هکتار از اراضی کشاورزی این شهر آغاز شده است، افزود: سطح زیر کشت این محصول در سال جاری نسبت به مدت مشابه 10 درصد کاهش داشته است.
حسن شریفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: علت کاهش استقبال کشاورزان از سطح زیر کشت طالبی در این شهر هزینه بالای تولید و نیاز آبی بالای طالبی است.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود از هر هکتار سطح زیر کشت به طور متوسط 20 تن طالبی برداشت شود، اظهار داشت: طالبی ساوه به لحاظ شیرینی، ماندگاری، رنگ و طعم از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار است.
وی كاهش میزان بارندگی و كم آبی را از موانع افزایش مقدار کشت این محصول بیان کرد و گفت: در صورت تامین آب مورد نیاز اراضی كشاورزی، تولید این محصول به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
وی مهمترين ارقام زيرکشت طالبي درساوه را رقم ورامين و فلات عنوان کرد و ادامه داد: شهرستان ساوه بزرگترين توليد کننده طالبي در کشور است و محصول تولیدی این شهرستان به علت کیفیت بالا و ماندگاري طولاني در همه جای کشور خریدار دارد به گونه ای که نوعی برند محسوب می شود.
شریفی خاطر نشان کرد: طالبي هاي برداشت شده در شهرستان ساوه به استانهاي همجوار مانند تهران همدان، قزوين و تبريز ارسال مي شود.