عضو انجمن ارگانیک ایران گفت: آگاهی بخشی و حمایت از کشاورزان موجب ارتقای سهم ایران در تولید محصولات ارگانیک می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی محمد پورزاد در نشست کمیته ارتباط صنعت با دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه افزود: فاصله گرفتن از مصرف کود و سموم شیمیایی در کشاورزی امری ضروری است که متاسفانه در کشور ما هنوز اقدام جدی برای توسعه محصولات ارگانیک انجام نشده است.
وی خواستار جلوگیری از استفاده بی رویه از سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی شد و اظهار کرد: کشاورزی ارگانیک نوعی کشاورزی است که در تولید و فرآوری محصولات آن از کودهای شیمیایی، سموم، هورمون ها و دستکاری های ژنتیکی استفاده نمی شود.
وی با اشاره به استقبال نکردن بازارهای جهانی از خرید محصولات کشاورزی غیر ارگانیک ادامه داد: توليد محصولات ارگانيك تنها راهکار تقویت صادرات در حوزه كشاورزي است.
این کارشناس ارشد حوزه کشاورزی با اشاره به بروز برخی بیماری ها در انسان ها به دلیل استفاده از محصولات کشاورزی غیر ارگانیک ، تصریح کرد: مصرف زياد كود و سموم شيمیايي براي توليد محصولات كشاورزي، سلامتي انسان را تهديد ميكند و موجب بروز بيماريهاي مختلفي ميشود.
وی ادامه داد: امروز شاهد هستيم نوعي انگور كه دانههاي آن بسيار درشت است در سطح کشور عرضه ميشود كه براي توليد اين انگور با دانههاي بزرگ از ماده سرطانزاي اكسين استفاده شده و مردم نيز به دليل آگاهي نداشتن اين محصول را خريداري ميكنند که عوارض بسیار مضری برای بدن دارد.
وی ادامه داد: وقتی محصولات کشاورزی به صورتی سالم و ارگانیک تولید می شوند موجب جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها می شود و لذا باید با حمایت از کشاورزان مطابق با استانداردهای جهانی تولید و محصول خود را بهتر به بازارهای دنیا عرضه کنیم.
پورزاد در پایان خاطر نشان کرد: جایگاه محصولات ارگانیک ایران باید به به خوبی به عرصه های جهانی شناسانده شود تا زمینه خلق حماسه اقتصادی در این بخش فراهم شود.