سه شنبه 6 آذر 1403 | Tuesday 26 November 2024

تمامی اخبار

 رييس خانه صنعت و معدن استان مركزي با اشاره به حماسه اقتصادی مد نظر مقام معظم رهبری گفت: حماسه اقتصادی در گرو حاکمیت آشتی ملی در کشور و اتحاد و همدلی بین مسوولان و حمایت از صنعتگران است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، منوچهر توسطی در مراسم تجلیل از واحدهای صنعتی نمونه و کار آفرینان برتر در ساوه گفت: قبل از انقلاب خیلی از نیازهای خود را نمی توانستیم تولید کنیم اما امروز وضعیت صنعت و تولید ما قابل مقایسه با قبل از انقلاب نبوده و رشد روز افزونی داشته است.   

 

وی افزود: با وجود همه هجمه ها و تهدیدات دشمن به لحاظ دانش و قدرت صنعتی به مرحله ای رسیده ایم که دشمن را متحیر کرده است.

 

توسطی با اشاره به اینکه صنعت مدافع انقلاب در دوران های مختلف بوده است، گفت: صنعت تمام تلاش خود را در صیانت از انقلاب در برهه های مختلف انجام داده است.

 

وی با اشاره به برنامه دشمن در به زانو درآوردن انقلاب با تحریم اقتصادی اظهار داشت: دشمن می خواست که اقتصاد کشور را که وابسته به صنعت و نفت است تحت الشعاع قرار دهد اما تلاش صنعتگران ما دشمن را در عملی کردن توطئه های خود ناکام کرد.

 

وی با اشاره به اینکه تولید ارزشمند وابسته به تولید صادرات محور است، گفت: شهرستان صنعتی ساوه در حوزه صادرات عملکرد خوبی داشته است.

 

توسطی خاطر نشان کرد: باید صنعتگر را با حمایت به تولید وادار کرد تا ایجاد اشتغال و در آمد عمومی برای مردم فراهم شود و ارزش پول ملی افزایش یافته و سرمایه در گردش رونق داشته باشد.

 

به گزارش ایسنا، احمد آزاد فرماندار ساوه نیز در این مراسم گفت: شهرستان ساوه قطب صنعتی و کشاورزی کشور است و بیش از 50 هزار کارگر در واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان فعالیت دارند.

 

وی  افزود: با تلاش صنعتگران و تولید کنندگان، شهرستان ساوه توانسته است رشد 117 درصدی در توسعه صادرات را به خود اختصاص دهد.

 

آزاد تصریح کرد: شهرستان ساوه توانسته است با رشد تولید خود رتبه اول صادرات استان مرکزی را از آن خود کند که اثرات آن به توسعه شهرستان کمک می کند.

 

فرماندار ساوه خاطر نشان کرد: توسعه اقتصادی موجب توسعه همه جانبه به ویژه توسعه اجتماعی منطقه می شود.

 

امام جمعه ساوه نیز گفت: خداوند به صنعتگران علم خدایی تعلیم داده است و صنعت، سابقه ای طولانی از صدر اسلام تاکنون داشته است.

 

حجت الاسلام سید حسین تقوی افزود: پیامبران الهی به کارهایی همچون کشاورزی، خیاطی، نجاری، دامداری، زراعت، شبانی، کارگزی، زره سازی، تجارت، حصیربافی و ... اشتغال داشتند و این نشان از اهمیت کار و تولید و صنعت نزد انبیاء الهی دارد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه حماسه اقتصادی با حضور مردم اتفاق خواهد افتاد اظهار داشت: همه آحاد مردم باید به یاری و کمک دولت و مسوولان همانطوری که حماسه سیاسی را محقق کردند حماسه اقتصادی ار نیز محقق کنند.

 

امام جمعه ساوه تصریح کرد: مجموعه تدابیری که آسیب پذیری را کاهش می دهد مفهوم اقتصاد مقاومتی است که تحقق آن موجب تحقق حماسه اقتصادی می شود.

 

در این مراسم از صنعتگران برتر و واحدهای تولیدی نمونه با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group