سه شنبه 6 آذر 1403 | Tuesday 26 November 2024

تمامی اخبار

مدیر کل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی گفت: توسعه اقتصادی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است که این مهم با تعامل و همکاری دانشگاه و صنعت محقق می شود.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، فرهاد اسکندری در نشست کمیته استانی ارتباط صنعت با دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در سخنانی افزود: تعامل همه جانبه صنعت و دانشگاه رونق اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور را به همراه دارد چون در سایه این همکاری می توان به موفقیت در هر مجموعه ای دست یافت.
 
وی تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را یک ضرورت دانست و اظهار کرد: این ارتباط می‌تواند موجب ارتقاء و نوآوری در تولیدات صنعتی و دانشگاهی شود.
 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه و صنعت باید با هم ارتباط دو سویه داشته باشند، افزود: این همکاری و ارتباط به معنی جاری شدن علم دانشگاه ها در شاهرگ های جامعه و استفاده عملی از دانش است.
 
وی با اشاره به وجود تعداد بالای مراکز دانشگاهی در استان مرکزی افزود: استان مرکزی یک جامعه دانشگاهی و دارای رتبه نخست صنایع مادر در کشور است از این رو از بستر های مناسب برای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه برخوردار است.
 
اسکندری با اشاره به وجود بیش از 130 هزار دانشجو، 2700 واحد صنعتی و 170هزار كارگر شاغل در حوزه صنعت استان مرکزی، اظهار کرد: این پتانسیل به همراه برخورداری از شهر بزرگ صنعتی که تولیدات آن برند بین المللی دارند وظیفه متولیان امر را در برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه در سطح استان و به ویژه شهرستان ساوه دوچندان می کند.
 
به گزارش ایسنا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز با اشاره به وجود برخی نقص ها و یا کمبود دانش فنی در واحدهای صنعتی و کشاورزی گفت: دانشگاه در این زمینه می تواند امکانات خوبی را فراهم کند به ویژه با آزمایشگاه های مجهزی که در اختیار دارد می تواند در بررسی و کنترل محصولات تولیدی صنایع و کشاورزی نقش تاثیر گذاری ایفا کند.
 
دکتر مهدی پرویز راه اندازی کلینیک دانشگاه و صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه را نقطه آغازین بومی سازی برخی فناوری های مدرن دانست و افزود: راه اندازی کلینیک صنعت و دانشگاه که از دستاوردهای این نشست است به عنوان پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه می تواند نیازهای صنایع و کشاورزی را جمع آوری کرده و نتایج آن را پس از بررسی در محیط دانشگاه در اختیار صنایع قرار دهد.
 
وی با اشاره به اینتکه ارتباط صنعت و دانشگاه باید جدی تر شود، اظهار کرد: دانشگاه ها باید به سمت صنعت و کشاورزی دست یاری دراز کنند چون این آینده نگری موجب پیشرفت کشور می شود.
 
وی بیان کرد: استعدادهای بالقوه و اساتید خوش فکری در دانشگاه ها و مراکز علمی متعدد استان وجود دارد که برای برطرف شدن مشکلات صنعتی آستین همت بالا زده اند.
 
دکتر پرویز مهمترین راهکارهای توسعه ملی و توسعه پایدار را گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه دانست که این ارتباط تنها با اعتماد بین صنایع و دانشگاه عملی می شود.
 
این نشست به محوریت ارائه راهکارهای عملی برای استفاده از محصولات ارگانیک و نیز انرژی نو برگزار شد که کارشناسان و فعالان عرصه صنعت و دانشگاه به بیان دیدگاههای خود در این دو حوزه پرداختند.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group