سه شنبه 6 آذر 1403 | Tuesday 26 November 2024

تمامی اخبار

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان ساوه با اشاره به اینکه کار برداشت طالبی در سطح 1800 هکتار از اراضی کشاورزی این شهر آغاز شده است، افزود: سطح زیر کشت این محصول در سال جاری نسبت به مدت مشابه 10 درصد کاهش داشته است.
 
حسن شریفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: علت کاهش استقبال کشاورزان از سطح زیر کشت طالبی در این شهر هزینه بالای تولید و نیاز آبی بالای طالبی است.
 
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود از هر هکتار سطح زیر کشت به طور متوسط 20 تن طالبی برداشت شود، اظهار داشت: طالبی ساوه به لحاظ شیرینی، ماندگاری، رنگ و طعم از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار است.
 
وی كاهش میزان بارندگی و كم آبی را از موانع افزایش مقدار کشت این محصول بیان کرد و گفت: در صورت تامین آب مورد نیاز اراضی كشاورزی، تولید این محصول به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
 
وی مهمترين ارقام زيرکشت طالبي درساوه را رقم ورامين و فلات عنوان کرد و ادامه داد: شهرستان ساوه بزرگترين توليد کننده طالبي در کشور است و محصول تولیدی این شهرستان به علت کیفیت بالا و ماندگاري طولاني در همه جای کشور خریدار دارد به گونه ای که نوعی برند محسوب می شود.
 
شریفی خاطر نشان کرد: طالبي هاي برداشت شده در شهرستان ساوه به استانهاي همجوار مانند تهران همدان، قزوين و تبريز ارسال مي شود.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group