همزمان با گرامیداشت هفته معلم آئین تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با حضور امام جمعه، معاون فرماندار و جمعی از مسوولان محلی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
امام جمعه ساوه در این مراسم در سخنانی گفت: دین مبین اسلام ارزش گذاری به مقام علم و عالم را بیش از هر آئین دیگری برای پیروان خود تبیین کرده است.
حجت الاسلام سید حسین تقوی افزود: معجزه هیچ آیینی کتاب نیست و اولین کلمه این کتاب "اقرا" یعنی امر به خواندن است و این نشان از اهمیت و توجه اسلام به علم و دانایی است.
وی بیان کرد: خداوند متعال در درون انسان میل به علم آموزی و کمال را قرار داده است تا انسان بتواند به واسطه فراگیری دانش و دوری از جهالت به کمال و تعالی برسد.
وی اظهار کرد: دین مبین اسلام عالم را از مجاهد و از عابد برتر می داند چون عالم در هدایت گری و شفای جسمی جامعه قدم بر می دارد.
امام جمعه ساوه با اشاره به اینکه ترقی کشورها در سایه علم آموزی است گفت: علم باید توام با اخلاق باشد و به عنوان ابزاری برای ایجاد امنیت در جامعه از آن استفاده شود.
به گزارش ایسنا، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نیز گفت: خداوند متعال اولین معلم هستی است که به وسیله وحی مردم را به مراتب کمال انسانی دعوت می کند و ذات اقدس الله معلم بودن خود را بعد از آفرینش خلقت می داند.
دکتر مهدی پرویز افزود: مقام معلم از خون شهید بالاتر است و بدان جهت است که شهیدان در سایه تعلیم و تربیت معلمان به درجه عظیم شهادت نائل می آیند.
وی با اشاره به اینکه شغل معلمی فقط شغل نیست، بیان کرد: معلمی ذوق ، هنر و توانمندی است و خدا این مهم را به وسیله فرستادگانش به انجام رسانده و نهال های تشنه دانایی را سیراب می کند.
وی اظهار کرد: موثرترین و والاترین مشاغل شغل معلمی است چون همه مصرف کننده نیروی انسانی هستند اما معلمان و اساتید تولید کننده نیروی انسانی هستند.
وی با بیان اینکه معلم واسطه فیض الهی است، تصریح کرد: لازمه علم و هنر علمی است که در کنار آن ایمان و گفتار درست و حکیمانه تبیین شود.
اجرای سرود و انجام ورزش باستانی از دیگر برنامه های این مراسم بود. در این مراسم از جمعی از اساتید برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با اهدای لوح تقدیرو هدایایی تجلیل شد.